Hej cure jel netko zna kad sjeda naknada ovaj mjesec?
U ponedjeljak bi trebala sjesti

Stigli nalazi. Krv je ok,jos su leukociti malo poviseni ali padaju.
Punkcija kaze gnoj 😥 ostavit ce nas jos za vikend. Stavili su joj braunilu na stopalo i dobila je neki jebeni antibiotik i zaspala u sekundi. Ako se gnoj ne povuce do nedjelje onda ce joj to rezat i cistit 😢😢😢
I kaze dokt 99.99% neka bakterija od macke,kako su i sumnjali.
A moje mice od kad sam trudna nisu u kuci. Ne damo im da se ne zavlace nit nista. Cijepljene sve. Ako koju i pomazim odmah perem ruke i bas pazimo jer znamo sto su macke. Nije toxoplasmoza ni bolest macjeg ugriza vec vjv maca imala na dlaki nesto.. nemam pojma..i dlaka usla u kuci i do slape 😥😩😢.
Kazu kod bebica dodje do upale tih limfnih cvorova a odraslima koji imaju imunitet nije nista

Kupila sam si haljinu za krstenje 😁 a moci cu je nosit i u ljeti i na svadbu…gore cu sako, dolje salonke i super
Super je! Ali kak ces dojiti? Ili mislis za to vrijeme preskociti podoje? Ja sam gledala svuda nesto prigodno za krstenje, a da se moze lako odmaknuti za dojenje ali nisam nasla na webu nista sto je elegantno, a sestra mi u zg isto nije nista vidjela… tak da mislim da cu sivati po uzoru na haljinu alex dojcinovic ili dijane viljevac. 1200kn nije bas jeftino 🤔
Ulalala. Sexy mamica *-*
Sretna je stara skola 😎 ko moja pedica... p.s. jesi ti necime zalijevala kasice?
I me, jooojjj, nadam se da ce to sve zavrsitiiiii

Sretna je stara skola 😎 ko moja pedica… p.s. jesi ti necime zalijevala kasice?
I me, jooojjj, nadam se da ce to sve zavrsitiiiii
Kak mislis zalijevala? Evo radila sam npr ovako, skuhala krumpir i mrkvu i ako je kasica bila pregusta ili presuha onda sam dodala malo te vode gdje se povrce kuhalo. I tako sa svim povrtnim/mesnim kasicama

Sretna, ovako je nama pedica rekla: nadrobiti keksice, zaliti cajem, naribati jabuku i pomjesati..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji