Mamasita,nadam sr da ce proci brzo...i svima koji ste bolesni...nisam zapamtila tocno...🙄
A sta vjezbate sa bebacima?
Sad sam isla na youtube gledati vjezbe,i u ovom jednom filmicu (pise vjezbe za bebe od 3mj) bebu dize u polozaj sjedenja i tako ju drzi 10tak sekundi. Sta bebe od 3mj to smiju?
Hello mamice... Mi smo prespavale popodne, nije tila zaspat dok ja nisam legla pored nje, a onda sam i ja zaspala, 3h samo odspavale,😂 osjecam se ko nova...
Mene nesto zanima, ima li koja mama da doji pa nakon podoja daje bocu? Meni se nekako cini da je njoj malo, tj jako je lina za sisat.... Posisa obe sise u nekih 15min i nece vise, cim mliko ne ide u mlazu odbija sisu i to me izluduje.... Sad sam joj dala jest, znaci sisala je obe sise i popila jos izdojenog mlika 160ml...stvarno nisam pametna... Izuzetak je sisanje pred spavanje navecer i jutarnje sisanje, ona to lipo odradi, a popodne me zeza...
Ne znam je li toliko prozdrljiva pa ce na bocu uvik pojest koliko god joj se ponudi ili joj stvarno fali jos
Ona je generalno vesela i dobra bebica, i lipo spava al to me nekako muci...oprostite na monologu 😅
Romi, a koliko ml bi trebala beba jesti?? To meni nigdje ne pise
Barbs Iskreno nemam pojma ja sam totalno izgubljena u svemu tome,i bas mi je tlaka,vec sam danas isla gledat dal ima kakva knjiga o toj djecjejoj prehrani,toliko informacija da stvarno iskreno vec ludim,neznam dal dajem sta krivo,jer joj dam da jede koliko hoce,vecinom je to ta kolicina od 125 ml,minus tih nekoliko zlicica od prvog dana,iako danas sam joj davala krusku i pojela je sve i jos bi,al sam se bojala da joj nije previse,i bila je gladna vec za 2 sata od toga....neznam kad joj mogu ponudit 2 obroka tih kasica,to mi nigdje ne pise,mislim na ono ujutro pa popodne....tako sam bila sretna zbog tog sta pocinjemo sa kasicama a sada sam sva u bedu
Da mislim na onaj refleks kada rašire ruke i oči kao da se prepadnu. Moja to još nekad radi. Rijetko ali radi. A čitala sam da traje do 6 mjeseca pa će valjda uskoro proći. Zna nekad i trznuti prije sna pa ju to probudi al to su baš trzajevi, i to dosta popušta sada, vidim da je svega toga manje. Do pola godine će sve valjda nestati.
Kiki, nisam se naručila jer je pedijatrica rekla da nema smisla procjeniti to sve ako je dijete umorno i nervozno a takva je bila na pregledu. Dovest ću ju za nekih 2 tjedna pa će ju procijeniti i vidjeti jel treba dalje. Moja inače u stresu drži stisnute šake i kad je umorna. Tak da je doma skroz drugačija i sve više otvara šake , sad čak i kad je na trbuhu.
https://klokanica.24sata.hr/beba/mirniji-trbuscic-vase-bebe/je-li-moja-beba-spremna-kako-uvesti-krutu-hranu-u-jelovnik-9229, Romi, mi jos nismo krenuli s dohranom ali se pripremamo i bas sam danas naisla na ovaj clanak, znaci nakon mjesec dana moze drugi obrok,pa nakon jos mjesec moze i treci
Luce, ako je toliko pojela, a poslije nije zbljucala sve van onda joj sigurno fali, ja svojoj stalno nudim jer pojede obe cice i pocne plakat,ali nece nista iz boce i onda se smiri,pa joj ja opet pinudim cicu kad osjetim peckanje u njima i tak se hranimo cijeli dan na svaki 45min do sat vremena, a nikako ne uspijevam povecati produkciju mlijeka🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji