Bas sam se vesela probudila! Stigla mi sestra tokom noci..cim muz zavrsi s poslom,pojedemo rucak..i picimo kod mojih za vikend. Jos usput imam i 2 rodjendana za obavit u subotu,pacici ce bit okruzeni djecom,a ja sa odraslim ljudima!
Jeejjjj!
I me nadsm se da si bolje!
Maslacak ja bi tako jos spavalaaa, morat ces solo tu kavu izgleda, idem iskoristit mamu da nazad uspava ovu malu, krepana sam 😬
Dobro jutro😘😘kavica,I me nadam se da ste bolje😘😘stavila robu prat i isto moram peglat😭😭maslacak ljepa jutarnja slikica😍uzivaj u vikendu sa svojom sekom🤗🤗
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hvala Barbi! I meni peglanje najruzniji posao koji postoji..al evo zavrsila s tim za ovaj tjedan.
Jutroooo...
Mamasita,evo ja cu s tobom piti kavicu..moja je spavala sinoc od 00h do 8h u komadu i sad jd nahranila i spava dalje...
Sinoc sam je nakon pet dana uspjela staviti u njen krevetic pa mislim da je to pridonijelo...vecinu puta kada je uspijem prebaciti u kindi bez da se probudi mi lijepo odspava...
I me nadam se da ce se slapici smiriti i da ce nastaviti prolaziti kao u bolnici...😣 i da je tebi samo od stresa lose...😏
Barbs,treca sisa ti je znacilo da mi legnemo u 22h nakon sto popijemo obe cice i do pola noci ona cica pa pije pa cica pa pije i tako u krug...doslovno kao da mi trreba 3 cica...🤣
A ja izvlacim cicu svako malo nadajuci se da je zaspala...😂
Ja sam isto prije nekih mjesec dana narucila oko 300 slika prrko cewe svijeta samo nisam znala koje su koje dimenzije pa sam ljepse slike narucivala 10tku i to mi je preveliko za standarsni okvir tako da cu sljedeci put uzeti sve 9tku-standard. Sad moram naci album za ove vece slike...😶
Jutro zenske😘
I me, da nece Slapa dobit bracu/seku?😝 salim se…malo..nadam se da si bolje!
Maslacak, hah, 49 lipa?? Ajme. Sto nisam gledala pa da isto poduplam il izradim iz drugoh albuma…al aj dobro. I ovo je OK. Meni je ispalo 62 lipe po slici..
Mi se probudile. Mala se najela uoravo i dok sam pisala da se najela, podrignula se i sad mama ode kavu popit a ona ce u gym.
I kod nas snijeg zapadao…zimska u pogonu sto na sat👏👏
Bit ce novcica! Sad kad muz zaradi!
Ja u prosjeku svakih 3 mj razvijam,tako da mi se nakupi slika!
Jutroooo…
Mamasita,evo ja cu s tobom piti kavicu..moja je spavala sinoc od 00h do 8h u komadu i sad jd nahranila i spava dalje…
Sinoc sam je nakon pet dana uspjela staviti u njen krevetic pa mislim da je to pridonijelo…vecinu puta kada je uspijem prebaciti u kindi bez da se probudi mi lijepo odspava…
I me nadam se da ce se slapici smiriti i da ce nastaviti prolaziti kao u bolnici…😣 i da je tebi samo od stresa lose…😏
Barbs,treca sisa ti je znacilo da mi legnemo u 22h nakon sto popijemo obe cice i do pola noci ona cica pa pije pa cica pa pije i tako u krug…doslovno kao da mi trreba 3 cica…🤣
A ja izvlacim cicu svako malo nadajuci se da je zaspala…😂
Ja sam isto prije nekih mjesec dana narucila oko 300 slika prrko cewe svijeta samo nisam znala koje su koje dimenzije pa sam ljepse slike narucivala 10tku i to mi je preveliko za standarsni okvir tako da cu sljedeci put uzeti sve 9tku-standard. Sad moram naci album za ove vece slike…😶
Giovi sretnih vam tri mjeseca😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Nema mi ljepsega nego kad se mala probudi dobre volje...sjedi na krevetu i recitira.
Danas je ringe ringe raja na repertoaru!🤗😁🤣
Giovi,sretna 3 mjeseca!
Kako ti 10-ka ne stane u album? Ja sam ih normalno slozila..mislim da to i je standardna velicina slike.
Jutro moja L. je bila budna od pola 5 do 5 i 15,neznam sta se dogada,s tim da se budila jos nekoliko puta tijekom noci,i od 7 je vec budna
a ja kad je zaspala nisam mogla odmah spavat pa sam luftala stan i upalila grijanje,i taman zaspim i evo nje
Maslacak zavidim ti na zimskoj idili bas ti je lijepo,kod mojih u Og. ga ima 80 cm,a mozda i vise ako je nocas padao,mogla bi ja malo za Og.
imat ces bas lijep obiteljski vikend,uzivaj
I me nadam se da ti je bolje i da slapi se ne siri upala
Sortiraj odgovore
Najstariji