Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Listopad 2017. 18:39

Trbuh-mlohav je... evo ovakav 

jucer nakon tusa
    jucer nakon tusa

s time da pomalo smanjujem kolicinu slatkog a trebala bih i kruha ali sam se navikla u bolnici da uz svaki obrok jedem kruh... pogotovo za marendu...

barbs
    26. Listopad 2017. 18:41

Kako Treca sreca kaze, vodim monolog sama sa sobom jer sam s moba a znate sa me forum zeza...
    sto se Kg tice, i dalje sam na nekih +5/6kg.. nisam se dugooo vagala a kad se vazem to je nakon obroka i obucena sam... morat cu 

barbs
    26. Listopad 2017. 18:51

Evo me s kompa  Iskoristit ću vikend kad je muž doma, pa ću odmah ujutro, prije obroka, kod sveki otići vagati se... jer doma nemamo vagu 
    Kunja - dunja!  Sad sam išla vidjeti na netu... Jer ja znam samo taj naš naziv!  I ona pomaže kod probave 
    Diego se probudio u 17h i promijenila sam mu pelenu i nahranila i malo smo se igrali i mazili i stavila sam ga u njihaljku i pokazivala mu one visuljke. Kad je muž došao doma sam se otišla tušnuti i kad ono, njemu je zaspao (NARAVNO ) na ruke (moram spomenuti - opet - da je ON rekao sinoć da ga ne navikavam) i sad drijemucka... 

panica
    26. Listopad 2017. 19:20

Trbuh, moj je isto mlohab,ali dosta se povukao i pupak mi je nekako sav razvučen, a noge su mi isto tanje, ali mislim da je to lagana atrofija mišića zbog smanjenog kretanja, a o guzici neću uopće pričati, moj ponis se pretvorio u palačinku😒
    Aurora,Una ja preslatka
    Kunja, Gunja, Dunja, meni su sirovu davali za snižavanje temperature kad sam bila klinka, evo mi je sad zamirišala☺

Bela
    26. Listopad 2017. 19:22

Dena1009

Meni je problem sto V nece da se budi, jucer je poceo mrnjiti i uzela sam ga, promijenila pelenu i dala mu da jede, on je cijelo to vrijeme spavao, par puta je povuko (bez da je otvorio oci) i nastavio spavati, a kasnije kad se probudio sam bljucnuo je sve sto je pojeo. Zato ga ovu noc ni nisam budila jer nema smisla da ga silim jesti. Al malo me sad zabrinula ova dehidracija jer se probudio sa suhom pelenom, bilo je samo kakice.
    Suncokretice jel ti dajes Lei vode?

Dena ja kombiniram dojenje i AD... pedijatrica mi je rekla da joj uz AD moram ponuditi vode ali iskreno rijetko joj dam...svaki put kad sam joj pokusala dati odbijala je, izbacila van i znala bljucnuti ono sto je pojela... 

26. Listopad 2017. 20:14

Ja malo upadam kao padobranac. 
    Zanima me koliko dugo ste cekale rodni list i domovnicu bebe. Kazu mi da se sad ceka tjedan dana. 

Aurora1611
    26. Listopad 2017. 20:30

Mom mi smo odmah dobili

dzenny
    26. Listopad 2017. 21:08

Oha.. kod nas veselo.. znaci Alara je vristala 1 sat da nikako nije usutila.. sve to jer je nervozna,hoce spavat aa neda joj se zaspati.. ii evo je napokon zaspala.. pa cemo vidjet do kad.. aa mn od sve te muke glava zabolila.. jos smo nas dvije same.. dragi ovu sedmicu ponoci,aa i sad ide ranije na posao,jer imaju guzvu.. tak da se ja sama moram boriti sa njom.. 😕

violeta1
    26. Listopad 2017. 21:32

Momof2017 mi smo odmah isti dan dobili 😉
    Aurora Una je bas slatka ..Leon isto tako zaspi ☺
    Treca sreca i mi smo poceli 62 koristiti, neke modele koji su manji. Npr.bebenova trgovina i h&m. 56 mu je sad bas taman
     Panica i cure koje ne znaju, gunja je ovo na slici, voce koje se kuha ili pece, ne moze se ovako jesti 

violeta1
    26. Listopad 2017. 21:33

Dzenny uh dobro znam kad si sama kako je s nervoznom bebom. Muz ide sad za vikend na Rab i mi smo sam cijeli vikend 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.