Jutro! Evo mi napokon odspavali bez 10 buđenja!
Stvarno nema nikog
Meni se slapa nocas budila svaka 2h za sisat.. ne znam sta joj bi.. koma sam..😢😢😢
Jos 2 noci za redom sanjam neke hororce..
Uff, nama je tako bilo sad tri noci za redom. Mozda ta sugava juzina
sanjchi255 i jel joj proslo skroz od kremice ili se samo privremeno bilo povuklo? Njemu to tako izadje povremeno i onda on to ceska vidim da mu smeta bas. Samo po liceku ima tako i bas upaljeno bude
Nena moja je imala nekakav osip ove dane, ali ni slicno ovome. Mozda ipak pedijatru otici!
Nena mislim da trebas otic pedijatru da ti to vidi, izgleda bas jako crveno i upaljeno, a on ce ti najbolje znati reci sto je i sto treba...
Mene je jucer juzina ubila!!! Bila sam luda skroz, a mala malo grintava bila tako da nam je bilo veselo 🤣🤣🤣
Kad sam bila na zadnjem pregledu imo je samo na celu ko suhu kozu i rekla mi je da mazem sa a dermom. I kad smo dosli doma aktiviralo se. Ne uvijek ali kad se aktivira traje 2 3 dana
Poooozdrav cure! Kod nas je ovih dana turbo, V bi stalno nesto ni sam nezna sto. Malo u gimu, malo u ljulji, za sve ga brzo prođe volja i oanda bi se nosil i cendrucka i cendrucka....uz sve to hrpa obaveza, kuhaj, peglaj, peri, cisti😥😥😥 Prehlada jos aktivna, danas idem doktoru jer cu poludit.😣😣😣
Maslacak super ti je kruh! Meni je u zadnje vrijeme hit kurkuma kruh, ☺
url=https://lilypie.com]
Hej cure! Vidim ovdje je bas tiho... Daj nam dodite sve na fejs...napravite lazne profile ili kako god, ne mora nitko drugi znati da imate fejs, samo da tipkamo sve skupa.
Tamo isto imamo dnevne teme u kojima tipkamo kao i tu, a uz to imamo i pojedinacne teme tako da je sve pregledno i prakticno.
Ajdeeee curke, bas bezveze da smo se prepolovile. 💔
Gdje mi je Mamasita? Ajde na fejs! 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji