Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 06. Veljača 2018. 10:42

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    06. Veljača 2018. 10:43

Inace mi smo napokon sve za krstitke rijesili. Jucer sam rezervirala restoran i fotografa. Sad moram P i L naci neku fora robicu za krstitke 😁

barbs
    06. Veljača 2018. 11:00

Hedgehog

Ja sam pročitala na rodama na fb da je zelena stolica - gladi se odnosi samo na prve tjedne života.http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/jesu-li-zelene-stolice-stolice-gladi.html

TAKO JE!
    mislim, nisam na rodama citala al pitala muzevu rodjakinji i isto mi je rekla... 😊😉 bez brigeeee, Baaaarbiii 😊😊😊
    I me, super za curku onda!
    Evo ja sam se zabrinula sto moj mali cica svaka 2-2,5h.. ponekad 3... ponekad manje... a vidim da sve mame.imaji velike ciconje ahahahahhahaha Meni je pe

barbs
    06. Veljača 2018. 11:01

Meni je pedica nakon prvog pregleda bila rekla da prorijedim sa 3 na 4h a sad tko zna sto bi mi rekla ahahahahaa
    Klea, tako i Diego... ponekad povuce malo i stane... ili zaspe (po noci)... a po danu nastavi gledati oko sebe... ili cica rado utjehe ili jer je zedan (kad tako kratko cica) a mi koristimo dudu 

barbs
    06. Veljača 2018. 11:02

Duda ponekad pali ponekad ne!

• Barbi13

kleaiva

Barbi ne brini zbog kakice…ako progutaju vise zraka taj zrak izoksidira kakicu vec u crijevu pa ona pozeleni.
    Mamasita mozes vozit bebu u sportskom dijelu u nultom polozaju…ja svoju tako vozim kad idem k mami il negdje s punticem jer mi be stane u bunker pa ak vozim i klince nemrem kotaci stavit na zadnji sic pa onda uzmem kusobran s nultim i onu vrecu zimsku i u tome vozim bez beda. Zaspe mi ko i u kosari.
    HEDGE…moja L je prvi put u svoju sobu isla s 2 god al zato sto nismo imali sobu do tad…onda jakov isto s oko 2 k njoj u sobu a sad opet fali soba jedna pa ce D sama ili sa sekom kad napravimo sobu sebi…mozda na proljece a mozda tek sljedece godine. Inace da imam prostora odmah bi stavila s 2-3 mj cim prode krizno stanje😂

Hvala klea😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs

Suuuper, Sretna 😘😘😘
    Sanjchi, naravno da se da ispraviti 

Maja 3
    06. Veljača 2018. 11:03

Sretna,super za krstitke! Jeste uspjeli u kristal,ili petric na kraju? I super za fotografa..imat cete lijepe slike za uspomenu! A oblekice sad ima i za decke lijepe!

Maja 3
    06. Veljača 2018. 11:06

Sanjchi,bitno da si zadovoljna s fizijatricom..i da cete odmah na vjezbice,sve ce to L brzo ispravit!

• Barbi13
    06. Veljača 2018. 11:12

Vidjela sam u baby centru krasna odjelca za deckice.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI