Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    23. Veljača 2018. 11:56

barbs

sanjchi255

Ahahahaha pazi face..pa ja cu poludit. E ja jedva cekam da vidim to na Luciji😆😆

A jadan eeeej pazi ove face

Hahahhahahhah. Ajme medeni je. Kako si ga prevarila. Micek mali. 😍😍😍😍

barbs
    23. Veljača 2018. 11:56

Bravo, P 😍
    Moji su donijeli kupovnu kasicu od mrkve i to je poznjapao bez problema  Pa ti budi pametan... ocito cu morat miksat...
    I me, drz' seeee 😘😘😘
    Klea, jooojjj, i kod vas veselo 

barbs
    23. Veljača 2018. 12:16

Klea, ja imam parnu od tefala a moja sveki s parnom postajom od tefala i prezadovoljna je...
    Mi ne.idemo ni dns vani. Jako puse bura Grozno... i Diego je nervozan kad smo doma 

barbs
    23. Veljača 2018. 12:18

Aaajjj, curkeeee, bas je napadalooo!!!
    Kod nas buuuraaaaa puse li ga puuuseeeeee i puuuseeee i puuuseee

barbs
    23. Veljača 2018. 12:21

Mamisita, zao mi je radi migrene!
    Curke koje su osudjene na kucu te radi jetra te radi prehlada te radi snijega DRZIMOOO SEEE 😂😂😂

Maja 3
    23. Veljača 2018. 12:24

Ja lopatala do sad! Imat cu misicr ko popaj💪
    Mamasita,meni rapidol pomaze,od 400,lupocet i lekadol 0 bodova,ili ibuprofen od 600..

Kiki156
    23. Veljača 2018. 12:47

Mame jel vas bebe gledaju u oci dok doje? V mene ne gleda. Kad doji gleda pred sebe, na boku lezi i gleda u sisu a kad gleda u mene onda ne doji jer okrene glavu da bi me pogledao i to obicno znaci da je gotovo s jelom. Onda me gleda i prica, smije se i tak. U svim ostalim situacijama me stalno gleda u oci kao i druge ljude, smije se, znatizeljan je, prica sa svima. 
    Al sam procitala da bi beba trebala gledati mamu u oci dok jede i sad sam u paranoji jer mene moj tad ne gleda  😨 
    Jel to nesto za zabrinut se?? Jel vas bebe gledaju dok doje? 
    Kad mu dajem na bocicu ili zlicicom da pije vodu onda me uvijek gleda u oci cijelo vrijeme. 

• sretna
    23. Veljača 2018. 13:01

barbs

Bravo, P 😍
    Moji su donijeli kupovnu kasicu od mrkve i to je poznjapao bez problemaPa ti budi pametan… ocito cu morat miksat…
    I me, drz' seeee 😘😘😘
    Klea, jooojjj, i kod vas veselo

Ma ako ti jabuku jede ribanu i drugo ce. Te kupovne kasice su potpuno drugacijeg okusa od dona kuhanih, mislim da ti je u tome stvar

Barkleys
    23. Veljača 2018. 13:14

S obzirom da je vani ono, ne za šetnju, nagovorila sam muža puža da idemo do Lidla (danas radi od 4 do ponoć). Jer kao nemamo ništa za jesti. Prazan frižider i te šprehe  I kao bolje da sad očisti snijeg s auta nego prije posla. (Ne mogu vjerovati da je popušio ovo zadnje jer snijeg i dalje pada i bit će mu isti 🤣). Ugl, one cvjetne takve su trifrtaljkeeee. 😓😓😓. Tugo mojaaaaa, pređu na drugogaaaa. Morala sam kupiti neke utješne. 😥

• Barbi13
    23. Veljača 2018. 13:22

Mi smo vec cetiri dana kuci i kod nas puse i lagano susnjezica😭nemoguca je kad ne idemo van jedino jos da probam dubit na glavi mozda ce bit zadovoljnija😂😂barbs a misic mali koje face radi😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.