I ja sam losa zena/domacica😉
Ne kuham svaki dan..tu i tamo me spasi mama. Danas mi je donijela grah a u ponedjeljak sarmu. Tako da takve stvari ne kuham nikad. Ona mi najcesce i spegla T robicu i tetre a nase ne peglam nista.

Inace moj pero zdero hoce sve..i cicu i bocu i moje mlijeko i ad i dudu i bio gaiu i d vitamin..daj sta das..sve fino pomljacka i podrigne 😀

E usisavanje. Tu mi nema ravne! Usisavam svaki dan..d boravak i vise puta dnevno. To moram zbog psa i tu izbjegavanja nema. A i pospremim..volim da mi je uredno. Muz najcesce brine oko suđa, to je njegov dio iako imamo i perilicu. Vesa mi se vjecno nakuplja..obavezno ovih dana idem po susilicu.
Hvala na info za kameru sa wisha. Ovo sto sam gledala kod nas je bas skupo. Meni su sobe na katu i zapravo s obzirom da mi T kasno ide spavat kad on ide spavat idemo i mi. Ali voljela bi ga privikavat na ranije spavanje i onda mi je babyphone neophodan.

Marijana a moram, sta cu. Ustvari je najlakse oprat, masina pere 😄 peglanje je ono sto oduzima vrijeme, a mrzim kad je zguzvano, jednostavno ne mogu bit u zguzvanom.

Srnac, ako je zelenkast sekret, onda ta pulsatilla..Susilica je mene spasila ovu zimu, skoro nista ne ostane za ispeglati, samo lijepo slozim..Samo sta cesto bude dana da mi se ne da odmah izvaditi, pa mi onda dodje na isto, ali ipak je roba puno meksa i lakse se pegla..Barbs, nisam Pulezanka, blizu Pazina, ali sve bitnije svakako moramo u Pulu, tako cemo i na te vjezbice na Verudu😀..Moja je na AD vec dugo i nudila sam joj ponekad vodu i prije, ali nije bas htjela, sad kad smo poceli s dohranom, dajem joj na kljunasicu, to joj je vise fora, malo pije, malo se igra i gricka
Haha, ma mozda se i ne zove tako, ona boca koja na vrhu ima onaj silikon kao kljun, znaci nije klasican sisac kao na boci, vise onako spljosteno😀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji