Jutro ,sinoc mi pobjegla poruka....uglavnom procurilo u kupaoni od susjeda iznad,i sad je muz ostao da vidi sa predstavnikom stanara da to rijese i ti susjedi da vide gdje curi,a ja sam se vratila u Og. kod svojih po Leu,a on cee doc sa vlakom danas popodne,ako uspiju rijesit sta....dobro da smo dosli i vidjelii tko zna do kad bi to curilo ....i mogla nas je struja kad upalimo svjetlo u kupaoni jer je gore rasvjeta i instalacije...koma
Jutro ,sinoc mi pobjegla poruka….uglavnom procurilo u kupaoni od susjeda iznad,i sad je muz ostao da vidi sa predstavnikom stanara da to rijese i ti susjedi da vide gdje curi,a ja sam se vratila u Og. kod svojih po Leu,a on cee doc sa vlakom danas popodne,ako uspiju rijesit sta….dobro da smo dosli i vidjelii tko zna do kad bi to curilo ….i mogla nas je struja kad upalimo svjetlo u kupaoni jer je gore rasvjeta i instalacije…koma
Sreca je da ste se vratili i vidjeli to.
Hedge hvala na ponudi da pomognes oko facea,ako se odlucim se javim
Srnac vjerujem ti da ti dosta guzve,zao mi je radi T.,a za kucu napravit ces kad stignes,ne sekiraj se,nemozes se ni rastrgat na sve strane
Cure super za papanje,bas lijepo kad nam bebice vole papati,koje je to olaksanje
Sanjchi super za soping,i ja sam jucer Lei bila u kupnji i nakupovala joj hrpu robe za 400 kn,a sebi naravno nista,samo 2 kratke majice
https://hangouts.google.com/group/sIY8eL9XdoBxTdMZ2
Možeš plizzz. Skinut ću si app na mobić. Nisam hangout koristila godinamaaaa. 😂😂😂😂
Jutro cure!
I kod nas je veseli ovih dana, spavanje 0 bodova
Nikako ju premjestit u krevetic da se ne probudi, vise je na rukama nego drugo.
Srnac ufff, sve se nakupi tako nekad.. bas sam neku dan rekla muzu kako smo nekad tako usklađeni, smireni, mala dobra, idila…a nekad ajme majko, kaos zivi…
Romi nadam se da nije jako!Maslacak svaka cast za kruh, ja sam izgleda lose organizirana, stignem rucak skuhati i to nesto nabrzaka!
Daaaa. Potpisujem sve. Nekad je idilično, nekad je kaotično. Jesi probala dekicom? Ja sam se preporodila od kad ju selim na dekici. Već sam sama sebi dosadna koliko to hvalim. Ali od kad to prakticiram ne budi se kad ju selim. 😂
Jutro ,sinoc mi pobjegla poruka….uglavnom procurilo u kupaoni od susjeda iznad,i sad je muz ostao da vidi sa predstavnikom stanara da to rijese i ti susjedi da vide gdje curi,a ja sam se vratila u Og. kod svojih po Leu,a on cee doc sa vlakom danas popodne,ako uspiju rijesit sta….dobro da smo dosli i vidjelii tko zna do kad bi to curilo ….i mogla nas je struja kad upalimo svjetlo u kupaoni jer je gore rasvjeta i instalacije…koma
Sreca je da ste se vratili i vidjeli to.
Da baš. Dobro da ste skužili. 😥
Znam da sam malo pretjerala sad s porukama...ali samo još ovo: što fali 5x rođendanu iii. Ja da mogu imala bih slavljenički tjedan. A ovako samo imam na poslu, doma feštu, večeru na baš rođendan i ručak kod mame. 😂😂😂😂 Mislim, to sam imala do sad. Ovaj rođendan (usiječnju) L se cijepila, L je dobila kolica...ja sam dobila happy meal i puno bitnije 5 min da ga pojedem. 😂
Daaaa. Potpisujem sve. Nekad je idilično, nekad je kaotično. Jesi probala dekicom? Ja sam se preporodila od kad ju selim na dekici. Već sam sama sebi dosadna koliko to hvalim. Ali od kad to prakticiram ne budi se kad ju selim. 😂
Ma jesam sve, ali nista ne pomaze kad je takva noc. inace ju bez problema legnem, cak i ako otvori oci nastavi spavati.
Ne znam sta joj bi sad, vec dva tri mj je spavala relativno ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji