Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    09. Ožujak 2018. 14:27

P i ja smo bili prvo u sopingu pa na kavi na terasi 😍 jeo je batat i tikvicu danas, sve je smazao 😄

• sretna
    09. Ožujak 2018. 16:23

sanjchi255

Bravo za klince! Kako papaju kao veliki😊 L je danas jela proso…kuoila sam u DMu kao pahuljice. Pise da na 2 dcl mlijeka ide 20 g toga. Ja sam joj napravila na 90 ml mlijeka, stavila sam koliko mi je trebalo da se zgusne. Sad sam procitala kao da treba po naputku pripremaz..jel neka od vas davala to? Kak ste radile?
    E da..kruh…ajme odma mi sline cure😋😋

Ja ti nikad ne radim po uputstvima

Barkleys
    09. Ožujak 2018. 20:37

Maslačaaak - kruh je *.*

• sretna
    09. Ožujak 2018. 21:41

Gdje ste nestale sve?

barbs
    09. Ožujak 2018. 21:53

Veceeeerrrr 😊😊😊
    Mi smo dns iskorostili lijepo vrimeme za setnjicu uz more i zao mi je sto nema kafica otvorenih, odnosno beach bareva da sjednem popiti kavu... i zaborabila sam od kuce uze

barbs
    09. Ožujak 2018. 21:54

Veceeeerrrr 😊😊😊
    Mi smo dns iskorostili lijepo vrimeme za setnjicu uz more i zao mi je sto nema kafica otvorenih, odnosno beach bareva da sjednem popiti kavu... i zaboravila sam od kuce uzeti kavu... 
    Njaaaamiiii, Maslacaaaaak, kruh izgleda primamljivo.... Jesu li i njega misevi pojeli?? 😋
    Jaaaao ja sam dns uzela u dmi SINALC i 3zitarice od Lina... a proso se radi zasebno ili ??

barbs
    09. Ožujak 2018. 21:57

Super jedu nase bebe 😪😋😋😋😉
    Ja tek sada veceraaaaam... Zavrsili smo oko 16h s ruckom i malo nakon sam otisla u dm i naci se s frendicinom kumom i sogoricom vezano za djevojacku u 4.mj Nakon sat vremena muzu saljem poruku da vidim 

Maja 3
    09. Ožujak 2018. 21:59

Ja sam tu😁
    Bas bambus pijem s muzem..pogledali Draculu..pospremili pacice na spavanje..i raspravljamo ko ce prvi pod tus.

Maja 3
    09. Ožujak 2018. 22:00

Barbs..necu ti ni slikat kako sad izgleda..
    Kad ispecem kruh..odjednom netreba noz u kuci..

barbs
    09. Ožujak 2018. 22:03

Super jedu nase bebe 😪😋😋😋😉
    Ja tek sada veceraaaaam... Zavrsili smo oko 16h s ruckom i malo nakon sam otisla u dm i naci se s frendicinom kumom i sogoricom vezano za djevojacku u 4.mj Nakon sat vremena muzu saljem poruku da vidim kakvo je stanje i javio je da je krenuo dramiti pa sam se vratila doma...
    btw... moj dragi muz 😂😂😂😂 iskoristi mlijeko koje mu pustim tako sto mu svako malo daje mlijeko da ga "smirit" a prije nego sam otisla (17:30) sam ga nahranila... i tako on 100ml potrosi u sat i pol... 😂😂😂😂 strah me sto ce biti za djevojacku 😂😂😂
    Maslacak, ehehhehehee, dobro kad se svadjare radi toga 😉😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.