Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Veljača 2018. 21:33

Temp 37.4 uzas.. Diego nesto kasljuca i kise.. Mjerili temp.u guzu 38.1

barbs
    24. Veljača 2018. 21:34

Tehnicki, ne radi se o temperaturi aaali...

barbs
    24. Veljača 2018. 21:36

Dzennu, wwwaaaawwww, zubiciii?? 😍
    Guralica je i meni fora 😍
    i Meni je Amaranth enigma.. 😊😂😂
    Sretna, fiiinooo 😍

• Srnac
    24. Veljača 2018. 21:37

Jooj curke drzite/drzimo se..jos neka prođe ovaj val hladnoce, gripe i viroze i onda nadam se nam slijedi proljece. Lijepo vrijeme, puno setnje..odmah smo svi bolje i fizicki i psihicki. 
    Mamasita meni ti je bila sestra Kristina.

I_me
    24. Veljača 2018. 21:37

barbs

Tehnicki, ne radi se o temperaturi aaali…

Ma ta je najgora!! Not si vamo niti tamoo 😥😥
    Luce-i ja imam tu lezaljku.. ima 3 polozaja. 
    U 1 lezecem mi je bila cca 2 i pol mj..
    I od onda je u br 2 do sada.. u sjedecem br 3 je samo ujutro kad papa kasicu

barbs
    24. Veljača 2018. 21:38

sanjchi255

Ja ju kuham tako da stavim omjer 3:1
    Znaci 3 salice vode i 1 salicu palente. Ako zelis gusce onda vise palente stavis. Za njih je ja msm to cak i pregusto, mozda da se stavi 3:2/3 za pocetak

Hvalaaaaa 😘😘😘
    Sretna, bas cu pogledati nasu tablicu... mislim da sam vidjela isto kukuruz..

barbs
    24. Veljača 2018. 21:39

I me, mislila sam ma Diegovu.. 😊 ali kad sam oko 17h izmjerila temp i imal 37... nisam ni sumnjala zasto sam se osjecala ko da me traktor znjecio...

barbs
    24. Veljača 2018. 21:40

Lezaljka-mi ju koristimo non stop u 3.polozaju jer inace se trudim stavljati ga na pod ili kauc da se okrece i tamo igra... U lezaljci mi je kad jede i ovako, povremeno ga stavim kroz dan, al se vise nerv

barbs
    24. Veljača 2018. 21:41

barbs

Lezaljka-mi ju koristimo non stop u 3.polozaju jer inace se trudim stavljati ga na pod ili kauc da se okrece i tamo igra… U lezaljci mi je kad jede i ovako, povremeno ga stavim kroz dan, al se vise nerv

*nervira jer zeli iscupati one visece igracke a ne moze pa vristi 😂😶😂😂

barbs
    24. Veljača 2018. 21:42

Srnac

Jooj curke drzite/drzimo se..jos neka prođe ovaj val hladnoce, gripe i viroze i onda nadam se nam slijedi proljece. Lijepo vrijeme, puno setnje..odmah smo svi bolje i fizicki i psihicki.
    Mamasita meni ti je bila sestra Kristina.

Jedva ceeeekaaaam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.