Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    19. Veljača 2018. 15:36

Marijana bravo za okretanje!! 😍😍 vidis kako je on odjednom sve svladao! ❤️ 
    Barbs vjerujem da si se uplasila al kad sam procitala ovu pricu s linka umrla sam od smijeha, pogotovo na njen odgovor njima 😂😂😂😂😁😁😁🤣

Kiki156
    19. Veljača 2018. 15:37

Koliko traje taj regres sna?

Kiki156
    19. Veljača 2018. 15:38

Mame, kako provodite dan sa svojom djecom? Nosite li ih puno na rukama, koliko se ifraju u gymu, jeste s njima ili ih pustate same da se igraju. Ukratko, kako provodite vrijeme? 

luce <3
    19. Veljača 2018. 16:25

Uh, tesko mi vas pohvatat danas, ode je glupa kisa i glava me boli, i mala me zeza danas.... Bas mi je bezveze dan danas....
    Hedgehog sretna 3mjeseca 😍
    Za dohranu se slazem.... Jedne godine daju jedne savjete druge prominu nesto drugo i tako u krug...triba slusat sebe i polako uvodit namirnice...
    Vidim vase se bebe polako iiokrecu bas super.... Mi nismo jos dosli do toga...

luce <3
    19. Veljača 2018. 16:32

Barbs vidim i tebi je vesel dan... Ja sam uvik skepticna prema tim internet kupovinama i ako mi je iti malo sumnjivo odmah odustanem...
    Mamasita ja isto obozavam ciklu... Najdraze mi je sirovu naribat i zacinit ko salatu...
    Jos sam nesto tila komentirat ali kod mene je jos trudnicki mozak tako da sam zaboravila 😣

barbs
    19. Veljača 2018. 16:57

Ma glupa sam... i zvonilo mi je ali koj k* sam skoro nasjela.. uuuu ... fala Bogu da nisam nista uplatila... FALA BOGU!!!

Bela
    19. Veljača 2018. 16:59

Barbs sretnih 5 sa zakasnjenjem
    Hedge sretnih 3 i vama
    Jooj mi smo u komi, ja jucer bila bolje, bez temp, samo grlo a danas muz zakurio preko 38 cijeli dan. Vjerojatno gripa. I ja opet imam temp.
    Uzassss, tako me strah radi male. Zvala ped da joj javim kako je i jos mi kaze da ju ne vodim među djecu jer joj je pao imunitet, a doma imamo bolnicu.

I_me
    19. Veljača 2018. 18:02

Barbs- na kraju je sve ok proslo!!!😆😊
    Bela- ajme.. zelim vam brzo ozdravljenje..
    Meni muz danas nije dosao u posjetu.. kaze zeludac ga boli.. tako ga je i zadnji put bolio kad je dobio kakitis/proljevitis/febritis..pa smo se dog da bolje ne dolazi..
    Sama sam u hodniku, jedina ja u boksu, nigdje nikog.. ispalit cu vise..ne mogu.. gadi mi se vise ova bolnica 😭😭😭😭

Suncokretica
    19. Veljača 2018. 20:01

Kiki mislim da sam čitala za regres sna da traje 2-6 tjedana. Mi smo upravo u toj fazi. Spavala je cijelu noć uz jedno buđenje a sad ih ima bar 5-6. Al zaspe opet vrlo brzo nakon dude ili ju malo pronunam. Nadam se da neće dugo ta faza jer ne uspijem brzo zaspati nakon toga što se razbudim, ko zombi sam ovih dana 
    Naš dan- oko pola 8 ustajanje, mijenjanje pelena i hranjenje pa se igra u kinderbetu i gleda u vrtuljak dok ja doručkujem, popijem kavu i spremim sve. Onda malo u baby gym, vježbamo i uskoro prvi spavanac. Onda opet malo baby gym i idemo u šetnju oko podne i tu odspava duže. Popodne smo više u boravku u ležaljci ili na krevetu pa joj pričam, pjevam, dajem joj igračke da hvata. Palim zvjezdice na stropu u sobi pa to gleda. Trudim se što manje ju nositi iako to jako boli. U biti vrtimo se oko istih stvari, najviše baby gym ili pričanje / pjevanje, a najduže mi se čini da traje uspavljivanje i spavanje 

Suncokretica
    19. Veljača 2018. 20:04

Bela ozdravi što prije! Znaš kako kažu, puno čaja, meda i limuna 
    I me- mogu misliti kako ti je teško, držim fige da vas što prije puste doma, pusa šlapi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.