Jesenske bebe/mame 2017.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

kleaiva

Broj poruka: 1527

Prijavi adminu

Kasnije kad malo naraste lako tu kasu zgusnes i ispeces u obliku muffina ili keksica.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs

Broj poruka: 7932

Prijavi adminu

Thx cure 😊 Bas cu detaljno sve pogledati kad Diego bude spava 😊
    Klea, pa tako je nama pedica rekla... i isto tako je i moja frendica radila...

barbs

Prijavi adminu

Meni je isro bilo cudno kako vec sada keksice...
    a ovo je kalendar koji nam je dala..

barbs

Prijavi adminu

Probat cu mu ne dati kasicu za laku noc navecer... mislim da je to previse za pocetak dohrane + eto vidim da ga to nije zasitilo dovoljno da bi duuugo spavao kako je pedica rekla 😂😂😂

barbs

Prijavi adminu

Ni ja ne vidim 😂 Al rekoh, ako pedica to kaze znaci da tako ide... booo....
    Nego, vi cure, kako ste onda radile.kasice??

Maja 3

Broj poruka: 1865

Prijavi adminu

Na tablici ne pisu keksici a ona vam rekla. 
    Ja sam davala keksice..al rijetko..i to s kruskama jer one otvaraju.
    I vidim da pise za blitvu i spinat..negdje sam citala da se mora radit 2 sata od branja..tako da ja to jos nisam probala dat jer pitaj Boga koliko ta blitva stoji po ducanima. A spinat mi mala nije htjela ni pomirisat-jedino povrce koje nije jela..tako i danas..mislim da ga ni malom necu nudit.
    Ni mi ga ne jedemo.

• Srnac

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

I me jeeeeeej!! Ne ponovilo se vise nikada 
    Maslacak pacici su predivni
    Hedge bas sam se nasmijala. Zene nemojte se bacati kroz prozor jerbo prezivjet cete samo cete jos polomljene morati sve sto morate i sad..nemojmo si otezavati dovoljno tesku situaciju 
    Klea znaci i kod tebe parada..divim vam se mamice sa vise djecice..moj duboki naklon.
    Barbs Diegic je presladak kao i uvijek
    Nigdje on ne zaostaje nego mu je cimer ful napredan..ili ima hipertonus. 
    Nemam pojma vise sta sam procitala..
    Sve curke kod frizera uzivajte u samoci i casopisu

barbs

Prijavi adminu

Maslacak, jesi ti na pocetku mijesala ili tek kasnije? Jesi napravila kasicu bez bilo kojih dodataka? Bte. ja sam mislila sutra-prekosutra krusku... 

Maja 3

Prijavi adminu

Ja sa zobenim pahuljicama radim voce..danas smo jeli bananu i jabuku sa zitaricama..
    Zgance mozes s jabukom pomijesat,oni su isto super za probavu.
    Znam mu i griz skuhat pa to navecer dobije.

Maja 3

Prijavi adminu

barbs

Maslacak, jesi ti na pocetku mijesala ili tek kasnije? Jesi napravila kasicu bez bilo kojih dodataka? Bte. ja sam mislila sutra-prekosutra krusku…

Neznam sto mjesala? Ne kuzim. 
    Kasicu bez dodataka sam napravila..u pocetku da upozna bas okuse voca. Sad mu i rizi znam uvalit u voce..ali vise volim zob..jer mu taj jedan obrok-jutarnji uvijek osigurava da ce dobro kakat..a i zob zasiti..
    Sad sam kupila krupnu zabunom..pa sam ju smiksala..stavim kuhat da omeksa..za 2 min gotovo..zdrobim bananu,smiksam jabuku i sve pomijesam.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.