Kiki, vjerojatno ne priznaju skokice i regrese 😂😂😂 Bit ce da je to utjeha za mame ahahhaha Aaaaaa sto se regresa tice, pa na netu sve pise 😂 Screen shotat cu ti 😊😉
Ahahahaha pazi face..pa ja cu poludit. E ja jedva cekam da vidim to na Luciji😆😆
A jadan eeeej pazi ove face
Jao barbs 😂😂😂😂 prejak je!
Slapici nije jako crvena kvrga.. manje je nego jucer tako da napredujemo. 😊
Ja sam koma, hladno mi je,glava me boli, sta god da stavim u usta, izadje van..😷😭 sve me boli.. al nemam temperaturu..
Patrik je uoravo smazao cijelu mrkvicu 😂sutra cu mu dat zgance i mrkvu da vidim sta ce napravit 😄
Jao barbs 😂😂😂😂 prejak je!
Slapici nije jako crvena kvrga.. manje je nego jucer tako da napredujemo. 😊
Ja sam koma, hladno mi je,glava me boli, sta god da stavim u usta, izadje van..😷😭 sve me boli.. al nemam temperaturu..
Jeeej za slapu…a za tebe 😭😭 jel mozes ti s njom? Il je muz doma?
Muz otisao raditi. Doci ce u 3 kuci.
Htjeo je ostat al sam mu rekla da nemam temperaturu i da mogu sama.
Dezura kraj telefona ako dobijem temp da odmah dodje kuci.
Kod mene odmah skoci na 40.. obicno moram na hitnu da mi snize..😥
Samo se nadam da ce mi vec danas, sutra biti ok jer sutra muz radi od 8 do 10 navecer. I ne moze nikako sutra izac sa posla..
I me drzi se!
Curke kad smo kod peglanja ja se pripremila jucer peglat kad ono krenula voda kroz peglu od parne postaje i riknuo grijac pegle...mislim da mi se to ne isplati popravljati pa me zanima ak imate parne postaje koje imate i kak ste zadovoljne???
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kod nas je i dalje veselo...velika curka je ozdravila al Jakov jos ima temp i stalno ide piskit...mislim da ima neku upalu mjehura ili nesto...vidjet cemo.
Mala curka je ocito u skoku...jede svakih sat sat i pol i po noci se budi 3 puta za klopu😒😒😒
Premorena sam ovih dana.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mamasita bome te sastavilo i rastavilo.. 😩
Glupa zima i gripe i crijevne i migrene..😷😷😡😡😡
Pocela mi je temperatura. Za sada 37.5 😥
Bas mi se sere od svega 😳😳
Bome kod vas lipo napadalo sniga... U nas ne pristaje kisa od jucer pada.... Jucer smo uspili izac vanka i prosetat, al cini mi se da danas smo oszdjeni na kucu 😭😭
Barbs a komedija je, vidi ga kako face pravi 😂
Mamasita zao mi je zbog migrena. Nadam se da ce brzo proc
Sortiraj odgovore
Najstariji