Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Ožujak 2018. 22:03

Maslacak31

Barbs..necu ti ni slikat kako sad izgleda..
    Kad ispecem kruh..odjednom netreba noz u kuci..

Poznato... svi to svekrvi radimo pa ludi 😂😂😂😊

barbs
    09. Ožujak 2018. 22:05

barbs

Maslacak31

Barbs..necu ti ni slikat kako sad izgleda..
    Kad ispecem kruh..odjednom netreba noz u kuci..

Poznato… svi to svekrvi radimo pa ludi 😂😂😂😊

Odnosno, ja cak kulturno uzmem noz, ali ni go ne valja 😂😂😂 uvijek vice: NAJEST CETE SE KRUHA PRIJE RUCKA!!! i ima pravo 😂😂😂
    Sutra ce gospodja radit pljukance jer u nedjelju dolaze njeni frendoci povodom Diegovog rodjenja (nakon 6mj 😂😂😂😂😂😂😂😂)... a ima.na tone frendova....

barbs
    09. Ožujak 2018. 22:08

*Frendova... a bome.i frendica.... i rekla je da jos mora proslaviti s KOLEGICAMA... 😂😂😂😂😂😂😂😂
     a da vam ne pricam o tome.kako svoj rodjendan slavi jedno 5x? 😂😂😂😂😂😂
    Na poslu, s curama s posla, s ovim frendovima, s onim frendovima...;😂😂😂

Maja 3
    09. Ožujak 2018. 22:08

Ma mene to cak ne smeta..vesela sam kad napravim..pa se pojede..al me smeta kad pila dana stoji na stolu...ja ga namjerno necu spremit..pa nela se susi...sutra ce ga papat koke🤣🤣

Maja 3
    09. Ožujak 2018. 22:09

barbs

*Frendova… a bome.i frendica…. i rekla je da jos mora proslaviti s KOLEGICAMA… 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Na poslu, s curama s posla, s ovim frendovima, s onim frendovima…;😂😂😂

Hahhahahhahah...
    Ostala sam bez teksta!

barbs
    09. Ožujak 2018. 22:10

Maslacak31

Ma mene to cak ne smeta..vesela sam kad napravim..pa se pojede..al me smeta kad pila dana stoji na stolu…ja ga namjerno necu spremit..pa nela se susi…sutra ce ga papat koke🤣🤣

barbs
    09. Ožujak 2018. 22:14

sretna

Gdje ste nestale sve?

I ja sam tu... Samo ne stignem biti azurna svugdje... mislim, nisam azurna ni na fb grupi (gdje sam se BLAGO RECENO posteno izgubila 😂😂😂) i jos imam grupu za djevojacku na viberu + grupu nas 4 koje se povremeno nadjemo petkom (u ned cemo se ovoga puta naci 😂😂😂😂).... pogubi se covj

barbs
    09. Ožujak 2018. 22:16

Maslacak31

barbs

*Frendova… a bome.i frendica…. i rekla je da jos mora proslaviti s KOLEGICAMA… 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Na poslu, s curama s posla, s ovim frendovima, s onim frendovima…;😂😂😂

Hahhahahhahah…
    Ostala sam bez teksta!

I ja sam nekoc ostajaba bez teksta... sad mi je smijesno 😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    09. Ožujak 2018. 22:18

Mamice, ja vam zelim laku noc 😘
    Moji decki spavaju a ja cu im se pridruziti 😘😘😘

• Srnac
    09. Ožujak 2018. 22:46

Cure ja sam satrana! T me izluđuje od jucer. Ne mogu ga spustit ni na sekundu odmah dreka zesca. Znaci dns je i muz bio doma i jedva smo izasli na kraj sa njim! U pol 3 ujutro sam imala brake down plakanja (blago receno)..zastao je na 5sec vidjet dal sam poludila a onda nastavio sa deracinom. Samo po rukama, nis si ne mogu obavit, kicma mi se iskrivila od nosenja i priljubljenog spavanja bas sam ocajna! A vrhunac svega je kad sam napokon dns otisla proluftat mozak malo u shoping sa frendicom gospon nije htio izdojeno mlijeko na bocicu! Eto tak mu odjednom doslo. Nego je gladan cekao mene. I iskreno pun k mi je ovog grada u kojem je konstantno guzva! Od kad imam dijete to mi radi takvu nervozu da vam to ne mogu opisati. Cijeli zivot sam u centru, dok sam bila sa svojima doslovno u pjesackoj zoni a sad sam u sirem centru tako da sam ja na guzvu i susur navikla i bez toga ne mogu ali ovo brate mili sta se zadnjih god u Zg događa dođe mi da pobjegnem na planinu i cuvam ovce. Guzva u prometu konstantna, po cesti ne mozes hodat, gdje god uđes od ducana, ljekarne, banke zesca nacekavanja. Imam osjecaj da je cijela Hr i milijarda turista tu se nagurala. Izgubila sam 3 i pol h u shopingu a kupila 3 stvari, usla valjda u 3 ducana. Naravno zapravo nis nisam obavila osim nazivcirala se 
    Isprike na ispuhavanju..jos mi sutra dolazi svekrva  i neki gosti popodne! Popizdit cu! Sveki mi dobra zena ali mi kuca bomba a doci ce busom sama jer ne moze vise izdrzat da ne vidi T i onda smo ju uspjeli nagovorit da prespava kod nas da nejde u svoju praznu kucu u kojoj je 6 stupnjeva a nit sam posteljinu nit sobu joj pripremila. Ma nis! Muz radi nocnu..T ce me pilit do 3 ujutro vjerojatno. Sad pisem jer spava..meni na rukama naravno!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.