Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    23. Veljača 2018. 10:21

Mogu mu davati voce + sokic od mrkve? 😂😂😂😂😂

barbs
    23. Veljača 2018. 10:23

Kiki, vjerojatno ne priznaju skokice i regrese 😂😂😂 Bit ce da je to utjeha za mame ahahhaha Aaaaaa sto se regresa tice, pa na netu sve pise 😂 Screen shotat cu ti 😊😉

barbs
    23. Veljača 2018. 10:23

sanjchi255

Ahahahaha pazi face..pa ja cu poludit. E ja jedva cekam da vidim to na Luciji😆😆

A jadan eeeej pazi ove face 

ocekivajuci jabukuu 😂😂😂
    ocekivajuci jabukuu 😂😂😂

I_me
    23. Veljača 2018. 10:38

Jao barbs 😂😂😂😂 prejak je!
    Slapici nije jako crvena kvrga.. manje je nego jucer tako da napredujemo. 😊
    Ja sam koma, hladno mi je,glava me boli, sta god da stavim u usta, izadje van..😷😭 sve me boli.. al nemam temperaturu..

• sretna
    23. Veljača 2018. 10:49

Patrik je uoravo smazao cijelu mrkvicu 😂sutra cu mu dat zgance i mrkvu da vidim sta ce napravit 😄

I_me
    23. Veljača 2018. 10:57

sanjchi255

I_me

Jao barbs 😂😂😂😂 prejak je!
    Slapici nije jako crvena kvrga.. manje je nego jucer tako da napredujemo. 😊
    Ja sam koma, hladno mi je,glava me boli, sta god da stavim u usta, izadje van..😷😭 sve me boli.. al nemam temperaturu..

Jeeej za slapu…a za tebe 😭😭 jel mozes ti s njom? Il je muz doma?

Muz otisao raditi. Doci ce u 3 kuci. 
    Htjeo je ostat al sam mu rekla da nemam temperaturu i da mogu sama. 
    Dezura kraj telefona ako dobijem temp da odmah dodje kuci.
    Kod mene odmah skoci na  40.. obicno moram na hitnu da mi snize..😥
    Samo se nadam da ce mi vec danas, sutra biti ok jer sutra muz radi od 8 do 10 navecer. I ne moze nikako sutra izac sa posla.. 

kleaiva
    23. Veljača 2018. 11:03

I me drzi se!
    Curke kad smo kod peglanja ja se pripremila jucer peglat kad ono krenula voda kroz peglu od parne postaje i riknuo grijac pegle...mislim da mi se to ne isplati popravljati pa me zanima ak imate parne postaje koje imate i kak ste zadovoljne???

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    23. Veljača 2018. 11:05

Kod nas je i dalje veselo...velika curka je ozdravila al Jakov jos ima temp i stalno ide piskit...mislim da ima neku upalu mjehura ili nesto...vidjet cemo.
    Mala curka je ocito u skoku...jede svakih sat sat i pol i po noci se budi 3 puta za klopu😒😒😒
    Premorena sam ovih dana. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

I_me
    23. Veljača 2018. 11:32

Mamasita bome te sastavilo i rastavilo.. 😩
     Glupa zima i gripe i crijevne i migrene..😷😷😡😡😡
    Pocela mi je temperatura. Za sada 37.5 😥
    Bas mi se sere od svega 😳😳

luce <3
    23. Veljača 2018. 11:43

Bome kod vas lipo napadalo sniga... U nas ne pristaje kisa od jucer pada.... Jucer smo uspili izac vanka i prosetat, al cini mi se da danas smo oszdjeni na kucu 😭😭
    Barbs a komedija je, vidi ga kako face pravi 😂
    Mamasita zao mi je zbog migrena. Nadam se da ce brzo proc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.