Na tablici ne pisu keksici a ona vam rekla.
Ja sam davala keksice..al rijetko..i to s kruskama jer one otvaraju.
I vidim da pise za blitvu i spinat..negdje sam citala da se mora radit 2 sata od branja..tako da ja to jos nisam probala dat jer pitaj Boga koliko ta blitva stoji po ducanima. A spinat mi mala nije htjela ni pomirisat-jedino povrce koje nije jela..tako i danas..mislim da ga ni malom necu nudit.
Ni mi ga ne jedemo.
I me jeeeeeej!! Ne ponovilo se vise nikada
Maslacak pacici su predivni
Hedge bas sam se nasmijala. Zene nemojte se bacati kroz prozor jerbo prezivjet cete samo cete jos polomljene morati sve sto morate i sad..nemojmo si otezavati dovoljno tesku situaciju
Klea znaci i kod tebe parada..divim vam se mamice sa vise djecice..moj duboki naklon.
Barbs Diegic je presladak kao i uvijek
Nigdje on ne zaostaje nego mu je cimer ful napredan..ili ima hipertonus.
Nemam pojma vise sta sam procitala..
Sve curke kod frizera uzivajte u samoci i casopisu
Maslacak, jesi ti na pocetku mijesala ili tek kasnije? Jesi napravila kasicu bez bilo kojih dodataka? Bte. ja sam mislila sutra-prekosutra krusku…
Neznam sto mjesala? Ne kuzim.
Kasicu bez dodataka sam napravila..u pocetku da upozna bas okuse voca. Sad mu i rizi znam uvalit u voce..ali vise volim zob..jer mu taj jedan obrok-jutarnji uvijek osigurava da ce dobro kakat..a i zob zasiti..
Sad sam kupila krupnu zabunom..pa sam ju smiksala..stavim kuhat da omeksa..za 2 min gotovo..zdrobim bananu,smiksam jabuku i sve pomijesam.
Sortiraj odgovore
Najstariji