Za sve supatnice s hemicima, ovo sam dobila na hitnoj i u roku 24 h se smirila situacija, sad cu drzat ovu dijetu jos deset dana sigurno i mazat, nadam se da ce se povuc skroz, drzte se, meni je odlazak na wc bija ko mucenje, ono kad moras pobijedit svoj instinkt, ono ice van a tijelo se stisne zbog boli...ufffff, nikad vise molim te Boze
Bebushka hvala puno za ovo za hemeroide. Moj tata ih ima i kupio je neki kremu stop ali je preko 200kn pa cu probat ipak nesta drugo. Jucer sam kakala super, a danas je doslovno krv kapljala, cim je vece odma krv ide..uzas
Barbs ajme koja uzivancija...i mi bi malo uz more 😉
Sretna super za pupak😋
Ja mislim da kakanje nije od D3 kapi, jer mi koristimo ih od 16 dana zivota, vec mislim da je od hrane, ali ne kuzim sta mu smeta 😐
Danas od pola jedan do pola 9 nije normalno spavao. Na kraju je tako plakao ajme nismo ga ni ja ni muz uspjeli smiriti i onda je muz upalio usisavac i smiro se pa je siso i zaspao i evo spava kao medo zimski san. Mi smo danas bili kod mojih na kavi, i dobio je 100kn ( stari obicaj da se djetetu da nesto kad dode prvi put u kucu). Moji su bili bas sretni sto smo dosli. Poslijepodne smo isli u setnju i imali smo goste.
Dobila sam gunje, kompot od gunje i pekmez od gunje. Dali valja jest iako dojim i imam problema sa tvrsom stolicom ja?
Kiki danas imamo izgleda iste peripetije 😅 I V spavao u komadu od pola12 do 6 i danas je gladan svakih sat i pol.
Barbs i ja sam danas prvi put sama se vozila sa V, vozili smo doma tetu koja nam je dosla pomoci da sredimo stan (konacno neko normalan, napravila u 3 sata vise nego ona druga u 3 dana) i doma se vracali sami, na pola puta je poceo da place jer se pokakio.
Kakanje V za sada kaka vise puta na dan ali se cesto desi da se muci sa tiskanjem. A ovo sa brojanjem pelena mi malo ne stoji jer mi promijenimo jako puno jer V ne voli biti mokar, osim kad spava izdrzi malo duze.
Marijana meni su rekli da nikako ne uzimam Mg jer nakon poroda je cilj da se sve stisne skupa i vrati na mjesto, a Mg opusta i radi kontra efekt.
url=https://lilypie.com]
Ja mislim da kakanje nije od D3 kapi, jer mi koristimo ih od 16 dana zivota, vec mislim da je od hrane, ali ne kuzim sta mu smeta 😐
Danas od pola jedan do pola 9 nije normalno spavao. Na kraju je tako plakao ajme nismo ga ni ja ni muz uspjeli smiriti i onda je muz upalio usisavac i smiro se pa je siso i zaspao i evo spava kao medo zimski san. Mi smo danas bili kod mojih na kavi, i dobio je 100kn ( stari obicaj da se djetetu da nesto kad dode prvi put u kucu). Moji su bili bas sretni sto smo dosli. Poslijepodne smo isli u setnju i imali smo goste.
O pa onda vi ajde samo u posjete da zaradite😉 kod nas je obicaj da se daje jedno jaje kad dođe prvi put
Eto opet spava od pola 12 i jos se ne budi, zadnji put jeo u 10. Ne da se bunim, lijepo je prospavati noc, al neznam da li je to u redu za bebu od 7tj.??
Dena, ti mu daješ samo adaptirano mlijeko ako se ne varam ? Mi smo sada samo na AD- u
Nama su rekli da mora jesti svaka 3 h pa ju ja budim ako se sama ne probudi. Bolje da jede više puta po malo, tako su nam savjetovali da se želudac ne raširi previše.
Mislim da dijete ne bi smjelo tako dugo biti bez hrane. Koliko ml pojede tvoj V?
Dena muz je bas jucer isao prijavit malog kod pedijatra i usput je pitao za to nocno budenje, odnosno dugo spavanje i rekla je da ipak treba buditi kako dijete ne bi dehidriralo, kaze da ne treba to biti cijeli obrok, da ga ne razbudujemo, nego samo malo vise da popije nego da pojede. Moj mali ce tek sada navrsit tri tjedna pa tako dugo spava, pa sudeci prema komentaru pedijatra mislim da se ne moras brinuti sto dugo spava nego zbog te dehidracije. Ja svog dojim, ne znam kakva su pravila za AD i dehidraciju? Mozda da samo nazoves pedijatra i pitas? Po svojim frendicama znam da su djeca koja jedu AD uvijek duze spavala jer su sitija pa se ne bude, ali eto moj i s dojenjem odvali noc. Sad sam odlucila da cu ga ipak buditi da malo pojede iako nema sanse da to bude, kako pedijatrica kaze, bez razbudivanja. Evo nocas se sam probudio jer je polusavao kakat pa ga je bolio trbuh, skoro tri sata mu je trebalo da opet zaspi... isto i neki dan kad sam ga ja budila na silu ne bi li jeo, satima je trajalo da opet zaspi. I taj put i danas je poceo plakati kao da ima grceve. To mu se inace dogada samo navecer prije spavanja kad vidim da ga boli i kad stisce sakice i grebe se dok doji, preko dana je uvijek miran. E sad, ako nocno budenje znaci i nocne grceve nisam pametna sto da radim...
Sortiraj odgovore
Najstariji