Sanjchi, Maslacak, Romi, Bela, Barbi … cure, pridruzite nam se! ❤️
Kiki mi smo na hangoutsu,mozes doci k nama,dosle su i neke cure koje su prije tiplale s nama,za sad je vecini tamo lakse tako....a napravila bi ja fb profil,fali mi drustvo svih vas sta smo tipkale zajedno...ali vec sam davno prije rekla da necu,i sad mi se nekako cini da idem protiv svojih uvjerenja,cak imam i majicu s natpisom "No I'm not on fu...ck..ng fb"...a Kiki znam da me to ceka kad tad,barem zbog Lee ,jer danas sve ide preko facea
Ova moja mala nece vise da spava po danu,ja cu poludit,kolliko sam sretna jer odspava noc,toliko me ovo preko dana izludi spava 2-3 puta dnevno po 15 min. i to je to
Ali curke nitko od vas nece biti na fb samo zato sto ste napravile profil..ne morate staviti ni pravo ime ni sliku niti dodati ikoga od prijatelja. Znaci samo da preko tog fejk profila mozete doci na grupu..evo ja sam rekla da cu sudjelovati i tu i tamo ali vidim i sama da sve manje stizem. Ali falite mi 😔
VECEEEEER
JOJ nikako da stignem dns IGDJE... slabo na fbu... slabo na hangs nesto, tu jos slabije... takav dan... stresan... neispavana noc... a muz je dns i u pmsu... aaaaaaaaaaaaa
Nama se Diego svako malo budio sinoc... od 21 do 3 jedno 5x... tek kad sam ga uzela sebi sam uspjela odspavati 4h u komadu... wuhuuuu... dan startali u 7... i evo muz place kako on meni ne moze opisati koliko mu je neopisivo tesak dan i koliko je umor
Nama se Diego svako malo budio sinoc... od 21 do 3 jedno 5x... tek kad sam ga uzela sebi sam uspjela odspavati 4h u komadu... wuhuuuu... dan startali u 7... i evo muz place kako on meni ne moze opisati koliko mu je neopisivo tesak dan i koliko je umoran... a ja kad nesto kazem: tebi je uvijek najteze...
Nama se Diego svako malo budio sinoc... od 21 do 3 jedno 5x... tek kad sam ga uzela sebi sam uspjela odspavati 4h u komadu... wuhuuuu... dan startali u 7... i evo muz place kako on meni ne moze opisati koliko mu je neopisivo tesak dan i koliko je umoran... a ja kad nesto kazem: tebi je uvijek najteze...
Sortiraj odgovore
Najstariji