Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    11. Ožujak 2018. 14:10

I_me

Jao mislim da mi je muz rekao da je negdje vidio..
    Ja sam dobila od Hippa kad sam se uclanila na njihovu stranicu.
    Ajd kad se muz probudi ( morao je i on baciti power nap sa malom 😂) cu ga pitat ak se sjeca.

Hvala 

Bela
    11. Ožujak 2018. 14:19

I me pitala si za psenicno brasno, ne znam na sta se to odnosi da smiju vec sad!? Ja joj to ne bi jos dala.

I_me
    11. Ožujak 2018. 15:38

Bela

I me pitala si za psenicno brasno, ne znam na sta se to odnosi da smiju vec sad!? Ja joj to ne bi jos dala.

Kaze muz isto kao vec netko tu. Ili pevec ili bauhaus.
    Ma pitala sam za brasno jer mi pise na tablici od 6+.
    Dobila sam odgovor.

• sretna
    12. Ožujak 2018. 04:46

Nigdje  nikog 😔

Maja 3
    12. Ožujak 2018. 06:42

Jutro koke! Ajmo mali aktivnosti danas!

Bela
    12. Ožujak 2018. 08:12

Jutro! Evo mi napokon odspavali bez 10 buđenja!
    Stvarno nema nikog

• Amore
    12. Ožujak 2018. 08:35

Jutro! Evo i nas, lijepo vrijeme danima, pa smo aktivnije vani, setnje, uredjenje vrta i tako..Procitam povremeno, ali s moba, a tako tesko komentiram,blokira mi, pa dok odem na komp., zaboravim i sta sam htjela reci..Uglavnom, zao bi mi bilo da se ovdje ugase aktivnosti, meni se ova forma svidja, pregledno je, a slike ionako ne stavljam, ni tu ni na fejs

I_me
    12. Ožujak 2018. 08:59

Bela

Jutro! Evo mi napokon odspavali bez 10 buđenja!
    Stvarno nema nikog

Meni se slapa nocas budila svaka 2h za sisat.. ne znam sta joj bi.. koma sam..😢😢😢
    Jos 2 noci za redom sanjam neke hororce.. 

• Amore
    12. Ožujak 2018. 09:03

I me, mozda zubici krecu, jesi gledala? Moja se noc prije nego joj izadje isto tako cesto budi

I_me
    12. Ožujak 2018. 09:15

Amore

I me, mozda zubici krecu, jesi gledala? Moja se noc prije nego joj izadje isto tako cesto budi

Nemam pojma.. dugo joj se bijeli dolje. 
    Al nit slini nesto previse nit trpa u usta.. 
    Tako da nisam bas sigurni da su zubi. Mozda vrijeme.. jer mi je spavala odlicno prije 2 dana i sad nesto zeza.. 
    Al ovak sveukupno nije nervozna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.