Mislim da njoj fali onaj početni emocionalni dio nakon rođenja jer smo tjedan dana bile odvojene i nikako to ne mogu prežaliti. Tako da ne slušam savjete ljudi da ću razmaziti svoje dijete ako je stalno uz mene jer mislim da joj taj period jako fali, a fali i meni.
Slazem se 100%
inace ni mi koje nismo imale probleme da je beba bila odvojena necemo razmazit dijete time sta mu dajemo potrebnu paznju....pobogu to je novorodjence! Kad uhvate par mjeseci onda im se krene uspostavljat "red" a o odgoju da ne pricam...to ide iza 2god.
Dotad, moje je misljenje da je majcina DUZNOST da skace i servisira bebu na njezin plac....i kad cujem to "razmazit ces ga/ju" ( a beba ima 3tjedna) dodje mi da mlatnem toljagom po glavi za glupost!
Samo ti nju tetosi koliko imas snage i mazite se....i njoj i tebi to treba da nadoknadite ono ruzno iz bolnice.
žena-majka-carica:)
Hvala vam na savjetima, uspjeli smo ga uspavati čak na malo duže. 😊 inače i moj gura ruke u usta kad je gladan ili tetricu ili gazu kao što kaže Treca sreća.
zelimobebu - kod skoka ti je najvažnije da spavaš kad beba spava, pusti kuću i sve drugo. Jedi, pij koliko stigneš i spavaj s bebom da imaš snage jer zna bit jako iscrpljujuće psihički&fizički tih 1-2-3 dana (a nekom potraje i duže!) kad oni imaju skok_u_razvoju i traže cicu "svako 5minuta"
OOOOOO DAAAAAA... POOOOTPISUJEEEEM... PSIHICKI I FIZICKI ME IZMORILO, A SPAVALA SAM SAMO NOCU...
Treca sreca, nije isla vani s bebama nego ih je pustala mami/svekrvi petkom i subotom otkad su imali 2 tjedna... i ona bi isla a deckom vani do jutra... Isto cudno, ali svatko zna za sebe... Ne znam... mozda sam ja cudna po tom pitanju ali ja tako male bebe doma ne bih pustala
Dena, preeeedivno!!
Treca sreca, waaaawwww... izgledas booooljeeee od mene ZENOOO!! 😍😍😍😍😍😍
Violeta, HAHAHAHHAHAHA, LEGENDARNA SLIKAAA! ahahahahahhahahahaha treba to isfurat... btw.. Muz ce brzoooo dociii!! 😍😍😍😍
Pelene-BABY LOVE koristimo TROJKU...Moltex smo koristili DVOJKU s time da je po velicini kao babylove trojka...
Kakve su to KALIKO pelene????
Sveki cuva Diega... SPAVA KO TOOOOPP... pa sam iskoristila prikiliku da kaos u stanu idem rijesiti...
Procitam vas kasnijees
Dena, preeeedivno!!
Treca sreca, waaaawwww… izgledas booooljeeee od mene ZENOOO!! 😍😍😍😍😍😍
Violeta, HAHAHAHHAHAHA, LEGENDARNA SLIKAAA! ahahahahahhahahahaha treba to isfurat… btw.. Muz ce brzoooo dociii!! 😍😍😍😍
Pelene-BABY LOVE koristimo TROJKU…Moltex smo koristili DVOJKU s time da je po velicini kao babylove trojka…
Kakve su to KALIKO pelene????
Isto kao tetra pelene ali glade, meni punooo bolje. Kaf budu na akciji kupujem odmah jos. Imas u knjizici iz dm-a 😊
Leon i ja smo bili na rodendan kod prijateljice, ona je trudna i za sad zivi jos kod mame (tek ce se udat). I dode komsija kod njene mame i ladno izvadi cigaru i zapali, ja poludila, ustala se direktno i kuc! Prijateljica pocela plakat a njena mama suti, briga ju. Bas mi bilo krivo..al nema sanse da cu bebu izlozit dimu, ne ne. I bas me njena mama razocarala sto nema razumjevanja. Prvi put smo dosli tamo i da se nisu mogli strpit sat-dva vremena. Jos su htjele doci 2 frendice da se sve druzimo.
Mi smo sad doma, mali sikio i sad mal spava malo ne.
Dali stavljate bebe na ledima, glavica ravno da leze? Moj nikako tako nece, glava mu uvijek ide ili lijevo ili desno. I danas meni mama moja jaoo pa moras ga i tako stavljat da mu glava bude okrugla. A pa.kako da ga stavljam kad ode, jedino da ga vezem za jastuke i da ne moze s glavom nikud...grr.. cak i u autosjedalici okrene glavu na stranu, nije mu bas ravna skroz
Sortiraj odgovore
Najstariji