Jbt sto sam se raspisala..kome se ne cita neka preskoci
Ono sto volim kod njega je sto je on prvi muskarac ikad za kojeg mislim da me zbilja cuje. Znaci ako mi nesto smeta mozda cu to morati vise puta ponoviti ali on to zbilja cuje i potrudi se to promijeniti. Isto tako voli puno pricati, uvijek imamo tema za razgovor i nikad nam nije dosadno. I ono sto mi puno znaci je da me uvijek i apsolutno uvijek moze nasmijati nenormalno. Ja cijele dane sa njim umirem od smijeha a to mi pogotovo sad kad sam manje vise od drustvenog zivota osuđena na njega znaci vise od icega.
Eto tako i ti Mamasita probaj razmisljati o stvarima koje kod njega volis iako si sad ljuta. A onda hladne glave kad se ova bura stisa porazgovarat o svemu ovome i dat do znanja da to tako nece ici.
Mamisita, shvaćam te totalno što se tiče toga da ne može roditelje pustiti taxijem da se snađu sami... Ipak, dijete bi trebalo biti na prvom mjestu... I ja bih se sigurno naljutila na njega... Mislim, nije da idete u shopping s djetetom već doktoru!
To si bas lijepo napisala. I ja potpisujem sve. Al nazalost ja nemam potporu svog muza. Ne znam sta mi je gore sta mi svaki dan govori kako je vani ledara i kako je za smrznut se i da malog nikud ne vodim il kad je reko da malom nis nece bit 5 min taxyjem. Imam osjecaj da mi se ruga.
Baš nemam komentara..... A roditeljima neće biti ništa ako se snađu taxijem?!
Ok hvala na odgovoru!
Za sada idemo jednu po jednu namirnicu i ne žurimo. Samo želim da se navikne na okuse i žličicu. Pogotovo zbog alergije moram oprezno s uvođenjem namirnica jer za svaku posebno moram provjeriti ima li reakcije tako da joj neću davati one miješane kašice nego pojedinačne.
Koliko dana ili tjedana vam je otprilike trebalo da zamijenite obrok mlijeka s kašicom?
Mi za sada jedemo par žličica ali joj svejedno ponudim mlijeko poslije. Uopće ne znam koliko ona toga mora pojesti da se najede
I ja mu nudim jednu po jednu namirnicu... 3-4 dana istu :)
Moj cica skoro nakon svakog obroka, ali jako malo... Ne želim ga siliti kad vidim da neće...
Ne znam...
Sjećam se da je muževa rođakinja (patronažna!) pričala za svoje unuke... oboje su krenuli s dohranom sa 6+ i unuk u startu nije htio više cicati nakon papice, a curka sa 7,5mj tek prestala tražiti cicu nakon papice...
I me, KAVICA NA TERASI?!?!?!?! OMGGGGGG
Suncokretice, ja dajem kašicu između 9:30-10... ja sam krenula s jabukom i nakon nje dala mrkvu i baš ju ne želim tako da nastavljam s voćem!
Aaaah, šef je predugo u ljulji... već se buni... odoh... pročitam kasnije!
Srnac, baš si romantičnaSlažem se da je teško kad su roditelji mužu na prvom mjestu, ali ruku na srce… meni je moja obitelj na prvom mjestu… odnosno, djeli se mjesto jer ja svoje roditelje stavljam na prvo mjesto, ali i muža i sina sada… To je drugačija ljubav i drugačije mjesto na ljestvici, prema tome, nije da sada ih mogu rangirati…. Ako sam se se dobro izrazila??
Dok je Šef dobar, idem vidjeti ŠTO SAM SVE propustilaaaa!!
Naravno da je drugacija ljubav ali rangiraju se prioriteti. Meni su moje dijete i mm prvi na listi a tek onda roditelji. Zamisli da ti i sestra mami i tati i oni sebi međusobno nisu bili prvi nego tvoji baka i deda. Da si znala da tata ne moze doci na skolsku predstavu ili sta god drugo jer mora baku odvesti teti u posjetu. Gluposti. Draga majko uzmi taksi ili cu te voziti drugi dan danas mi dijete ima skolsku predstavu. I cao! To mislim pod prioritetima.
Srnac, baš si romantičnaSlažem se da je teško kad su roditelji mužu na prvom mjestu, ali ruku na srce… meni je moja obitelj na prvom mjestu… odnosno, djeli se mjesto jer ja svoje roditelje stavljam na prvo mjesto, ali i muža i sina sada… To je drugačija ljubav i drugačije mjesto na ljestvici, prema tome, nije da sada ih mogu rangirati…. Ako sam se se dobro izrazila??
Naravno da je drugacija ljubav ali rangiraju se prioriteti. Meni su moje dijete i mm prvi na listi a tek onda roditelji. Zamisli da ti i sestra mami i tati i oni sebi međusobno nisu bili prvi nego tvoji baka i deda. Da si znala da tata ne moze doci na skolsku predstavu ili sta god drugo jer mora baku odvesti teti u posjetu. Gluposti. Draga majko uzmi taksi ili cu te voziti drugi dan danas mi dijete ima skolsku predstavu. I cao! To mislim pod prioritetima.
Naravno da shvama sto si mislila reci 😁 i potpisujem 😉😉😉😉😉😉 Ja sam ono napisala prije nego sam krenila sve citati 😅😅😅😅😅 Naravno da su mi muz i mali prioritet 😊
Ovo ne moze biti bolje napisanoooo!!!!😘
Slazem se.. .Kako sam napisala, prioriteti su prioriteti....
Naravno da shvama sto si mislila reci 😁 i potpisujem 😉😉😉😉😉😉 Ja sam ono napisala prije nego sam krenila sve citati 😅😅😅😅😅 Naravno da su mi muz i mali prioritet 😊
*shvacam a ne shvama...
Kako sam napisala gore, mozda sam se krivo i izrazila... Jedno je ljubav a drugo prioriteti... Falila mi je ta rijec... prioritet...
Mamisita, kako sam napisala, nemam komentara... A ti zeno snadji se s malim djetetom...
Sortiraj odgovore
Najstariji