Kleaiva zao mi je zbog J, grozno je to kad se tako razvuce :/
Dzenny cestitke na zubicima 😊
Srnac ne znam do cega je to 😄
Super crkla mi klima 😤😤😤
A bili majstori prije mj i pol dana.. mogu doci tek u pon!! Pa popizdit cu 😡😡😡😡
Ajme sta su presmjesni i Ema i Diego😂😂🔝🔝🔝
Mene boli palac na nozi. Upalilo mi se meso jer sam krivo odrezala nokat. Isuse kako to boli😭😭😭
I meni je tooo..muku mucim s tim vec pola godine :(
https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png
Mamasita bas mi je zao
Nemoj drzat u sebi..to onda uvijek lupa negdje unutra, na unutarnje organe. Ja uvijek kazem da se ne trebamo zalit ni na jedan prist ili herpes. To su stres ili bolest koji ispaljuju van.
Idi u sobu i placi, vici!
Vec sam te pitala ali ako nisi citala nisi vidjela..koja patronazna je tebi dolazila?
Heeej cure!
Mi smo danas u pogonu cijeli dan. Prvo sam ja ujutro isla na depilaciju a decki su bili u cityju, onda smo isli do moje mame pa kod uje na rockas. Bila je hrpetina ljudi na rockasu ali V je sve to super podnio, ja sam mislila da ce se bojati ali on je rado bio nosen 😂 svima se smijao, igrao se i uzivao. Poceo mi je po danu spavati duze, po 2 h u komadu + sat, sat i pol isprekidano. Ali zato od kad tako spava ide spavati u 9, a ne u 19:30, i dalje se nocu budi svaka 2 sata 😴
Mamasita tko te ljuti? Tebi su svekici sad stigli ili sad krivo shvatila? Cijepe ti se s istim cjepivom kao i zadnji put al ne mogu se sjetiti koje je to, a sad lezim na kaucu i ne da mi se ustati 😂 budem sutra pogledala. I na trecem cjepivu ide isto ovo ja mislim. Dakle 3x isto cjepivo.
V je poceo izrazavati nezadovoljstvo vristanjem/deranjen 😅 prije je samo plakao, a sada kad mu nesto nije po volji pocne se derat tj vristat. Ima li jos beba koje vriste? 😛
Mamasita, iduce je sa 6 mj. Evo vidi tu imas tablicu:
http://cijepljenje.info/cijepljenje/kalendar-cijepljenja/
Ipak je sada zaspao. Ali danas je spavao “samo” 2 sata pa mozda zato.
E da, da Mamasita sada se sjecam da si pisala a nisam komentirala! Nadam se da nece biti reakcije na cjepivo...al kuzim te, tak i ja kad god je cijepljenje taj dan nemam nikakvih dogovora nego dezuram uz malog. Ali evo V je ovaj put jos bolje podnio cijepljenje od zadnjeg puta. Plakao je samo kod uboda, nje bilo temperature niti kasnije nervoze, pa onda vjerujem da ce i K dobro podnijeti kao i prvi put 😊
Mamisita i meni su neki sugavi dani, bas neka depra. Sve se skupi i bas me copi odjednom, jos ovako i kuci zatvoreni. Od razocarenja u ljude polako mi sve postaje ravno.
Mamasita ako imas potrebu vikat i plakat vici i placi! Nisi ni prva ni zadnja koja je plakala. Sve smo proplakale u nekom trenu. Nemoj drzat u sebi. Jos ces se razboljet. Ja sam bas pricala sa frendicom o svojoj jednodnevnoj virozi. Mislim da mi je to bila zakasnjela reakcija na stres..hoces biti jak,ali.. 10 dana u bolnici slusat svoje dijete i ostalu djecu kako placu i kako ih sestre uzimaju na pikanje i gledas u taj hodnik i pitas se tko je sljedeci.. grozno..
Imace kad sam u nervozi ja kakam.. netko jede.. netko ima migrene...
Drzi nam se.. 😘
A vidi ih kako slatko pape D i slapica 😍
Mamasita nemoj nista drzat u sebi, izbaci to i bit ce ti lakse
Dzenny super za zubice
I kod nas je danas bilo prekrasno vrime pa smo bili cili dan vanka
Barbs mi imamo istu lezaljku ko i vi kad si ga pocela stavljat u druge polozaje a da nije oni skroz lezeci
Sortiraj odgovore
Najstariji