Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    16. Veljača 2018. 12:44

Romi

Hej cure jel netko zna kad sjeda naknada ovaj mjesec?

U ponedjeljak bi trebala sjesti

• Romi
    16. Veljača 2018. 13:05

Hvala I me 

[OBRISANO] 16. Veljača 2018. 13:18

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    16. Veljača 2018. 13:19

Stigli nalazi. Krv je ok,jos su leukociti malo poviseni ali padaju. 
    Punkcija kaze gnoj 😥 ostavit ce nas jos za vikend. Stavili su joj braunilu na stopalo i dobila je neki jebeni antibiotik i zaspala u sekundi. Ako se gnoj ne povuce do nedjelje onda ce joj to rezat i cistit 😢😢😢
    I kaze dokt 99.99% neka bakterija od macke,kako su i sumnjali. 
    A moje mice od kad sam trudna nisu u kuci. Ne damo im da se ne zavlace nit nista. Cijepljene sve. Ako koju i pomazim odmah perem ruke i bas pazimo jer znamo sto su macke. Nije toxoplasmoza ni bolest macjeg ugriza vec vjv maca imala na dlaki nesto.. nemam pojma..i dlaka usla u kuci i do slape 😥😩😢. 
    Kazu kod bebica dodje do upale tih limfnih cvorova a odraslima koji imaju imunitet nije nista

[OBRISANO] 16. Veljača 2018. 13:34

Barkleys
    16. Veljača 2018. 13:41

Marijana

Kupila sam si haljinu za krstenje 😁 a moci cu je nosit i u ljeti i na svadbu…gore cu sako, dolje salonke i super

Super je! Ali kak ces dojiti? Ili mislis za to vrijeme preskociti podoje? Ja sam gledala svuda nesto prigodno za krstenje, a da se moze lako odmaknuti za dojenje ali nisam nasla na webu nista sto je elegantno, a sestra mi u zg isto nije nista vidjela… tak da mislim da cu sivati po uzoru na haljinu alex dojcinovic ili dijane viljevac. 1200kn nije bas jeftino 🤔

Ulalala. Sexy mamica *-*

barbs
    16. Veljača 2018. 13:43

Sretna je stara skola 😎 ko moja pedica... p.s. jesi ti necime zalijevala kasice?
    I me, jooojjj, nadam se da ce to sve zavrsitiiiii 

barbs
    16. Veljača 2018. 13:46

doma sam procitala i zaboravila sve 😁😁😁😁

• sretna
    16. Veljača 2018. 13:53

barbs

Sretna je stara skola 😎 ko moja pedica… p.s. jesi ti necime zalijevala kasice?
    I me, jooojjj, nadam se da ce to sve zavrsitiiiii

Kak mislis zalijevala? Evo radila sam npr ovako, skuhala krumpir i mrkvu i ako je kasica bila pregusta ili presuha onda sam dodala malo te vode gdje se povrce kuhalo. I tako sa svim povrtnim/mesnim kasicama

barbs
    16. Veljača 2018. 14:07

Sretna, ovako je nama pedica rekla:  nadrobiti keksice, zaliti cajem, naribati jabuku i pomjesati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI