Giovi sretnih 3 mjeseca
Maslacak malena je zakon
Sretna zaboravila sam jucer kom.,bravo za mrkvicu,i moja je obozava,al za sad najvise voli krusku,samo otvara usta kad joj dajem,ne moze docekat da joj dam zlicu
Romi,i moj Luka se nosas u 2 i 10 budio.
Dam mu dudu..nece..cendra..mislim si ja nisi ti gladan,jeo je oko pola 10.
Natocim ja njemu vode..i dam mu,on potegne,slozi kiselu facu-valjda misli sto mi to dajes..
Okrene se na drugu stranu i spava.
Zezamo se muz i ja da se pravi mrtav da nebi vode morao popit! I onda je u 6 jeo normalno.
Inace Istrijanke,kaze sestra da ga u Pazinu ima..tako da mozda i kod vas zaleprsa!
Romi,i moj Luka se nosas u 2 i 10 budio.
Dam mu dudu..nece..cendra..mislim si ja nisi ti gladan,jeo je oko pola 10.
Natocim ja njemu vode..i dam mu,on potegne,slozi kiselu facu-valjda misli sto mi to dajes..
Okrene se na drugu stranu i spava.
Zezamo se muz i ja da se pravi mrtav da nebi vode morao popit! I onda je u 6 jeo normalno.
Morat cu i ja probat sa vodom isto je ne voli pit
mozda upali....moja se tako budi vec nekoliko noci za redom,a isto nije gladna jer jede u pola 10 zadnji obrok,i onda kmenjka dok se ja ne dignem uzmem je i ona zaspi,a ja onda nemogu
Jutrekooo!!!
Ja sam u zaostatku al nemam ni volje citat. Ponovno migrene. U kolapsu sam i ne znam sta mi je ciniti…
U Zagrebu je isto zabijelio snjesko al nisam odusevljena. Em promjene vremena stalno em sam osudena na kucu. Grozan mi je ovaj period i nadam se da ce sta prije proci.
K je super, okrece se na bok i prdi ustima stalno od viska sline.
Ajoj mamasita,sto pijes za migrene,i mene muce!
Sanjchi,doci ces i ti na to! Ja se s nalom ispraksala! Imala je period kad bi se nacicavala po noci..pa mi do pola 2 popodne nije htjela nista jesti-ni mlijeko ni kasicu..sad Luka ispasta..jer on nemoze imat te fore.
Stat ce ti slike u album!
Jutro! Ovaj snijeg me opako poceo zivcirat i ova hladnoca sto najavljuju isto! Bas sam zivcana od toga. Koji vrag sad tolko pada, a u 12 mj je bilo proljece!!
I me uh, nadam se da ide na bolje! Kako je slapa? Jel joj se jos kace zacrvenilo?
Sortiraj odgovore
Najstariji