Jakov je bolje…sutra ce u dnevnu bolnicu na kontrolu, zasad nije dobio antibiotik vec samo pikicu. Sutra ce se vidjeti kakvo je stanje…ako se izbori jos malo nece ni trebati antibiotik.
Vidjet cu za tu aplikaciju😊 i ovak sam rastrgana al fale mi neke curke s foruma na fejsu.
Nadam se da Jakovu nece trebat antibiotik! I da je turica vec pala!
Kiki,cekamo s nestrpljenjem haljinu!
Evo mi do sad imali goste! Sutra 2 rodjendana..vec vidim kakav ce dan bit!
AAAJMEEEE, JA MISLILA OVDJE ZATISJE KAD ONO, AAAAKTIVNEEEE 😍😍😍😍😍
meni je i ovdje drago pisati i na fbu i na onom chatu s maila, ali nekako ovdjd na miru mogu citati dok na
*na fb-u tisucu komentara i obavjesti kak na onom chatu.... uuuffffff... bas sam se pogubila sva...Tesko mi sve bude popratiti... ovdje mi je sve laganini...
Klea, i ovdje brz oporavak zelim 😘
Luce, daaaaaa, na fbu je lakse radi privatnosti al bas mi fali forumiranje...
NOC KOMAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAA
Kikiiiii, super, neka si si nasla haljinu! 😊
Ja jucer nisam stigla ovdje proci... mislila sam da su se sve ionako rastrkale na 100 strana... jaaaao i mene nervira sto dobivam 100000009 obaviheari i nemam kad procitati sve..
Jutro cure!
Klea nadam se da je malac bolje danas...od cega tako visoka temperatura dođe...
Ja mislim da bi pala u nesvijest da vidim tu brojku na toplomjeru
Ovo za grupe, steta.. hoces neces razdvoji se!
Ja bi voljela ostat tu, ali ako svi odu na fb budem i ja, navikla sam na tipkanje s vama
Ovo sa mailom mi nije nesto privlacno.
Bela, ma.to ti je neki group chat al ja sam se vec pogubila na pocetku i upadam ko padobranac ahahahahahhahahaha
Bela, ma.to ti je neki group chat al ja sam se vec pogubila na pocetku i upadam ko padobranac ahahahahahhahahaha
Da znam, nekad smo to koristili dok nije bilo fb...
Ovdje je bas pregledno za citati!
Sortiraj odgovore
Najstariji