Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Veljača 2018. 14:25

mamisita27

barbs

Mamisita, shvaćam te totalno što se tiče toga da ne može roditelje pustiti taxijem da se snađu sami… Ipak, dijete bi trebalo biti na prvom mjestu… I ja bih se sigurno naljutila na njega… Mislim, nije da idete u shopping s djetetom već doktoru!

Em idemo doktoru em je vani tako kako je em smo znali prije nego ga je vegetan pitao i vec je meni obecao da ce ic samnom u to vrijeme. I onda kad pricas nekom ti ispadnes azdaja koja sina odvaja od roditelja.

Ma nisi azdaja 😘😘😘😘 Nemoj tako misliti o sebi!!! 
    Kako je i Srnac gore napisala, pa vi biste mu trebali biti prioriteti Stvarno ne znam sto bih ti rekla jer da sam ja na tvom mjestu isto bih se osjecala...

barbs
    26. Veljača 2018. 14:25

Mi dns ne idemo nigdje... vani puseeeeeee za poludjet....  A ne idem na trening radi prehladeee...

barbs
    26. Veljača 2018. 14:27

mamisita27

barbs

Mamisita, kako sam napisala, nemam komentara…A ti zeno snadji se s malim djetetom…

A cuj, ne mogu ti se oni u paru snac. Meni je najmanji problem taxyirat s bebom , kisobranom i stvarima. Ne bu bebi nis bilo dok je njima dobro.😂😂😂

• sretna
    26. Veljača 2018. 14:28

mamisita27

barbs

Mamisita, kako sam napisala, nemam komentara…A ti zeno snadji se s malim djetetom…

A cuj, ne mogu ti se oni u paru snac. Meni je najmanji problem taxyirat s bebom , kisobranom i stvarima. Ne bu bebi nis bilo dok je njima dobro.😂😂😂

Bas to! Ne razmisljaju da ti nemas "samo" bebu, vec i tortbu punu bebinih stvari, kisobran...treba to sve moc nosit. A oni kao baka i deda.bi trebali unuku htjet salo najbolje i naravno ni ne pomislit trazot sina da ih vozi, vec vas! Na to bi se i ja s mm zakacila na mrtvo ime

barbs
    26. Veljača 2018. 14:30

mamisita27

barbs

mamisita27

barbs

Mamisita, shvaćam te totalno što se tiče toga da ne može roditelje pustiti taxijem da se snađu sami… Ipak, dijete bi trebalo biti na prvom mjestu… I ja bih se sigurno naljutila na njega… Mislim, nije da idete u shopping s djetetom već doktoru!

Em idemo doktoru em je vani tako kako je em smo znali prije nego ga je vegetan pitao i vec je meni obecao da ce ic samnom u to vrijeme. I onda kad pricas nekom ti ispadnes azdaja koja sina odvaja od roditelja.

Kako je i Srnac gore napisala, pa vi biste mu trebali biti prioritetiStvarno ne znam sto bih ti rekla jer da sam ja na tvom mjestu isto bih se osjecala…

Muz mi je rekao da sam azdaja bez srca i da kak imam srca pustit obitelj tak. I jos je nadodao da sam razmazena jer druge zene se same snalaze s djecom.

Nisam to uopce vidjela (ako si napisala negdje)... nisam pohvatala... 
    Ja uvijek s muzem idem pedijatru jer on ima fleksibilan posao i jer je njegova zelja ici s nama, POGOTOVO kad je cijepljenje u pitanju...

Maja 3

mamisita27

barbs

Joj Mamasita,neznam uopce sto bi ti rekla i kako te utjesila.😔☹
    Ja sam osoba koja voli tjerat inat..i ja bi to tako rijesila..mozda nije najpametnije..al bi se ja onda bar osjecala bolje. Otisla kod staraca vecer prije..pa se bar u miru ujutro spremila za doktora.
    Neznam.

• sretna

mamisita27

barbs

mamisita27

barbs

Kako je i Srnac gore napisala, pa vi biste mu trebali biti prioritetiStvarno ne znam sto bih ti rekla jer da sam ja na tvom mjestu isto bih se osjecala…

Muz mi je rekao da sam azdaja bez srca i da kak imam srca pustit obitelj tak. I jos je nadodao da sam razmazena jer druge zene se same snalaze s djecom.

Ok! Totalno imas pravo ljutit se na njega i njih! Ja bi ga pitala dal on ima srce kad sina prepusta ovoj ledari vani?! Mislim da bi se mi tako pokacili da ne bi pricali tko zna kolko

barbs
    26. Veljača 2018. 14:31

sretna

mamisita27

barbs

Bas to! Ne razmisljaju da ti nemas "samo" bebu, vec i tortbu punu bebinih stvari, kisobran…treba to sve moc nosit. A oni kao baka i deda.bi trebali unuku htjet salo najbolje i naravno ni ne pomislit trazot sina da ih vozi, vec vas! Na to bi se i ja s mm zakacila na mrtvo ime

POTPISUJEM OD A DO Z

barbs
    26. Veljača 2018. 14:32

Maslacak i Sretna, opet potpisujem...

Kiki156
    26. Veljača 2018. 14:42

Auuuu Mamasita ja bi muza zadavila da mi to kaze!  Svaka tebi cast strpljivosti i dobroti ali nemoj mu to presutiti jer te nepravedno optuzuje! 
    Sve mogu trpit ali da mi se tako obraca nema sanse, digla bi takvu frku da mu to nikad vise ne bi palo napamet pomisliti a kamoli reci. Uffff sad je i mene rasp**** 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.