Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    28. Listopad 2017. 23:52

Treca_sreca,nama je pedijatar samo preko ceste,pa je sestra rekla kad god pozelim da ju mogu doci kod nje izvagati i izmjeriti.. mi imamo naruceno tek u januaru (trebali decembra,ali nas nece biti tu) ,ali ju necu ici vagati prije nego sto prodje mjesec dana od pregelda kod pedijatra (znaci,oko 20-og cu je ici izvagat i izmjeriti).. 
    Ja i dragi sutra cemo malo cistiti stan,2-3 masine vesa imam sutra oprat i osusiti,Alaru okupati i nesto skuhati da jedemo kao ljudi (naravno,ako nam to sve mali sef dopusti 😂😂)

barbs
    29. Listopad 2017. 07:49

Ma Treca sreca, zivot u zajednici ima svoje plusice i svoje minuse... Boze.mi oprosti, ispast cu grozna, al zar mislis/te da je meni fora da mi upadaju (SVI!) bez da nazovu u stan? Jedno je baka servis(a to su i moji!), a drugo je ne dati kuci mira ni 5 min... 
    Nama je patronazna bila jedno 5-7x... i jedno 3x ga vagala... Mislim da one zakonski moraju, a mozda i ovisi... 
    Ja se ne sjecam sto je meni patronazna rekla, kad ce doc... booohhh...

barbs
    29. Listopad 2017. 07:50

Dzenny, aaaah ti mali sefovi! 

barbs
    29. Listopad 2017. 07:53

I, Treca sreca, kako je prosla noc?!
    Kod nas cuuuudnooo.. Zaspao je oko 22h.. Sad ga stavljamo u krever vec u 21h da se.pripremi zaspat... ugasimo svijetlo, vrata pustimo malo otvorena i upalimo fen haha I probudio se oko ponoc i pol, pa oko 2 i pol, pa oko 5, pa oko 6  Juhuhuuuuuu 

barbs
    29. Listopad 2017. 07:54

Evo popisa kojeg sam screenshotala na drugoj grupi 😊😊😊

barbs
    29. Listopad 2017. 08:34
    DOBRO JUUUTROOO 😘😘😘😘
    DOBRO JUUUTROOO 😘😘😘😘

I_me
    29. Listopad 2017. 09:46

Nema goreg kad napises post ogromaasaam i onda on nestane... uf.. sad mi se ne da vise pisat 😥
    Barbs-prejak je! Super se uklopilo ovo sunce 😆😊

dzenny
    29. Listopad 2017. 10:11
    Dobro jutro i od moje Alare 😘
    Dobro jutro i od moje Alare 😘

barbs
    29. Listopad 2017. 10:51

Preslatka je Alara 😍😍😍
    I me, jaaaooo  MRZIIIMMM TOOO... i ja izgubim volju  Hvalaaa 
    Sad evooo, drami li ga draaamiii  On bi se nosiooo 

Suncokretica
    29. Listopad 2017. 11:34

Vidim sad na popisu krivi datum. Ja sam rodila 10.10. Pa tko bude pisao neka ispravi 
    Mi evo vodimo borbu s grčevima po cijele dane, pogotovo sinoć, postaju sve gori a mi sve više očajni jer joj ne možemo pomoći
    Muž je sada otišao po espumisan kapi i jastuk s trešnjinim košticama pa se nadam da će nam nešto od toga bar malo ublažiti grčeve. Cijelu noć se presavija i crveni. Čak i ne plače toliko s obzirom na to koliko ju muči al meni se srce lomi kad ju gledam takvu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.