Tko je cijepio protiv rote ?
Jeste li imali nuspojava?
Moja L se cijelu noć budila i plakala preksinoc i sad to povezujem s cjepivom
Sinoć sve super. A moram ju cjepiti jer će u jaslice a i ovak ima osjetljivu probavu…
Suncokretice cestitke na velikih 5 😘
Nisam cjepila bas mi je sad krivo! Protiv pneumokoka budem. Nece u jaslice pa se ne grizem toliko.
A mislim, ta Rota ništa ne garantira. Tj. dijete može oboljeti ali imat će slabije simptome.
Cure mislim da sam se i ja prikljucila grupi na hangoutsu,ali sad sam dosla doma i imam toliko toga za obavit,da nestignem sve sad proc,prvi put sad koristim tu app,pa dok sve procitam i skuzim tko je tko,al prvo moram sad L. i sve stvari sredit,i nju jos okupat,pa se javim....a nocas sam spavala svega 3 sata i neznam kako uopce funkcioniram,pa ne zamjerite ako tek sutra nesto napisem
Ajme Klea koma. Znam da djeca znaju kurit ogromne temperature ali kak je meni ovo prvo ja zamisljam da sa 40 temp trcis sa djetetom na rukama u bolnicu i vices vec sa ulaza upomoc! Brzo nek ozdravi micek mali. Meni dosla svekacha blazena bila. Rasteretila me malog skroz. Bas mi treba dan da predahnem. Sad dosli neki kumovi od mm a ja otisla dojit u sobu pa ga presvukla pa si sad chillam olfo dijete jos jede
Kiki super za robicu.
Cure nemrem pratiti chat! Samo dok iskrolam do vrha T si odspava i probudi se. Ja sam na fb i tu!
Joooj kleaiva bas mi je zao Jakova!!! Nadam se da ce brzo ozdravit !!!
Kiki super za haljinu!!!!
Suncokretice cestitam vam velikih 5!!!
Protiv rote nisam cjepila i necu, a za pneumokok ne znam, tek sam danas na tv-u vidila da to nije ukljuceno u cjepiva i nisam se nikad raspitivala o tome pa ne znam sta bi napravila.... Kad se uopce cjepi za pneumokok ?
Ja sam tu i na fb.... Fb mi je jedino drazi zato sto mogu sliku stavit a da znam da je nece svako noc vidit...
Pozdrav curke! Ja sam tu i na fb. Bas mi je zao sto smo se tak "rastrgale". 😞 Uglavnom, ne stignem previse tipkati jer V je sve aktivniji, stalno je u akciji i jedva da stignem osnovno obaviti. Javljam se kad stignem. ☺☺☺
url=https://lilypie.com]
Ja nisam L cijepila protiv pneumnokoka i nikad problema, a sogorica je svoju malu cijepila orotiv toga i mala je non stop bolesna, ima 3 godine i vec je lila ne znam ni ja vise.kolko puta antibiotik. Imala 2 upale pluca, upale uha, vadila krajnike...tak da ja ne znam kolka je to zapravo zastita. Da napomenen, i L i ona idu u vrtic
Ni P ne mislim cijepit s nicim dodatnim
Hangout je kul app. Ali sam morala isključiti obavijesti jer mi je mobitel cijeli dan vibrirao. Meni kad uđem u razgovor nudi opciju da me baci na dio koji sam zadnji pročitala, pa onda sam preletim. Žao mi je zbog Maslačka, kojoj su ljetne pobjegle na FB, da ne nastavimo se dopisivat s njom. Falit će mi pačići. A i Romi koja je tek došla i sad da nju "izgubimo". Iskreno, meni je FB daleko najbolji način komunikacije od svih. I ne mogu garantirati da ću moći biti aktivna. A i to što kaže kleaiva, na fb u grupi mogu objavljivat slike. Tako da, preporučujem svima kojima nije bed dati mail da se priključe razgovoru. Ne morate ga pisati javno, samo slijedite Sanjčin link, ili ako nešto šteka javite se nekome preko FB da vas doda. Ne morate niti instalirati aplikaciju, možete preko gmaila čitati, čisto ono, da se tu i tamo javite zbog cura koje nemaju fejs.
Ja još uvijek ne znam tko je tko na fb, ali polako polovit ćemo se. ❤️
Ej cure, ja sam se prikljucila na fejs. Aplikaciju ne mogu skidati jer mi je mob ionako pretrpan i stalno nesto moram brisati! A bas mi je zao sto smo se razdvojile...😒
Fb je fora, ali mi fali ovako neki prostor da mogu u jednom postu o svemu pisati. Tamo mi je glupo pod npr. temom kasice pisati o haljini za krstenje. Ps. Sretna haljina je sad u drugoj sobi, al sutra je fotkam pa stavim 😊
E i super mi je na fb vidjeti tko je lice iza nicka ☺️☺️
Jakov je bolje...sutra ce u dnevnu bolnicu na kontrolu, zasad nije dobio antibiotik vec samo pikicu. Sutra ce se vidjeti kakvo je stanje...ako se izbori jos malo nece ni trebati antibiotik.
Vidjet cu za tu aplikaciju😊 i ovak sam rastrgana al fale mi neke curke s foruma na fejsu.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hangout je kul app. Ali sam morala isključiti obavijesti jer mi je mobitel cijeli dan vibrirao.Meni kad uđem u razgovor nudi opciju da me baci na dio koji sam zadnji pročitala, pa onda sam preletim. Žao mi je zbog Maslačka, kojoj su ljetne pobjegle na FB, da ne nastavimo se dopisivat s njom. Falit će mi pačići. A i Romi koja je tek došla i sad da nju "izgubimo". Iskreno, meni je FB daleko najbolji način komunikacije od svih. I ne mogu garantirati da ću moći biti aktivna. A i to što kaže kleaiva, na fb u grupi mogu objavljivat slike. Tako da, preporučujem svima kojima nije bed dati mail da se priključe razgovoru. Ne morate ga pisati javno, samo slijedite Sanjčin link, ili ako nešto šteka javite se nekome preko FB da vas doda. Ne morate niti instalirati aplikaciju, možete preko gmaila čitati, čisto ono, da se tu i tamo javite zbog cura koje nemaju fejs.
Ja još uvijek ne znam tko je tko na fb, ali polako polovit ćemo se. ❤️
Aaaaaaa,draga,bas ti hvala!😗😙
Sortiraj odgovore
Najstariji