Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Veljača 2018. 08:39

E jucee mi vrag nije dao mira... isla sam se izdajati.. iz lijeve sise sam izdojila 110ml.. iz desne nisam stigla.jer se D zbudio i trazio jesti

[OBRISANO] 16. Veljača 2018. 08:43

barbs
    16. Veljača 2018. 08:46

I me, sestra kod pedice je rekla za D: aaajdeeee, dosji mali veliki 😂😂😂😂 Rekla.je da ne bi bilo lose da je dobio jos 200g al da je isao dosta u duzinu...

[OBRISANO] 16. Veljača 2018. 08:46

[OBRISANO] 16. Veljača 2018. 08:47

barbs
    16. Veljača 2018. 08:47

E da, a to sto je slapa "bucko" ne brini 😊😉 Moja frendica od prvoga dana se izdaje i mala je jela.na bicicu i isto je bila bucko a pedica je rekla da nije to strasno jer jr na majcinom mlijeku... ali a je bucko hahahah

mamika3
    16. Veljača 2018. 08:49

Padobranski ulet..Lidlove pelene su dobre!Koristim ih !Nikakav miris,mekane su,udobne na dodir!I jako dobro upijaju!Moja nekad zna popit deci-deci i pol caja prije spavanja i nisu nam nijednom promocile!Ja sam zadovoljna!I sad su na akciji pa danas idem po njih!Tako da preporucam!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

barbs
    16. Veljača 2018. 08:53

Mamisita, koji br K nosi??? br pelena??? 

mamika3
    16. Veljača 2018. 08:53

Senoritakova

Mamasita, mjerili su u bilnici koliko rita posisa i de je rekla da joj je to kalorijski slabo…i da i nije alergicna da bi morali uvesti AD, sad se izdajam jer nece vise sisati. Ona Ad pojede 120ml po obroku i sita je 3 sata, a kad pojede 150ml izdojenoj nakon 2 sata place i hoce jesti….sad neznam jel moze AD toliko hranjiviji ili je u meni problem

Opet upadam!Nije problem u tebi!Ad je zasitnije od majcinog mlijeka!Zato se za recimo,bucmastu bebu,koja je na ad-u smatra da ima previse kg,a ako je ista kilaza ,a beba doji to je onda ok!To mi rekla patronazna!Moja je velika pa nam s 4 mj dr rekla da uvedemo jedan vocni obrok!Ali nisam se zabrinjavala jer moji svi su bome veliki bili od pocetka!Pozdrav

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

barbs
    16. Veljača 2018. 09:01

Sad ce me netko razapeti al neka 😂😂😂😂
    Ja da sam slusala svoj istinkt sa 4mj bi krenuli sa kasicam...ili barem navecer sa onom kasicom za laku  noc... i kako moj svekar kaze, nekoc je bilo normalno da se ranije uvode sokici(od mrkve, jabuke) a sada odjednom ne prije 6mj... pricam o dojenoj djeci... 
    Ugl treba slusati svoj istinkt 😊
    A vi me razapite 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI