Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    26. Listopad 2017. 16:01

istovremeno smo tipkale:)

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    26. Listopad 2017. 16:02

Meni je problem sto V nece da se budi, jucer je poceo mrnjiti i uzela sam ga, promijenila pelenu i dala mu da jede, on je cijelo to vrijeme spavao, par puta je povuko (bez da je otvorio oci) i nastavio spavati, a kasnije kad se probudio sam bljucnuo je sve sto je pojeo. Zato ga ovu noc ni nisam budila jer nema smisla da ga silim jesti. Al malo me sad zabrinula ova dehidracija jer se probudio sa suhom pelenom, bilo je samo kakice.
    Suncokretice jel ti dajes Lei vode?

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    26. Listopad 2017. 16:03

inače meni se sviđa da nije toliko dugačka, da mi ne preraste prebrzo robicu kao njih dvojica....jer sam nakupovala lipih stvari i volila bih da to stignemo nosit. Vama kojima je ovo prvo, stić ćete još te komade možda izguštat na drugoj bebi, a meni je to TO, zatvaram butigu

žena-majka-carica:)

barbs
    26. Listopad 2017. 16:11

Dena, nisam pohvatala, jesi pitala pedijatricu da li bi trebalo toliko spavati? Ili je to KIKI bila?? 
    Treca sreca, hehe, istovremeno smo pisale.  Ne znam više što pišem  Baš se osjećam iscrpljeno ovih dana. Garant će biti neka prehlada u điru ili pad imuniteta  Vjerujem ti da bi voljela sve što si kupila iskoristiti... i mi isto  Puno toga smo dobili i stvarno bi voljela da može sve nositi, ali ne 2x nego ono, više puta.. Drago mi je što je robica stvarno veća jer da su brojevi realnih veličina, mislim da bi sve odavno bilo spremljeno... Kako si rekla, ja sigurno ne planiram stati na jedno, pa će se već iskoristiti još.  

barbs
    26. Listopad 2017. 16:14

E, da, zaboravila sam prokomentirati onaj komentar vezano za REALNU situaciju kod kuće s djetetom 
    Treca sreca,  ja se sjećam kako je moja frendica bez problema BLIZANCE puštala u viper i rekla je da su se oni znali sami zabavljati unutra dok je ona radila nešto po kući... Ja radim po kući kad on spava i kad je muž doma i kad su moji kod kuće, pa se oni s njime zabavljaju dok ja radim što trebam  Ali ako je buuuudaaaaan a ja nešto želim/moram raditi... mislim da bi stvarno bilo ok da kupim KLOKANICU 
    I me, jesi odlučila kupiti onu klokanicu? 

Kiki156
    26. Listopad 2017. 16:59

Barbs to sam ja pitala pedijatricu, odnosno moj muz jucer jer je isao otvoriti katon malom. I onda je ona rekla da treba jesti svakih 3-4 sata po noci ne toliko zbog hrane nego da ne dehidrira. Pitala sam mamu i svekrvu i one nas nisu budile. Nocas se sam probudio jer ga je mucila probava i evo nervozan je cijeli dan. Tako je bilo i neki dan kad sam ga na silu budila po noci jer su nam tako rekli i bio je nervozan isto cijeli dan. Danas sam se izdojila pa cu pokusati nocas dati mu moje mlijeko ali na bocicu jer ga dojenje skroz razbudi i onda ga 2 sata uspavljujem. Ako upali tako cu ga hraniti nocu, ako se opet razbudi necu ga vise buditi nocu pa cemo vidjeti kako ce napredovati. Inace se budi sa mokrim pelenama, nekad mu i promoci sve van. Nije mi do sad jos imao suhu pelenu, samo manje kaka jer ga probava muci...
    Cure jesu vam se trbusi vratili na staro? Meni se "ispuhao" ali je cijeli mekan. Ne znam jel to salo ili se misici jos nisu stisnuli? Nisam radila trbusnjake kako su u bolnici preporucili. Na drugim djelovima tijela sam cini mi se smrsavila, mislim da su mi ruke i noge tanje nego u trudnoci, to je voda vjerojatno otisla. Izbudila sam 9 kg ekspresno ali evo stojim na toj kilazi, a trebam jos 4,5 kg skinuti. 
    Barbs nisam komentirala tvoje slike iz setnje neki dan, ali zavidim na okolisu! Bas sam muzu pricala kako je vama uz more predivno, a tu kod nas samo ceste, auti  beton. Jos smo mi u dijelu grada gdje bas i nema parkova i setnica i bas mi to sad fali! A inace u zgradi nemamo lift. Muzu je nezgodno spustat cijela kolica a kamoli meni! Sto znaci da kad budem sama s malim necu moci van u setnju sve dok muz ne dode doma a tad vec pada mrak (jos se sad mijenja vrijeme)!  

Kiki156
    26. Listopad 2017. 17:01

Tako da i ja razmisljam o toj klokanici da ga mogu barem u tome izvesti u setnju. Pa valjda ne moze biti toliko losa...a nije skupa. Mislim da cemo je kupit za vikend pa javim iskustva. 
    Ps. Sto su vam te gunje i kunje? Jel mislite na dunju? 

• Dena1009
    26. Listopad 2017. 17:36

Ajde nek se vise netko smiluje nama kontinentalkama i objasni sta su gunje??😅😅
    Kiki kod mene isto, nema trbuha al je mekan skroz i ostalo mi je jos 4kg do prijasnje kilaze.

url=https://lilypie.com]

Aurora1611
    26. Listopad 2017. 17:43

Cure evo i nas malo na ovoj temi 😊 moram dosta toga nadoknadit nisam dugo citala! Nama je bila patronazna u utorak, vagala je Unu pa smo de iznenadile, u mjesec dana 700 grama kod prdijatrice i sad nakon 10 dana od vaganja 600 g bilo nam je malo cudno nezz da li je do vage ali je to dosta! 

barbs
    26. Listopad 2017. 18:37

Aurora, i Diego OBOZAVA zaspat tako 
    Kiki, nemoj ga buditi!! Nemoj forsirati... bit ce noci kad ce te drzati budnom  Znaci da se dobro napucao i da nije gladan... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.