Nas dan danas:
Ustali smo oko 10h,ja i dragi popili kafu (on kafu,ja caj😆), alara je bila budna do 12h i zaspala.. ee onda sam ja posla praviti rucak i prati robu (5 masina sa oprala 😮😮),aa dragi je posao cistiti stan.. i tako smo imali posla sve negdje do 3h.. oko 3h smo konacno sve pospravili,aa alara je cijelo vrijeme spavala,nije se ni budila.. onda sam ju ja probudila,jela je i otisli smo vani(ali naravno ona je uz cicu zaspala opet).. uzaso je puhalo,tako da smo bili svega 15 min i nazad u stan.. onda smo je ja i dragi okupali ii onda je postalo veselo 😮 (od 19-21h je vristala od nervoze) oko 21 h je zaspala.. ja sam sad ves pospravila iz susilnog (zadnja masina 💪) i evo pijem caj,aa ona se pomalo buni u krevetu.. 😓
Treca sreca super za link za kolica 🖒 nisam ni znala za to. A ja isto najvaznije mi je da djete servisiram, ali npr.kad smo isli u grad sredila sam se kao inace, a kad smo isli u portu doterala sam se, volim lijepo izgledat. Ali kad sam doma i kad idemo po selu u setnju, uvijek izgledam kao za po doma 😂 A izlasci i te spike, nema sanse, isla sam sama u grad popodne jer sam morala obavit obveze i izludila sam bez malog..a kamoli da idem u neki izlazak, a tako mala bebica mi u kuci, a mama mu je najpotrebnija, nema sanse. Da mi je lijepo vidjeti mamu tako sredenu kao cimi, lijepo je, al eto ona zivi zivot kao one tete sa tv-a.
Nas dan danas:
Ustali smo oko 10h,ja i dragi popili kafu (on kafu,ja caj😆), alara je bila budna do 12h i zaspala.. ee onda sam ja posla praviti rucak i prati robu (5 masina sa oprala 😮😮),aa dragi je posao cistiti stan.. i tako smo imali posla sve negdje do 3h.. oko 3h smo konacno sve pospravili,aa alara je cijelo vrijeme spavala,nije se ni budila.. onda sam ju ja probudila,jela je i otisli smo vani(ali naravno ona je uz cicu zaspala opet).. uzaso je puhalo,tako da smo bili svega 15 min i nazad u stan.. onda smo je ja i dragi okupali ii onda je postalo veselo 😮 (od 19-21h je vristala od nervoze) oko 21 h je zaspala.. ja sam sad ves pospravila iz susilnog (zadnja masina 💪) i evo pijem caj,aa ona se pomalo buni u krevetu.. 😓
Opaaa bili ste vrijedni bas.. bravo 😊
Muz je dosao sa mora i naravno umoran ko pas, sad hrce ko lud. A ja ga svako malo lupam 😂😂 a on zbunjen hahha
Bela, da, kazu da je normalna reakcija
Dzenny, svasta ste bi obavili I nama je jucer bila radna akcija doma samo sto D nama nije spavao...
Za skok, nisam primjetila nista. Osim da je jucer i danas bas dobar.
E daa... od sinoc nije kako i popodne mu napravim 100mil caja hipp, i jedvaaa 5mil popi hhaha...nece povuc nema sanse, taj nista osim sise ne zeli. I onda je 2 puta kakao i napunio bas dosta pelenu. Sad dali je od tog malo caja ili ne, pojma nemam 😉 Bitno da je kako 😊
Spavanje sa V nema sanse da lezi kako ga stavim, sav se zašulja ispod ogradice i ne mogu ga sravnati. Ujutro sam ga povukla gor, slozila ravno otisla do wc-a, vratim se za 3min on je vec pod ogradicom. Trebao bi netko da cijelu noc stoji kraj njega i ravna ga.
Ovu noc me jako bolio zeludac, mislila sam da cu dobit mjesecnicu, al nista. Kroz dan me pikalo pomalo, a sad sam napipala dva prsta ispod pupka sa lijeve strane na dodir je jako bolno. Jel znate sta bi moglo biti?
url=https://lilypie.com]
Violeta, ahahah, ti muzeeevii I moj je hrkao, ali sam mu "vratila"
Probudio me da mi kaze da hrcem ali je rekao da nije primjetio da hrcem otkad sam rodila... Kakav je to caj?! Ja sam primjetila da kad sam mi dala D3 kapi danas su se pokakane stolice prorijedile... ne bi svaka bila pokakana
Dena, ne znam sto bi to moglo biti i zasto te boli
Znaci i V putuje?!
Izlasci-ja jedva cekam da izadjem ali ne jos i sigurno nece biti do jutra jer nisu bili ni prije T, jedino ako smo bili na piru..
Bbrletic, dobro smo oboje... On je rumen i velik, meni se sve smiruje...Imamo situaciju s dojenjem... Naime, sad ulazim u treci dan i kad stisnem dojki izade malo i nimalo... I ja za svaki podoj stavljam na obje dojke. I nakon 45 min do sat vremena na dojci on place, podrigne sitno i urla, nosam ga po sobi u svim mogucim polozajima, pricam mu , nudim mubopet sisu iako praznu i halapljivo guta, ima odlican hvat i opet urla...Onda sam zvala babice i odvedu ga na dohranu...Pojede nakon svega toga jos 20 do 30 ml mlijeka...dode umiren i uspavan...osjecam se lose jer imam dosta velike dojke a slabo izlazi a on veliki...Osjecam se ko da podbacujem...Mazem dojke purelanom i stavljam obloge nakom svakog podoja. Jel to normalno? Lose se osjecam....a on izgleda ko sumi borac, rodio se 4300 g na 50 cm bas je velik i sve ostalo je u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji