Panica, i ja se toga sjećam... Da nije toliko zabrinjavajuće dok ne prođe tot dana od kakanja...Ne sjećam se sada koliko dana točno... Ne znam da li 5 ili 15D s time da mi se čini da je 15ak dana ipak previše.
Buba mara, a da mu probaš opet dati kamilicu?
Kiki, niti ja ne bih budila Diega po noći da mi spava cijelu noć. Da je gladno bi se samo probudilo. Npr. meni su moji roditelji rekli da sa mnom su imali cirkus po danu, a navečer bih zaspala oko 21h i u komadu do 7h se ne bih budila. Ne bi me ni oni budili ni da me presvuku nit da me nahrane.
Isto tako, kao i Suncokretica, čula sam da bebe na ADu spavaju više od beba koje su na majčinom mlijeku. Npr blizanci od frendice... Ona bi ih nahranila oko 8 i pol, 9 navečer... i tek oko 5 ujutro bi se njoj probudili za hranjenje.
Socijalan život s bebačima - nemam ga previše Družim se najviše sa svojim roditeljima kroz jutro (dolaze mi svaki dan)) i mužem i njegovima...
Sada nam kreću dolaziti i frendovi, pa mi je super jer imam s kime pričati, ALI taman dolaze pred večer- navečer kad je Diego budan i onda radi cirkus
Tako da duboko u sebi čekam da odu da ga mogu smiriti... On kad zaspe je odličan, ali kad je budan... aaajmeee, taj bi se nosio, taj bi sisu itd itd itd i automatski se ne mogu baš "pozabaviti" sa gostima. Moj muž ih eto poslužuje. Najavili su nam se prijatelji za vikend, ali nadam se da neće kasno navečer doći...
A frendice...? Eto kuma dođe do mene često... ja sam išla do nje prošli vikend i bilo mi je super. Imam jednu frendicu koja je bila rekla da bi se mogli naći sa našim "boljim" polovicama, ali Diego je ultra nemiran navečer i još uvijek ga ne mogu pustiti sa sveki ili svojima jer već vidim da bi nas brzo zvali da se vratimo. A uostalom, baš sam s kumom pričala onaj dan na kavi da pod: kad ćemo na kavu??? mislim na žensko druženje, a ne s muževima/dečkima hahahahaha a i ona se složila sa mnom jer sa "boljim" polovicama smo svaki dan i ako izađemo bez njih na 2 sata, život neće stati
Netko je pričao o kUNJAMA???
Meni moji nose kompot svaki dan, a često bude s kunjama
Bebushka, dobra je ona dijeta Čak i za nas koje nemamo problema sa hemićima.
Bljucanje - Diego ne bljuca puno...
I me, i moj muž često navečer zna smiriti Diega brže od mene. Vjerojatno jer on nema cice s mlijekom i najbolje mi je kad mi muž kaže da idem Diega spremiti za spavanje i da ću ja to brže od njega obaviti... na to riknem
A on ga smiri brzinom svijetlosti.
A jučer me naživcirao jer je dDiego spavao od 12 do 13 i pol, pa od 18 i nešto do 21... I neku večer nam je spavao do 21h i zaspao oko 23-23.30, kao i jučer... i muž je meni rekao da ga spustim u krevetić da se sam uspava da ga ne naviknem na ruke... Ako ga ja nisam odalamila jučer neću nikada... ON ga je navikao na uspavljivanje na taj način i ja naj* i onda ga JA navikavam... uuuuuuufffffffffffffffffffffffffffff Onda se probudio oko 1h... vjerojatno je imao neke grčeve ili što god... i onda je rekao: nije smio spavati!!!
Ma čeeekaaaj...?! Da bebu od mjeseci pol držim cijeli dan namjerno budnu da može zaspati rano?! A on i ja smo više puta vidjeli da unatoč tome što je neispavan cijeli dan, navečer neće zaspati prije 22-22.30... I to ako imamo sreće bude oko 22h
na kraju sam kupila novi jer ovaj koji sam dobila toliko ispošta iz sebe miris cigareta kad ga se upali da je to užas jedan
Ne mogu to na dijete stavit,kao da joj cigaretu stavim.
JBT!
ne možeš vjerovat da ti je to itko, iti mukte, dao za BEBU!!!!!
bože sačuvaj...
ja sam kupila omron duobaby...onaj šta se dobije i aspirator (koji mi je viška jer imam arianna onaj šta ide na usisavača i on nas super služi) ...bila je akcija 30% inače je taj paket 700kn svugdi
žena-majka-carica:)
Nas jos nema stolicu vec 6 danapokakao se tri puta za redom kad smo mu dali kamilicu i to tamnoo govance bez mrvica i sad ponovo nece….mozda mu je to od plan t kapi?
misliš one Tiba kapi ili ti piješ mamine kapi za dojilje?
ja imam obje vrste i koristim obje (sebi ne svaki dan, nego povremeno, a njoj dajemo te za grčeve svaku večer od navršenih 1mj)
nevezano za to, ona kaki svaki dan...mada evo, tko je pisao (panica mislim) da njoj od maminih kapi zatvor nastao:/
ja izvadila robicu broj 62...56 nam je postalo zbilja pretijesno, skvrči se sva......tek sad!
a imamo mjesecipol
S tomom sam broj62 s njegovih 5 tjedana već spremala jer mu je omalila
kako se razlikuju...a isti geni, isto tijelo ih nosilo, iste cice hranile...i jednako sam jela, ma sve sve
pa kako neće onda djeca različitih roditelja se razlikovat!
Treca sreca, Diego nosi br 50-56 iz lidla, a ostalo br 56... A imao je na prvom sistematskom 68cm. Robica mu je još velika br 56... s time da ovisi naravno o brendu... Mi najviše nosimo robu iz Lidla, C&A-a i Kika... I njihova je robica stvarno veća za broj, čini mi se... Dok h&m br 56 mu je na knap...
Pričali smo jučer o KRVARENJU... Eto, navečer se pojavila opet krv... Nee previše... Kao zadnji dan menge (ne mislim na čišćenje!)... I danas isto traje... Grozno..
Diego spava već sat i neeešto... Muž i ja smo ručali. Sad moram oprati suđe, a osjećam se koma... Baš sam mužu rekla da imam filing da ću se prehladiti, a on mi je rekao da se isto osjeća... Već 2 dana mi je hladnjikavo unatoč tome što mi svi kod kuće kažu da im je čak previše toplo, a jutros sam se probudila sa čudnim okusom u grlu i nekako sam kroz nos pričala. Sad sam Aquamaris koristila... A što smijemo piti za imunitet? Ili ako netko zna koju vrstu hrane??? što god...! Baš mi ne bi trebalo da se prehladim
On kad zaspe je odličan, ali kad je budan… aaajmeee, taj bi se nosio, taj bi sisu itd itd itd i automatski se ne mogu baš "pozabaviti" sa gostima.
sorry ali odvalila sam od smijeha na ovo
to je normalno...samo dok ne probaš, ne znaš šta znači imat malu bebu u kući
bilo bi divno da je to ko na TVu (ima ona neka serija, di mama kao radi i vuklja dijete sa sobom, bebicu, kako li se zove...kovrčave kose zgodna ženskica.....kao prikazuju ljudima kako se može radit i s bebom oko noge....a beba stoji tamo za ukras i ne radi ništa, ne traži angažman....yeah right! totalno krivu predožbu daju ljudima koji još nemaju djecu, kao da je to sve divno krasno i elegantno....da.....u bajci )
misliš 58cmje imao Diego?
moj Toma je 68 imao s 2ipol-3mj a bio je ogroooomna beba (inače je to za 5-6mj visina)
Sortiraj odgovore
Najstariji