Kiki mene je moja prije više gledala a sad samo gleda okolo, sve ju zanima, ja sam joj valjda već dosadna
Kad ju netko drugi hrani, uvijek gleda, kao da se čudi tko je sad to.
Mislim da to nije ništa zabrinjavajuće ako te inače gleda i ima kontakt očima u drugim aktivnostima.
Mene moja najviše gleda na komodi, vidi direktno samo mene. Al sam primjetila da više zuji okolo ako je umorna, teže se fokusira.
Jel imaju vaše bebe još Moorov refleks ?
Moja ga još tu i tamo ima dok tone u san i ako je na leđima, ponekad na komodi. Vidim da je to sad jako malo u odnosu na prije ali ga još nije izgubila..
Bravo, P 😍
Moji su donijeli kupovnu kasicu od mrkve i to je poznjapao bez problemaPa ti budi pametan… ocito cu morat miksat…
I me, drz' seeee 😘😘😘
Klea, jooojjj, i kod vas veselo
Ma ako ti jabuku jede ribanu i drugo ce. Te kupovne kasice su potpuno drugacijeg okusa od dona kuhanih, mislim da ti je u tome stvar
Ma i ja to mislim... i u pon kad sam mu jabuku dala nije reagiraju drugacije a vec druge dane sve bolje i bolje 😊
Mame jel vas bebe gledaju u oci dok doje? V mene ne gleda. Kad doji gleda pred sebe, na boku lezi i gleda u sisu a kad gleda u mene onda ne doji jer okrene glavu da bi me pogledao i to obicno znaci da je gotovo s jelom. Onda me gleda i prica, smije se i tak. U svim ostalim situacijama me stalno gleda u oci kao i druge ljude, smije se, znatizeljan je, prica sa svima.
Al sam procitala da bi beba trebala gledati mamu u oci dok jede i sad sam u paranoji jer mene moj tad ne gleda 😨
Jel to nesto za zabrinut se?? Jel vas bebe gledaju dok doje?
Kad mu dajem na bocicu ili zlicicom da pije vodu onda me uvijek gleda u oci cijelo vrijeme.
I moja obično koncentrirano gleda u sisu, jednom kad sam se smijala nešto i pričala s mužem me baš gledala dok je sisala (leži na boku i baš je zjenice povukla skroz u ćošak i gleda me ono WTF kakvi su to zvukovi😂😂😂😂). A nekad zna povući, pa me pogledat pa povući pa me pogledat, i tako u nedogled, to me izludi, a kad me gleda i histerično maše rukama to je znak da ju podignem da podrigne. A na bočicu je držim u naručju pa prodaje zjake po sobi. Ma svakak. Nemoj se brinuti oko toga.
Hedge, snasla si se!
Kiki, jaaao, znas da nisam na to obracala paznju? Bas cu obratiti praznju i reci ti 😊 Kako kada ugl.. malo gleda u mene, a malo uokolo...
I ja sam kao i Suncokretica primjetila da me vise prije gledao nego sada.. sada ga sve zanima 😂😂😂.Suncokretice, povremeno se trzne kad spava, ako na to mislis?
Joj sad mi je lakse...necu vam ni reci sto sve pise na internetu, odmah dobijem cir na zelucu 😂
Barbs ma nisam ni ja nikad prije ni mislila na to dok nisam sad evo procitala. Bolje mi je da nista ne ukucavam na taj internet! Tamo pise da beba gleda u mamu i mama u bebu dok doje. A moj gleda u sisu ili spava a ja tipkam ili zujim 😂
Hedge, e tako i V. Koncentrirano gleda u sisu, a ako ga nesto omete, npr tako kad pricamo onda mora okrenuti glevu da pogleda, uopce ne znam kako bi me gledao u oci dok lezi na boku i prirodno je da gleda ispred sebe, ravno, a ne u stranu. Valjda. Ili ga ja krivo drzim? No dobro nisam jedina, sad mi je lakse.
Suncokretice nisam primjetila moorov, i sad kad ga je gledala jucer na pregledu je rekla da je psihomotorno dobro razvijen. No i dalje da otvaramo sake, iako ih on stalno ima otvorene, sada cak i kad lezi na trbuhu al tad ih je bas stisnuo jer mu je bilo zima ili se malo bojao.E jesi se javila u Sabol na kontrolu? A taj moorov ima vise faza. Znam kad su nama sumnjali na hipertonus, nasa pedijatrica je napravila jedan test i mali je otvorio ruke u moorov. I onda su kod Sabola napravili sasvim drugaciji test i rekli da nema vise moorov refleks i da to sto je onda radila je nesto drugo (sad vise ne znam sto), uglavnom taj moorov je bio u nestajanju i normalno je bilo da rasiti ruke u tom njenom testu. Ako si me skuzila sto hocu reci 😂
Evo sad jede i koncentriran je na cicu 😂😂😂😂 bas ono vuce mi i majicu koliko halapljivo jede ahhahahaa nije mi ni dao da mu mjenjam pelenu odmah PLAAAAAC... cica cica ciconja moj 😍😍😍😍
Aaaa Hedge, i mene tako Diego zna izluditi... vude i pogleda me... ili vuce i gleda tv pa se okrene i vuce i tako 1000x .. aktivno cica 5-10 min a cicanje nam traje po 20-30min jer gospidin je zauzet gledati tv 😂😶
Kiki, i Diego isto ako se prica oko njega mora gledati, slusati 😂😂😂 Ja sam jednom muzevoj rodjakinji rekla da sam nesto citala na netu pa je vikala na mene 😂😂😂
E da Barbs, tako i V! Kad je bas gladan ona koncentrirano sisa i gleda u sisu ili zmiri, a kad nije onda 1000x digne glavu, gleda, pa se smije, pa opet sisa. Pa pusti sisu, pa primi...a najgore mi je kad ga idem uspavljivati i onda samo u jednom trenu digne glavu, pogleda me i ajmo priiiicanje! Onda samo odemo u dnevni jer znam da nece jos spavati 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji