Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    26. Listopad 2017. 21:37

Mi smo danas isli u grad, uplatili mu sve novce od krstenja na stednju i jos par poslica obavit. Poslije podne isli na kavu kod sogorice i mali dobio dvije majice i 100kn, prvi put u kucu beba dosla. Pa smo se muz i ja zezali gdje idemo jos 🤣🤣🤣
    Sad je muz na probi, beba spava a ja na mobitelu hehe... Danas smo ga kupali u maslinovom ulju jer mu je kozs suha i odmah nakon prve primjene je koza bolja. 

Pozdrav od Leona 😉😘
    Pozdrav od Leona 😉😘

• Dena1009
    26. Listopad 2017. 21:37

Dzenny znam kako ti je, mm radi nocne i nadvure pa smo isto vecinu vremena sami, borimo se pa se i izborimo, nekad je bolje nekad gore al guramo. Kad netko mi ga primi na par minuta dođe mi ko praznik. Drzite se curke, mozete vi to! 😘
    Ja sam danas bila kod ginicke. S obzirom da rana jos nije zacijelila bilo me jako strah, cak sam razmisljala da opet odbijem pregled, al nisam i bas je bila njezna, nista nisam osjetila. Iznutra je sve u redu, a savu treba jos vremena, al ima bar pomaka na bolje.
    Cure, koju vrstu zastite cete koristiti na dalje? Meni ke ponudila pilule i spiralu. Spiralu nisam jos probala, jel ima koja iskustva? Koja je cijena spirale kod u hr?

url=https://lilypie.com]

I_me
    26. Listopad 2017. 22:29

MomOf2o17

Ja malo upadam kao padobranac.
    Zanima me koliko dugo ste cekale rodni list i domovnicu bebe. Kazu mi da se sad ceka tjedan dana.

Za 8 dana ti bude gotovo. Salju za Pulu, pa dok to sve stigne..ko da salju na jupiter i nazad..😥

mc_mouse
    26. Listopad 2017. 23:41

Sorry mame na upadu, dok ne dođem konačno, sjetila sam se jos nečega 😃
    Violeta i ostale tko je imao streptokok u urinu? Sta su vam rekli kako to dalje nakon trudnoće riješiti? Da li ste kontrolirali to...?
    Mjerenje zdjelice, meni mjerili danas no nisu nista zasada komentirali jer je to bilo "na kraju". Meni je 25/27/30, ali ne znam sta to znaci.... kolika zdjelica mora uopće biti da beba od 3kg prođe. Nista ne kužim 😐 

• Dena1009
    26. Listopad 2017. 23:41

Violeta ulje ste stavili u kadi u sa vodom? Koliko otprilike stavis? I V iam jako suhu kozu i svaki dan ga mazem baby uljem al badava, morali bi  i mi probati.

url=https://lilypie.com]

mc_mouse
    26. Listopad 2017. 23:44

Dena ide par kapi 😀 I ne mora se ispirati sa bebe, samo se potapka ručnikom dok se briše i to je to. Da koža upije fino 😍

27. Listopad 2017. 01:50

I_me

MomOf2o17

Zanima me koliko dugo ste cekale rodni list i domovnicu bebe. Kazu mi da se sad ceka tjedan dana.

Za 8 dana ti bude gotovo. Salju za Pulu, pa dok to sve stigne..ko da salju na jupiter i nazad..😥

O boze. To samo ovdje se ceka tako dugo. 
    Znam da tamo kod mene doma isti dan bude. Pa mi zato cudno bilo kad su rekli mi tak dugo ovdje da se ceka. 

I_me
    27. Listopad 2017. 03:50

MomOf2o17

I_me

MomOf2o17

O boze. To samo ovdje se ceka tako dugo.
    Znam da tamo kod mene doma isti dan bude. Pa mi zato cudno bilo kad su rekli mi tak dugo ovdje da se ceka.

E da.. 
    A radno vrijeme?? 😂😂😂
    Al dobro, kad rijesis maticni.. ostalo ide jako brzo.

I_me
    27. Listopad 2017. 04:03

Violeta i aurora- preslatke su vam bebice 😊
    Klokanica- kiki i barbs,ma narucit cu ju.. za te novce.. pa makar u 2x iskoristila..
    Kontracepcija- cim budem mogla vracam se na pilule. 

violeta1
    27. Listopad 2017. 07:21

Mc_mouse ja nisam jos isla na pregled kod ginekologa, danas cu nazvat da se dog. Pa cu ga pitat
    Dena jedno 7 kapi. Ali sad ujutro vidim opet mu suha, mazat cu ga sad mali i sa uljem pa cemo vidjeti. Jel V svagdje suho? L je najvise oko vrata i lice
    Kontracepcija nisam nikad nista koristila, mislim da ni necu 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.