Sad sam se izdajala i samo iz lijeve je 20 ml iz desne nis… Why?
Si probala opet? Moj savjet (ako smijem), izmasiraj ih prije izdajanja i kad izdajas s jednom rukom drzi izdajalicu a s drugom istovremeno masiraj cicu. Ja imam rucnu avent i samo tako ogu kak spada izdojiti.
Juuuutrooo 😘😘
Kavica se pije... i marenda jede 😁 Diego spava. Gustam u tisini... samo klima radi. Ni tv nisam palila. Ne da mi se. Jucer je zaspao tek oko 21:30 jer je kod sveki spavao preko pola h... i to je zaspao nakon 19h tako da se nisam trudila uspavati ga ranije... Cak sam ga jedno 10-15min stavila u krevetic i on se igrao i gledao i kad je poceo dramit ga uzela...

Jucer je trening bio uuuuubitacan. Jupppiii 😍😍😍😍
Kaze muz: vidis kako je D dobar (spavao je od 21:30 do 6:30 s 2 budjenja - jos spava! i ja sam se naravno prenaspavala!!!) i rekla sam mu da ni ne spominje jer cemo se ureknut ahahahha
Dns je uzasno vrijeme. Fuj fuj fuuujjj

Sad sam se izdajala i samo iz lijeve je 20 ml iz desne nis… Why?
Si probala opet? Moj savjet (ako smijem), izmasiraj ih prije izdajanja i kad izdajas s jednom rukom drzi izdajalicu a s drugom istovremeno masiraj cicu. Ja imam rucnu avent i samo tako ogu kak spada izdojiti.
Bravo, Mimy, sjecam se da mi je tako muzeva rodjakinja masirala cice... i probat cu i ja kad se izdajem... ok sad u zadnje vrijeme samo rucno kako skupljam dnevno al na to sam zaboravila i hvala sto si me podsjetila 😘😘😘😘😍😍😍
Idem citati dalje.... sigurna sam da ima materijala ahahahhaa a dok se D ne zbudi moram 😉😉😉

Marijana a moram, sta cu. Ustvari je najlakse oprat, masina pere 😄 peglanje je ono sto oduzima vrijeme, a mrzim kad je zguzvano, jednostavno ne mogu bit u zguzvanom.
Marijana a moram, sta cu. Ustvari je najlakse oprat, masina pere 😄 peglanje je ono sto oduzima vrijeme, a mrzim kad je zguzvano, jednostavno ne mogu bit u zguzvanom.
Potpisujeeeeemmm 😊😊😊😊
Ja imam za prati svaki dan po nekoliko masina bez problema samo nemam gdje s robom... kod sveki su jednom bila 3-4 susila moja i njena + u susilici... Dns cu morat nesto oprat i reci muzu da odnese gore jer nemam gdje vise sa prljavom robom hahahayha
SUSILICA I PEGLANJE-moje frendice imaju susilicu i nista ne peglaju dok sveki ju isto ima i pegla
Srnac, briga te za kuhanje! Ni ja ne kuham svaki dan.

Vikendom opcenito nikad ne kuham 😁😑😁😁😂😂😂😂 Ili smo kod svekica ili kod mojih... Kroz tijedan u 90% slucajeva kuham... samo sam sada krenula kuhati na veliko u sve u zamrzivac da nemam previse posla 😂😂😂😂😂
Drugi kucanski poslovi - kako kada... ponekad stignem cijeli stan srediti sama a ponekad moram muza cekati da skupa napravimo generalkum

Ne znam zasto mi je 2x citirao kom od Sretne ahahaha
Mamisita, ma nisam shvatila kom o cijep. Znam samo da sam se sjetila da si ti vec bila ahahahhha Al tko zna sto sam ja JUCER procital 😂😂
Idem dalje

Hedge, super vijesti s pregleda 😍😍😍😍 i super ste se snasle 😊😉
Maslacak, ehhehehehehe ,ooooodlicaaaan natpis! Jeste to pisali rucno?

Luce, super za kukice i za veliku pomoc od muza! I meni moj pomaze kad god stigne al eto on vikendom bude cijeli dan doma.pa tada najvise i pomogne... i tada pobjegnem malo medju velike ljude ahahaha
TKO JE PERO ZDERO???

Joj luce super za kukove 😊😊😊😊
Mi sutra na kontrolu 😥 jedva cekam i nervozna sam u pm 😂
SREEEEETNOOOO I JAVI NAM SE!! 😘😘😘
Sjetila sam se SLAPE I AC/DC-A ahahaha Nisam kom... ROCKERICAAA 😘😘😘😘😍😍😍😍😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji