Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Veljača 2018. 08:44

Evo kralj se probudio 😂😂😂😗 Cak sam na miru uspjela oprat sudje  😎😎😎
    Kilaza + vaganje kod kuce - ajmeeeeeee samo se istresiram  
    Kiki, oni pocinju dobivati manje na kg jer ,kako bi meni rekla muzeva rodjakinja, gdje bi dosli da dobivaju po 1kg mj do godine dana?
     D je 15.12. imao 6400g a 20 ga je vagala muzeva rodjakinja i ispada da je imao 7255g... a kad sam se vagala neki dan doma 7800g... cudi i mene da je u 2ti dobio pola kg... vidjet cemo 15.

Maja 3
    08. Veljača 2018. 08:50

Jutro cure,kavica😁
    I ja bi susilicu! Smrc,smrc. 
    Marijana,kakvu ti to imas?
    Barbi,da pisali smo sami.
    Tetovaze? Jel si koja misli tetovirat ime djeteta il nesto tako? Ja si vec dugo razmisljam,i stavila bi nesto.

kleaiva
    08. Veljača 2018. 08:58

Curke...moj jakov je na Altheri id svojih 15 mjeseci...do tad je dojio a ja nisam konzumirala nista mlijecno. On je sa 7 mj naotekso od kasice s adom i tad smo ustanovili alergiju. Ugl. sva Ad mlijeka pa i Althera su ustvari kravlka mlijeka u kojima su kemijskim procesima razdvojeni proteini kravljeg mlijeka tako da budu neskodljivi. Ako dijete reagira na obican Ad mora probati neki sensitive oblik ili traziti od pedice recept za mlijeko za alergicare iz kojeg je izvadena laktoza i proteini kravljeg mlijeka su do kraja kemijski rascjepkani a ne djelomicno samo. 
    Suncokretice jako je vazno da napravite testove na alergiju i to je to...za to ne trebas gastrica...pedica te posalje u bolnicu i izvadis krv...mi smo isli u klaicevu, a kasnije na stebrnjak kod alergologa ustvari...gastricja nam je samo rekla da nemamo kaj radit kod nje...da je to utvrdena alergija i treba izbaciti sve alergene. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    08. Veljača 2018. 09:02

Maslacak, aaaaa fora 😍😍😍😍 Aaaa tetovaza... ja sam velika kukavica i strah me ahahahhahahahg

barbs
    08. Veljača 2018. 09:06

kleaiva
    08. Veljača 2018. 09:06

Amore...kasno palim😂
    Ja sam na lchf i super mi je samo moram zbog kolicine mlijeka paziti da unosim 100 pa nekad i 150g uh na dan jer mi se smanji kolicina mlijeka ako idem nize. Tako da to izade ful opusteni lchf😊
    Puuuuno sam poletnija i nemam brige s umorom i slicno. 
    Klinci moji jedu gotovo sve povrce...Jakov obozava a Lana je pak vise mesojed...kraj svega ona bira samo meso😂 jedino sto oni naravno jedu slatkise al umjereno😂 malo sam babaroga al radije im napravim doma lchf slastice a slatkise ostavljamo za kod baka i djedova😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    08. Veljača 2018. 09:07

Ja sam bila.mesojed dok se nisam odselila ahahahaa od onda volim isprobavati svasta ...

• sretna
    08. Veljača 2018. 09:16

Joj nama noc uzas. Morali smo nosic cistit ne znam kolko puta. Srusit cu se danas. Idem s8 skuhat veliku dzezvu kave

• sretna
    08. Veljača 2018. 09:16

Ja volim povrce jako, ali sam mesojed ssmo takav! Ne bi nikad mogla biti vegetarijanac 🤣

I_me
    08. Veljača 2018. 09:17

Bela

Kiki156

Mamasita idem u onaj na N.C. 😁
    Sad razmisljam i brinem se dobiva li V dovoljno na tezini. Vagala sam se s njim na vagi i ispada da ima 6 kg . Na zadnjem je pregledu imao 5100 (22.12.) Samo dojim. Je li to premalo?
    Ovako ne bi rekla da je gladan. Nije placljiv, sisa cesto ali ne vise nego inace, kaka barem 1x svaki dan, piski ok.
    Brinem se jer vi pisete kako vam bebe imaju oko 8kg vec….pa ne znam. 🤔

Moja je sa 4 mj imala 6100,rođena sa 3000.

Moja 4mj 7300g a rodila se 2960g. Frendica ima malenu stariju 5 dana njena sa 4 mj 6400g a rodila se teza. Zezamo se njena ide u duzinu a moja u sirinu.
    Kiki dokle god ima popisane i pokakane pelene, dok se smije i guguce i vesela je nema mjesta panici 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI