Ahahahaha pazi face..pa ja cu poludit. E ja jedva cekam da vidim to na Luciji😆😆
A jadan eeeej pazi ove face
Hahahhahahhah. Ajme medeni je. Kako si ga prevarila. Micek mali. 😍😍😍😍
Bravo, P 😍
Moji su donijeli kupovnu kasicu od mrkve i to je poznjapao bez problema Pa ti budi pametan... ocito cu morat miksat...
I me, drz' seeee 😘😘😘
Klea, jooojjj, i kod vas veselo
Klea, ja imam parnu od tefala a moja sveki s parnom postajom od tefala i prezadovoljna je...
Mi ne.idemo ni dns vani. Jako puse bura Grozno... i Diego je nervozan kad smo doma
Aaajjj, curkeeee, bas je napadalooo!!!
Kod nas buuuraaaaa puse li ga puuuseeeeee i puuuseeee i puuuseee
Mamisita, zao mi je radi migrene!
Curke koje su osudjene na kucu te radi jetra te radi prehlada te radi snijega DRZIMOOO SEEE 😂😂😂
Ja lopatala do sad! Imat cu misicr ko popaj💪
Mamasita,meni rapidol pomaze,od 400,lupocet i lekadol 0 bodova,ili ibuprofen od 600..
Mame jel vas bebe gledaju u oci dok doje? V mene ne gleda. Kad doji gleda pred sebe, na boku lezi i gleda u sisu a kad gleda u mene onda ne doji jer okrene glavu da bi me pogledao i to obicno znaci da je gotovo s jelom. Onda me gleda i prica, smije se i tak. U svim ostalim situacijama me stalno gleda u oci kao i druge ljude, smije se, znatizeljan je, prica sa svima.
Al sam procitala da bi beba trebala gledati mamu u oci dok jede i sad sam u paranoji jer mene moj tad ne gleda 😨
Jel to nesto za zabrinut se?? Jel vas bebe gledaju dok doje?
Kad mu dajem na bocicu ili zlicicom da pije vodu onda me uvijek gleda u oci cijelo vrijeme.
Bravo, P 😍
Moji su donijeli kupovnu kasicu od mrkve i to je poznjapao bez problemaPa ti budi pametan… ocito cu morat miksat…
I me, drz' seeee 😘😘😘
Klea, jooojjj, i kod vas veselo
Ma ako ti jabuku jede ribanu i drugo ce. Te kupovne kasice su potpuno drugacijeg okusa od dona kuhanih, mislim da ti je u tome stvar
S obzirom da je vani ono, ne za šetnju, nagovorila sam muža puža da idemo do Lidla (danas radi od 4 do ponoć). Jer kao nemamo ništa za jesti. Prazan frižider i te šprehe I kao bolje da sad očisti snijeg s auta nego prije posla. (Ne mogu vjerovati da je popušio ovo zadnje jer snijeg i dalje pada i bit će mu isti 🤣). Ugl, one cvjetne takve su trifrtaljkeeee. 😓😓😓. Tugo mojaaaaa, pređu na drugogaaaa. Morala sam kupiti neke utješne. 😥
Mi smo vec cetiri dana kuci i kod nas puse i lagano susnjezica😭nemoguca je kad ne idemo van jedino jos da probam dubit na glavi mozda ce bit zadovoljnija😂😂barbs a misic mali koje face radi😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji