Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    04. Veljača 2018. 06:46

Vise necu pisati kako mi dijete super spava jer cim napisem on se budi. Danas vise ni ne znam koliko se puta budio. 😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴

luce <3
    04. Veljača 2018. 07:41

Hedgehog akcija ti je do 12.2. 50% popusta i besplatna dostava i montaza....ja isto poludim kad je cujem di stuca jadna, a ne mogu joj pomoc, pogotovo kad je uhvati prid spavanje 😣

Maja 3
    04. Veljača 2018. 07:45

Jutro! Evo i mi budni! Dio nas..uspjeli i gradjansku duznost rijesit..usput mi menga dosla..sad kavica u moru..pa idemo te svinje rijesit.☕☕☕
    I me,svaka cast muzu! Moze doc i kod mene costit..da pokaze mom muzu

luce <3
    04. Veljača 2018. 08:11

Maslacak ja gledamgkakvu gradjansku duznost al su izbori kakvi 🤣🤣🤣 toliko o tome🤣🤣 ja jos mengu nisam dobila, a vec par dana me boli kao da cu dobit iako se nadam da necu jos 

Maja 3
    04. Veljača 2018. 08:16

luce <3

Maslacak ja gledamgkakvu gradjansku duznost al su izbori kakvi 🤣🤣🤣 toliko o tome🤣🤣 ja jos mengu nisam dobila, a vec par dana me boli kao da cu dobit iako se nadam da necu jos

Hahaha! Nema izbora!
    Hahaha!

Maja 3
    04. Veljača 2018. 08:17

Muz bio tuzan sinoc..kaze jednu vecer pekla kokice,pa krafne..pa keksice..sinoc nista..
    Pa sam ga ujutro razveselila😂

Barkleys
    04. Veljača 2018. 08:20

Jutro!

Ja ne znam što se dogodilo sinoć, ali L je zaspala oko 9, pola 10,  nije bilo buđenja nakon pola sata, niti tijekom noći do 5 ujutro. Probudila sam se u 5 i razmišljam jesam li ju noćas hranila ili ne. Spavala je 7-8 sati u komadu! Prepala sam se pa sam joj išla dati sisu u 5. Onda je još malo spavala i od 7 smo budne. To vjerojatno ima veze s tim da tijekom dana nije baš spavala, nismo išli u našu šetnju, pa nije odrapila 2-3 sata. Ja sam u šoku.

I_me
    04. Veljača 2018. 08:22

Srnac

I me evo ja odmah svom poslala poruku da nam treba parni cistac. Znaci zadovoljna si..tj muz?

Miz kaze da mu je super

[OBRISANO] 04. Veljača 2018. 09:17

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 04. Veljača 2018. 09:19

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI