Treca_sreca,nama je pedijatar samo preko ceste,pa je sestra rekla kad god pozelim da ju mogu doci kod nje izvagati i izmjeriti.. mi imamo naruceno tek u januaru (trebali decembra,ali nas nece biti tu) ,ali ju necu ici vagati prije nego sto prodje mjesec dana od pregelda kod pedijatra (znaci,oko 20-og cu je ici izvagat i izmjeriti)..
Ja i dragi sutra cemo malo cistiti stan,2-3 masine vesa imam sutra oprat i osusiti,Alaru okupati i nesto skuhati da jedemo kao ljudi (naravno,ako nam to sve mali sef dopusti 😂😂)
Ma Treca sreca, zivot u zajednici ima svoje plusice i svoje minuse... Boze.mi oprosti, ispast cu grozna, al zar mislis/te da je meni fora da mi upadaju (SVI!) bez da nazovu u stan? Jedno je baka servis(a to su i moji!), a drugo je ne dati kuci mira ni 5 min...
Nama je patronazna bila jedno 5-7x... i jedno 3x ga vagala... Mislim da one zakonski moraju, a mozda i ovisi...
Ja se ne sjecam sto je meni patronazna rekla, kad ce doc... booohhh...
I, Treca sreca, kako je prosla noc?!
Kod nas cuuuudnooo.. Zaspao je oko 22h.. Sad ga stavljamo u krever vec u 21h da se.pripremi zaspat... ugasimo svijetlo, vrata pustimo malo otvorena i upalimo fen haha I probudio se oko ponoc i pol, pa oko 2 i pol, pa oko 5, pa oko 6 Juhuhuuuuuu
Nema goreg kad napises post ogromaasaam i onda on nestane... uf.. sad mi se ne da vise pisat 😥
Barbs-prejak je! Super se uklopilo ovo sunce 😆😊
Preslatka je Alara 😍😍😍
I me, jaaaooo MRZIIIMMM TOOO... i ja izgubim volju
Hvalaaa
Sad evooo, drami li ga draaamiii On bi se nosiooo
Vidim sad na popisu krivi datum. Ja sam rodila 10.10. Pa tko bude pisao neka ispravi
Mi evo vodimo borbu s grčevima po cijele dane, pogotovo sinoć, postaju sve gori a mi sve više očajni jer joj ne možemo pomoći
Muž je sada otišao po espumisan kapi i jastuk s trešnjinim košticama pa se nadam da će nam nešto od toga bar malo ublažiti grčeve. Cijelu noć se presavija i crveni. Čak i ne plače toliko s obzirom na to koliko ju muči al meni se srce lomi kad ju gledam takvu
Sortiraj odgovore
Najstariji