Tko je cijepio protiv rote ?
Jeste li imali nuspojava?
Moja L se cijelu noć budila i plakala preksinoc i sad to povezujem s cjepivom
Sinoć sve super. A moram ju cjepiti jer će u jaslice a i ovak ima osjetljivu probavu...
Suncokretice sretnih vam 5😘😘i zao mi je za nuspojavu proci ce.Nisam je cjepila protiv rote al cemo protiv pneumokoka prije jaslica.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sinoć sve super. A moram ju cjepiti jer će u jaslice a i ovak ima osjetljivu probavu…
Nismo imali nuspojave 😥
Sinoć sve super. A moram ju cjepiti jer će u jaslice a i ovak ima osjetljivu probavu…
Nismo imali nuspojave 😥
A za nuspojave od rote nam je pedijatrica rekla da su rotaste. U smislu da može dobiti proljev/povraćati i isto to mi možemo dobiti prvih 48 sati.
Sinoć je bilo sve ok tak da ju je očito mučilo dok je prolazilo kroz organizam.
A šta ćeš, moja osjetljiva na sve
Kad se cjepi protiv pneumokoka? Jel se to dodatno plaća?
I mi cemo Leu cijepit protiv pneumokoka prije jaslica,placa se posebno al meni grad Kastav subvencionira,tako da me nece nista doc,ali i da ne cijepila bi ju,a protiv rote nisam
Hedge ni ja nemam nista protiv proslave rod.nekoliko puta
Barbs sveki je zakon za proslave,zena izgleda bas gusta u tome
Cureee! 🤗🤗
Nasla sam haljinu konacno za krstenje. Eto ja cijeli tjedan trazim tu robu i nikako!
Kakve grupe i mailovi? Jel odlazimo s klokanice? Sto se dogodilo Trecoj sreci tu? Nesto s fotkama...?
Uglavnom, haljina je bijela, cipka, malo iznad koljena (valjda to smijem u crkvu??), gore cu novi sivi kaputic, na noge svijetlo roze stikle sa svadbe (konacno ih na nesto nosim) i to je to. Nova torbica mi je crna, vise bi pasala neka svijetlija boja, al nosit cu nju jer je nova a ionako je necu nosit jer cu imat malog na rukama.
Meni je isto dobro ovdje se dopisivati samo tu ne zelim stavljati fotke i glupo mi je sto nas moze citati bilo tko.
Najbolje mi je sto tu kad dodem citam poruke, zivciralo bi me da mi stalno zvoni mail ili vocap.
Mi smo se cijepili protiv rote i nije bilo nuspojava. Bude samo malo drugacija stolica nakon toga, i sto Hedge kaze mozes se zaraziti 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji