Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    03. Veljača 2018. 19:59

I_me

Od kad sam rodila mislim da me muz uhvatio samo par puta sa sisu 😂😂😂 bas mi ne pase nikako i ne svidja mi se 😂😂
    Valjda neki sklop u glavi, to je slapina hrana i bok 😩😩
    I skidam grudnjak samo kod tusiranja. Uopce se ne osjecam ugodno bez njega,imam osjecaj da mlate na sve strane iako muz kaze da su malo vece nego prije trudnoce i ne vise..

I meni se moje ne svidaju,ni ja ne skidam grudnjak,prije sam ga obavezno skidala preko noci ali sada ne,prije sam imala grudi vel C ili D kosaricu,i bile su cvrste,a sada su mekane i vise,muz kaze da mu se sada vise svidaju da su prije bile pretvrde a meni su uzas uopce mi se ne svidaju

• Romi
    03. Veljača 2018. 20:06

Sanjchi  pjesmica je ja ne skidam sad grudnjak po noci jer mi ne pase,a prije sam obavezno jer je zdravije spavat bez grudnjaka,ali ja nosim grudnjake bez zice,pa mi ne smeta,one sa zicom nesmijem nosit
    Maslacak snjesko ti je pravi i da ja sam iz Og.,imas kakve veze sa Og.

Barkleys
    03. Veljača 2018. 20:14

Bebushka

Evo i moje spavaju al nadam se sa ce se skoro probudit da vjezbamo, kupamo se, masiramo i sve to oko vecernje rutine, taman da napunim baterije…
    Belle ja samo pijem kupinovo vino za zeljezo, cedevita se ne racuna jel da?
    Meni cure ok spavaju tamo do jedan, dva ujutro, al onda isto svako sat dva, kad nece bocu okrenemo ih na trbuh, zaspu one opet al sta imas od tako raskomadanog sna…
    Evo sad kad sam ih izogovarala mozda se poprave, ako se svi pokvare kad ih pohvalite, mozda vrijedi i obrnuto

Ma računa se. 💯 posto! Pa ona ima 9 vitamina!!! 🤣🤣🤣🤣

Maja 3
    03. Veljača 2018. 20:34

Romi,nemam bas...al kad si rekla da si obozavala cistit snijeg sam se sjetila..da si kao ti rekla da si iz ogulina..znam samo jednog decka/muza odonuda..ozenio mi kolegicu..
    Ja sam se dog s muzem da rodim jos jedno dijete..i on mi sise placa🤣

Marijana12345
    03. Veljača 2018. 20:47

Belle84

Cure jel vi pijete kakve vitamine dok dojite? Stalno razmisljam da bi mozda trebala nesto piti jer sam sigurna da ne unosim sve vitamine i minerale prehranom. Tijelo mi iscrpljeno, neispavana sam i kao rezultat jedem slatkise nenormalno puno, bas me trazi… 😂

Ja pijem prenatal jos uvijek. I magnezij. I piskavicu za laktaciju. 1x ujutro

Bela
    03. Veljača 2018. 20:49

Pijem od solgara prenatal. Komirana sam i kad ih pijem, ne znam kako bi bilo da ne

Kiki156
    03. Veljača 2018. 22:11

Znaci...natipkam sve i umjesto posalji stisnem odustani 😌 
    Pijem elevit prenatal i zeljezo zbog anemicnosti. I pijem caj mama&beba. Ostalo mi je jos magnezija, folne i omege od trudnoce pa cu i to piti kad ovo rijesim. 
    Grunjak ne nosim po doma osim ako nam netko dolazi, nosim ga samo kad idem negdje. Ovako mi je jednostavnije dojit jer samo dignem majicu, a i ne volim biti doma u grudnjaku, osjecam se slobodnije bez njega. O spavanju da ne pricam. Moram spavati u necem sirokom i udobnom 😴 
    Sise sam pocela prihvacat, kao i svoje "novo" tijelo. Znam da nece biti kao prije, ali zadovoljna sam. Strije se sve manje vide, sise vise al muzu su lijepe a za ostalo ima dobrih grudnjaka 😜, kilazu sam skoro vratila, trbuh mi jos malo strsi al krecem na vjezbanje pa cemo ga rijesit i tako. 
    Barbs i Vito ide spavati u 19 i od kad tako spava ritam mu je super. Budi se u 00:30 i u 5:30 za sisanje i spavamo do 7. Naravno ima iznimaka ali generalno su noci dobre i taj mi je tempo super.  Budi sretna sto ide rano spavati, imas cijelu vecer za sebe!😊

barbs
    03. Veljača 2018. 22:11

Meni je ostalo jos nekoliko  tabelta prenatala od solgara ...Mogla bih opet krenut...
    D se zbudio cim sam vam napisala da spava ahahahaa okupali ga i tek oko 21:30
    Bas kako di i napisala

barbs
    03. Veljača 2018. 22:13

*Bas kako si i napisala, Bebushka, sto imamo od tog isprekidanog sna...
    Kiki, blaaaagooo ti seee

barbs
    03. Veljača 2018. 22:18

Grudnjaci- i ja spavam u njima... sise su mi se toootaaaalnoooo objesile  Nekoc nisam mogla s njima a sad bez Cari majcinstvaaaaaaaaa....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI