Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    26. Listopad 2017. 12:29

Hvala cure! Hehe, iz tog sam se razloga i logirala iako sam duugo vremena samo citala i tjesila se da nisam jedina

treca_sreca
    26. Listopad 2017. 12:40

dzenny mojoj ne kapa na nos, nit je Tomi ikad kapalo....to sve ovisi kako su njima ti dišni/jednjak građeni i kako koja beba ima tehniku gutanja i disanja....moja očito ima neki zafrk s time, u najmanju ruku s onim poklopcem, jer muke ježeve imamo s bljuvanjem.....ne bih rekla da je (samo) od prejedanja, jer Toma je sisao (i napredovao) duplo više od nje, a nije bljuvao tako.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    26. Listopad 2017. 12:53

inhalator….tko je pitao za sterilizaciju....nisam još upogonila. (!!!....ne znam ni sama kako sam uspjela)
    ali polovni bih svaaaaakako sterilizirala. Pogotovo što to ulazi U dišne puteve...ajd onaj arianna usisavač za nosić....ono samo vrh ide u nos i usisaje se IZ dišnih, a ne U NJIH.

žena-majka-carica:)

dzenny
    26. Listopad 2017. 13:24

Treca sreca,moja je bljuvala bas puno kad je imala skok u razvoju,jer je onda stalno bila na cici.. i sad ona bljuje,ali ne toliko.. mn jedino brine to kaplanje iz nosa,jer ipak izidje tu mlijeka.. zato se trudim da je vecinom dojim u sjedecem polozaju.. 

barbs
    26. Listopad 2017. 13:51

Hej curke... Ulalaaaa... Dale ste si trudaaaa... Imam 4-5str zaostatka. 
    Mali šef me zove. Moram ga uspavati. Od jutra mi je budan. ZNAM da ne može spavati po cijele dane, ali aaajmeeeee - malo prije mi je zaspao na cici skoro i dignem ga da podrigne (podrignuo je!) i razbudio mi se... Znači, non stop hoće-neće zaspati  Pa se pokaki, pa aaajmo mjenjati pelene, pa sad je gladan, pa ovo - pa ono 

barbs
    26. Listopad 2017. 13:56

CURKE, BTW…
    One koje koriste pampersice, u Plodinama vam je akcija 

barbs
    26. Listopad 2017. 14:15

treca_sreca

kakica - isto tako senf/zlatnosmeđe boje s grudvicama, kojih nema skroz baš svaki put, ali najčešće ima, manje ili više.

isto tako! 
    Dobro došla, Bela

Mjenjam pelene kad vidim da je to potrebno i ponekad prije podoja, a ponekad nakon... Procijenim da li je nervozan 
    Vidim da vas puno ima problema sa hemićima
    Mali šef nećeeeee da spavaaaaa Jučer nas je i po noći zezao...
    Jedva čekam da dođe muž s posla 

MY_life <3
    26. Listopad 2017. 14:33

Nas jos nema stolicu vec 6 dana  pokakao se tri puta za redom kad smo mu dali kamilicu i to tamnoo govance bez mrvica i sad ponovo nece....mozda mu je to od plan t kapi? 
    Treca sreca nezz jel menga xD 

panica
    26. Listopad 2017. 14:34

Bela, dobrodošla.
    Violeta, što je gunja?
    Kakanje, kod nas isto senfasto rijetko s komadicima, sto se tice broja kakanja, nama je na tecaju receno da je za male bebe normalno sve od toga da 5 dana ne kakaju i da kakaju 15 puta u danu.
    Treca, ja sam pitala za inhalator, na kraju sam kupila novi jer ovaj koji sam dobila toliko ispošta iz sebe miris cigareta kad ga se upali da je to užas jedan
    Ne mogu to na dijete stavit,kao da joj cigaretu stavim.

MY_life <3
    26. Listopad 2017. 14:40

Nas jos nema stolicu vec 6 dana  pokakao se tri puta za redom kad smo mu dali kamilicu i to tamnoo govance bez mrvica i sad ponovo nece....mozda mu je to od plan t kapi? 
    Treca sreca nezz jel menga xD 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.