Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    10. Ožujak 2018. 10:26

Tko je cijepio protiv rote ?
    Jeste li imali nuspojava? 
    Moja L se cijelu noć budila i plakala preksinoc i sad to povezujem s cjepivom 
    Sinoć sve super. A moram ju cjepiti jer će u jaslice a i ovak ima osjetljivu probavu...

• Barbi13
    10. Ožujak 2018. 12:12

Suncokretice sretnih vam 5😘😘i zao mi je za nuspojavu proci ce.Nisam je cjepila protiv rote al cemo protiv pneumokoka prije jaslica.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    10. Ožujak 2018. 12:24

Suncokretica

Sinoć sve super. A moram ju cjepiti jer će u jaslice a i ovak ima osjetljivu probavu…

Nismo imali nuspojave 😥

Barkleys
    10. Ožujak 2018. 12:25

Hedgehog

Suncokretica

Sinoć sve super. A moram ju cjepiti jer će u jaslice a i ovak ima osjetljivu probavu…

Nismo imali nuspojave 😥

A za nuspojave od rote nam je pedijatrica rekla da su rotaste. U smislu da može dobiti proljev/povraćati i isto to mi možemo dobiti prvih 48 sati.

Suncokretica
    10. Ožujak 2018. 12:35

Sinoć je bilo sve ok tak da ju je očito mučilo dok je prolazilo kroz organizam. 
    A šta ćeš, moja osjetljiva na sve 
    Kad se cjepi protiv pneumokoka? Jel se to dodatno plaća? 

Suncokretica
    10. Ožujak 2018. 12:35

Hvala Barbi 

• Romi
    10. Ožujak 2018. 12:43

I mi cemo Leu cijepit protiv pneumokoka prije jaslica,placa se posebno al meni grad Kastav subvencionira,tako da me nece nista doc,ali i da ne cijepila bi ju,a protiv rote nisam
    Hedge ni ja nemam nista protiv proslave rod.nekoliko puta 
    Barbs sveki je zakon za proslave,zena izgleda bas gusta u tome 

Kiki156
    10. Ožujak 2018. 14:14

Cureee! 🤗🤗 
    Nasla sam haljinu konacno za krstenje. Eto ja cijeli tjedan trazim tu robu i nikako! 
    Kakve grupe i mailovi? Jel odlazimo s klokanice? Sto se dogodilo Trecoj sreci tu? Nesto s fotkama...? 
    Uglavnom, haljina je bijela, cipka, malo iznad koljena (valjda to smijem u crkvu??), gore cu novi sivi kaputic, na noge svijetlo roze stikle sa svadbe (konacno ih na nesto nosim) i to je to. Nova torbica mi je crna, vise bi pasala neka svijetlija boja, al nosit cu nju jer je nova a ionako je necu nosit jer cu imat malog na rukama. 
    Meni je isto dobro ovdje se dopisivati samo tu ne zelim stavljati fotke i glupo mi je sto nas moze citati bilo tko. 
    Najbolje mi je sto tu kad dodem citam poruke, zivciralo bi me da mi stalno zvoni mail ili vocap. 

Kiki156
    10. Ožujak 2018. 14:18

Mi smo se cijepili protiv rote i nije bilo nuspojava. Bude samo malo drugacija stolica nakon toga, i sto Hedge kaze mozes se zaraziti 😬 

Kiki156
    10. Ožujak 2018. 14:19

Sutra idem na ispovijed. Hoce li nas pricestiti na krstenju??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.