Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    23. Veljača 2018. 09:34

sretna

Jutro! Ovaj snijeg me opako poceo zivcirat i ova hladnoca sto najavljuju isto! Bas sam zivcana od toga. Koji vrag sad tolko pada, a u 12 mj je bilo proljece!!

Pričaj mi. Ja ću poludit od tog bijelog 💩.

Barkleys
    23. Veljača 2018. 09:35

E Sanjchi i Maslačak, otkrile ste mi totalno novi svijet s ovim cewe. Jel itko od njih radio fotoknjigu? 

Maja 3
    23. Veljača 2018. 09:41

Hedgehog

E Sanjchi i Maslačak, otkrile ste mi totalno novi svijet s ovim cewe. Jel itko od njih radio fotoknjigu?

Hhahah! Ja nisam.
    Al mislim da je sretna radila!

Kiki156
    23. Veljača 2018. 09:44

Heeej cure! 😘☕️
    V spava. Jucer je po danu spavao odlicno, ujutro 2 sata i popodne bi odvalio sigurno sat vremena al sam se dog sa svekijima da dodu po nas nakon posla i vode nas k sebi da se bar malo maknemo od doma. Dosli su oko 3 pa sam ga morala probuditi al spavao je jos malo kod njih. 
    Sad evo opet spava, a noc klasika, budenje svaka 2 sata... 
    Sretna samo da nam ne pada na krstenju! Brzo ce, a vidi vrijeme! Ja sam racunala da ce tada vec biti polu proljece 😂
    I me nadam se da si bolje i da se slapici povuklo crvenilo? Jesi zvala ped? 
    Barbs rekla sam za nocno budenje i kaze ped da je mozda zbog zubica. Popipala mu je donje meso i kaze da je tvrdo, da ce zubi uskoro... Nije spominjala regres sna, cini mi se da pedijatri bas i ne priznaju te regrese i skokove u razvoju 😂 mozda je to izmisljeno da tjesi nas mame. 😜Cemu uopce sluzi regres sna? 

Suncokretica
    23. Veljača 2018. 09:50

Zapao snijeg pa se mame raspisale 
    Zna li netko koliko dugo može stajati kupovna kašica kad se otvori ?
    U početku sigurno neće pojesti cijelu nego žlicu- dvije (možda me iznenadi)  pa da ne bacam. Pretpostavljam da joj mogu 2 dana to dati?

Giovi
    23. Veljača 2018. 09:53

Joooj cure ja sam vas zbunila sa tim slikama...sorry...nemam jos album,samo sam u okvire za slike stavljala slike i ove vece mi nisu stale pa sam pretpostavila da ce i sa albumom biti problem. U okvir idu normalne a to je 9tka. Ako sam dobro shvatila. Bas cu probati danas ici kupiti album ako se odvazim ici nevdje po snijegu...😂
    Daaa,danas nam je 3mj...ja skroz zaboravila... hvala cure 😍😘
    Znaci slikanje danas...🤗

Giovi
    23. Veljača 2018. 09:54

Suncokretica

Zapao snijeg pa se mame raspisale
    Zna li netko koliko dugo može stajati kupovna kašica kad se otvori ?
    U početku sigurno neće pojesti cijelu nego žlicu- dvije (možda me iznenadi) pa da ne bacam. Pretpostavljam da joj mogu 2 dana to dati?

Rekla Romi neki dan 3 dana u frizideru...

Bela
    23. Veljača 2018. 10:03

Jutro cure!
    I me nadam se da si bolje i da je curka ok.
    Mamisita jooj zelim da migrena prođe cim prije, uzas je to.
    Foto- ja nedavno narucila isto preko cewe 9-ku i malo su manje od standardnih, s tim da mi je nekih 10-tak foto doslo vecih i minijaturnih, ne znam zasto, ali od 220 cca slika nije ni bitno za tih par cudnih.
    220 slika 117 kn sa dostavom, bila akcija.
    Planiram sad za neki rođendan fotoknjigu raditi pa cu vidjeti kako to funkcionira.
    Jooj, vrijeme je i meni sad pocelo ici na zivce, bas sam vec sva zivcana od te kuce, mislim da 15 dana nismo bile vani, em zima, pa bolestine. Fujjjj
    Ako ovako nastavi bura ne izađemo do proljeca

barbs
    23. Veljača 2018. 10:19

Jutro 😊
    Report: mrkva mu se NE SVIDJA 😂😂😂😂 Ljutio se toliko da je u jednom trenutku bacio dole tanjur dok je mlatarao rukama i x puta nakon toga skoro 😂😂😂 neko vrijeme obustavljam unos mrkvice... idem na s vocem dalje 

barbs
    23. Veljača 2018. 10:20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.