Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    23. Veljača 2018. 21:06

Cure, oprostite sto upadam ali citam klokanicu sve redom i sad me sanjchi zaintrigrirala sa cewe fotografijama. Pa me zanima ako mozes reci samo preko cega si narucivala, aplikacije ili odmah direkt online? Te isto tako koja je razlika izmedju 9-tke i 10-tke? Pretpostavljam dimenzije al vidim da smo svi manje vise zbunjeni pa ako se tko razumije u to molim vas pojasnjenje da se nebi zeznula oko narudzbe a imam sigurno preko 500komada od maleckog. Hvala i lijep pozdrav

• Aria
    23. Veljača 2018. 21:25

Ivcy1306

Cure, oprostite sto upadam ali citam klokanicu sve redom i sad me sanjchi zaintrigrirala sa cewe fotografijama. Pa me zanima ako mozes reci samo preko cega si narucivala, aplikacije ili odmah direkt online? Te isto tako koja je razlika izmedju 9-tke i 10-tke? Pretpostavljam dimenzije al vidim da smo svi manje vise zbunjeni pa ako se tko razumije u to molim vas pojasnjenje da se nebi zeznula oko narudzbe a imam sigurno preko 500komada od maleckog. Hvala i lijep pozdra

Info za foto. 
    Ja sam prvi put narucivala online i izabrala.sam omjer orginal. Tako da su mi fotke ispale nakve dimenzije kave su slikane na mob isto sam izabrala 10-ku. Ali su neke dugacke tak da mi u klasicni album nestanu.Znaci kakav je omjer namjesten na mobitelu u postavkama takve ce dimenzije biti. A sad sam preko aplikacije di mozes sam obrezati fotografiju na dimenziju koju zelis. Ali izabrala sam klasicno znaci da budu 10×15. Tako da kad stavis u program i odaberes klasicno on automatski oznaci na fotografiji sta ce odrezati. 

• Aria
    23. Veljača 2018. 21:28

Aria

Ivcy1306

Cure, oprostite sto upadam ali citam klokanicu sve redom i sad me sanjchi zaintrigrirala sa cewe fotografijama. Pa me zanima ako mozes reci samo preko cega si narucivala, aplikacije ili odmah direkt online? Te isto tako koja je razlika izmedju 9-tke i 10-tke? Pretpostavljam dimenzije al vidim da smo svi manje vise zbunjeni pa ako se tko razumije u to molim vas pojasnjenje da se nebi zeznula oko narudzbe a imam sigurno preko 500komada od maleckog. Hvala i lijep pozdra

Info za foto.
    Ja sam prvi put narucivala online i izabrala.sam omjer orginal. Tako da su mi fotke ispale nakve dimenzije kave su slikane na mob isto sam izabrala 10-ku. Ali su neke dugacke tak da mi u klasicni album nestanu.Znaci kakav je omjer namjesten na mobitelu u postavkama takve ce dimenzije biti. A sad sam preko aplikacije di mozes sam obrezati fotografiju na dimenziju koju zelis. Ali izabrala sam klasicno znaci da budu 10×15. Tako da kad stavis u program i odaberes klasicno on automatski oznaci na fotografiji sta ce odrezati.

I sad sam odabrala 10-ku al klasicno da budu 10×15

Ivcy1306
    23. Veljača 2018. 21:36

Aria

Aria

Ivcy1306

Info za foto.

I sad sam odabrala 10-ku al klasicno da budu 10×15

Hvala sanjchi i aria! 

I_me
    23. Veljača 2018. 21:59

Ej mame. 
    Ja danas odspavala 4h u komadu. Nahranila slapu i legle smo na krevet i obje zaspale. Ona kad se probudila muz ju uzeo da ja mogu jos malo. Probudila sam se sa temp 39. Al sva sreca pala je. Uspjela sam cak i malo jesti. 
    Jos me malo boli zeludat al sve u svemu bolje sam 😊

luce <3
    23. Veljača 2018. 22:19

Panica nije nista izbljuckala....a ponudit cu joj svako malo pa cemo vidit...tako je i moja postala lina za navuc mliko jer pristane sisat cim mliko ide sporije... 
    I_me drago mi je da si se naspavala i da ide na bolje 😉

kleaiva
    23. Veljača 2018. 22:29

Curke sto se tice cewe fotki mozete si i iskoristiti obaj popust od 15% na ukupan iznos racuna iznad 200 kn. Ka sam razvijala 600 slika i i ala obaj 25% na jedan proizvod i 15% na ukupan iznos i pkatila sam samo nekih 130 kn mislim.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    23. Veljača 2018. 22:38

Sanjchi nisam ja narucivala haljinu preko c&a, oni ni nemaju tu mogucnost u HR niti dostavljaju kod nas. Ako mislis na haljinu za krstenje, kupila sam ju u orsay-u u areni

• Romi
    23. Veljača 2018. 23:22

panica

https://klokanica.24sata.hr/beba/mirniji-trbuscic-vase-bebe/je-li-moja-beba-spremna-kako-uvesti-krutu-hranu-u-jelovnik-9229, Romi, mi jos nismo krenuli s dohranom ali se pripremamo i bas sam danas naisla na ovaj clanak, znaci nakon mjesec dana moze drugi obrok,pa nakon jos mjesec moze i treci

Hvala ti puno Panica iskreno nisam se ni sjetila trazit na klokanici....jos uvijek imam trudnicki mozak

Maja 3
    24. Veljača 2018. 00:08

Krevet konacno,nemam ni snage previse komentirat..osim ovo za Romi..
    -ja sam uvadjala 2 obrok kad je beba dobro prihvatila 1 obrok..znaci pojela i bila sita 3-4 sata! Znaci voce ujutro 1.2.3 dan pa sljedece voce..i dok ne pojedu dosta..taj prvi obrok najduze mi je trajao..mozda i vise od mj dana. Vidit ces sama kad ce bit zadovoljna i spremna za sljedeci obrok..nemoj se ogranicavat nekim vremrnskim rokom..jer svi smo razliciti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.