Pozdrav mame...meni nešto šteka hangouts,nemojte misliti da sam odustala od vas,moram ga ažurirat,neda mi čitat,al kad ga ažuriram kaže da nemam dovoljno prostora za pohranu,ali nije mi jasno jer imam novu sd karticu od 8GB,inače sam totalni laik šta se tiče te tehnologije,moram sad nešto obrisat pa možda uspijem asžurirat
Klea žao mi je za Jakova da ima opet temp.,al nadam se da će ga brzo proć,i želim mu što brže ozdravljenje
Kiki super za haljinu mene još to čeka da nađem,već mi je sad muka
Bela, ma.to ti je neki group chat al ja sam se vec pogubila na pocetku i upadam ko padobranac ahahahahahhahahaha
Da znam, nekad smo to koristili dok nije bilo fb…
Ovdje je bas pregledno za citati!
I meni je bilo super ovdje za čitat,baš pregledno ,i isto mi je žao da smo se rastrgale na dvije strane i svaka čast curama šta se trude da sve stignu i ne prestanu se družit sa nama koje nemamo fb...hvala vam
Cure znate mozda di ima za kupiti sjenila za auto?
Trazili smo u plodinama i konzumu ali nismo nasli...
Oj mamice!
Ja cu i dalje koliko stignem dolaziti i na forum 😊
Ovo na mailu necu instalirat, nemojte se ljutit, nit imam memorije nit zivaca.. imam 5 grupa na fejsu i viberu i mob mi zvonio sve u 16naest.. muz ispalio.. rekao da ce ga bacit i mene skupa snjim 😂😂😂
Salim se, kaze, forumi nuzno zlo.. koliko idu na zivce toliko smo tu naucile jedne od drugih da mi nije zao ni sekund 😊
Htjela sam pitat vezano za dohranu.. na tablici mi pise psenicno brasno od 6 mj. E sad mene zanima.. sta i kako.. kako pripremiti, s cime kombinirati..
Mozda da ga jos ne uvodim.. nemam pojma.. nisam pametna..
Trazili smo u plodinama i konzumu ali nismo nasli…
Bauhaus. Ja sam tamo vidla dječje dezene i svašta. Premda, mi smo dobili hippov. Pa taj imamo.
Jao mislim da mi je muz rekao da je negdje vidio..
Ja sam dobila od Hippa kad sam se uclanila na njihovu stranicu.
Ajd kad se muz probudi ( morao je i on baciti power nap sa malom 😂) cu ga pitat ak se sjeca.
Nemam vremena bas za forum zadnjih dana pa nisam u toku…
m.facebook.com/groups/171375286989008?ref=m_notif¬if_t=group_comment_mention
Bauhaus. Ja sam tamo vidla dječje dezene i svašta. Premda, mi smo dobili hippov. Pa taj imamo.
Tnx. I ja sam se registrirala ali mi smo dobili ulje i neke testere, sjenilo nismo.
Sortiraj odgovore
Najstariji