Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Veljača 2018. 15:04

Marijana

Kiki156

Evo sad mu je vrijeme spavanja. Nisam mu dala sisu. Napravila sam bocicu i ni cut, odmah nice glavu i place. 😭😭😭😭😭😭😭😭

Kiki cica mu je utjeha i mazilica… da popapa i ususka se prije spavanja. 

da da... to je nama rekla pedica.. (gore sam baš napisala!) 

barbs
    19. Veljača 2018. 15:07

Evo da vidite o čemu se cca radi, pa da ne budete glupe k'o i ja
    http://www.forum.hr/showthread.php?t=917745 
    Samo je bilo drugo ime, naravno! Dobro da mi mama u pošti radi i da smo išle kod njene kolegice koja nas je informirala na te prijevare... najjače od svega što se muž smijao k'o lud na poslu da će me FBI progoniti legalno, a pare nisu ni sjele, a ja brže bolje zvala curu koja sa mnom trenira iz policije i ona se smijala... 

Marijana12345
    19. Veljača 2018. 15:08

Kiki156

Tnx Sanjchi!
    Srnac, ne sisa svaki put. Ja ga stavim na sisu al on povuce par puta i zaspi. Konkretno jede 2x u noci, oko 1 i oko 5. Sve ostalo je budenje bezveze. I prije kad je dobro spavao noc se budio 2 do max 3x kad bi pojeo i nastavio spavati.

Pa kolko je tezak Kiki?

I_me
    19. Veljača 2018. 15:09

barbs

I_me

Di je barbs?
    Barbs jesi dala dugonji kasicu? 😊
    Mislim da je pisala da danas krecu..

Ma Barbs je u k* jer je budala SKORO nasjela na prijevaru hahahhaa tako da je ujutro bila strka panika oko toga + kako sam ja sva bila napeta je i D bio nervozniji i spremila ga, otišla s njime đir da se uspava…. pa čitala o sličnim prijevarama na netu… muž je kidao od smijeha non stop, a ja skoro plakala od straha…. pa su mi javili da je susjed (60ak god) iznenada umro (jedan gdje sam živjela sa svojima!), a bili smo k'o mala zajednica, svi se družili, čuvali, k'o mala obitelj, pa sam počela plakati od
    šoka… pa Violeta mi je slala slike iz Pepca da mi kupi za Diega, pa sam prala suđe i htjela otići bočice sterilizirati za večeras da mužu pustim kad sam na treningu, pa je pukla čaša i ajdeee, sve vadi, sve briši, sve ovo sve ono… aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Znaci dan za upucat se! 😢😢😢😢
    Zao mi je za susjeda 😟
    Sta je bilo sa tom kupovinom? Uopce nisam shvatila.. vidjela sam na fejsu..ti si stavila na prodaju a netko te htio zavaljat?

Marijana12345
    19. Veljača 2018. 15:17

mamisita27

sretna

Mamasita, jaje ne moze biti prema naprijed okrenuto osim ako je to gruoa 0/1, a vjerojatno nije. Znaci prema naprijed mogu biti sjedalice grupe 1 ili kombinirane 1/2/3. Uvjet je da beba ima minimalno 9 kg, da se sama posjeda i jako vazno, da se sama dize na noge.

To znaci da tek s 9 mj negdje moze ta AS? Koliko kostaju te dr autosjedalice? I koje najbje kupit. Jer mom K noge skoro vec udaraju u naslon ne znam kolko cemo ga jos moc tak vozit ( sigurno je dobro namjestena AS , pokazivala nam je moja sestricna koja ima 3 djece tak da nije to problem?)

Mamasita mi ti imamo cybex aton m i-size (oko 200€). Na tu isofix bazu moze cybex sirona m (to je jos uvijek obrnuti smjer voznje ali iznad 13kg, oko 250- 300€) a ona bas veca sjedalica cybex pallas koja ne treba bazu je za vece (moze od 9mj u smjeru voznje ali se ne preporucuje prije 18mj zbog sigurnosti djeteta, kosta oko 200€)

barbs
    19. Veljača 2018. 15:22

I me, daaaaa, javila se zenska da bi kupila.moju vjencanici, uplatila s paypalom i kao paypal zadrzava novac dok ja ne uplatim postarinu i kad uplatim i javim im se sa uplatom preko western uniona ce mi oni u

barbs
    19. Veljača 2018. 15:25

barbs

I me, daaaaa, javila se zenska da bi kupila.moju vjencanici, uplatila s paypalom i kao paypal zadrzava novac dok ja ne uplatim postarinu i kad uplatim i javim im se sa uplatom preko western uniona ce mi oni u

uplatiti i za vjencanicu i povrat novca za dostavu... ja paypal nemam dala racun... isla u postu s mamom koja to radi i kolegica rekla NI SLUCAJNO uplatiti jer bas da je cula o tim prijevarama i da pogledam net.. pogledam na netu i ISTEEEEE cake ko o 

barbs
    19. Veljača 2018. 15:27

barbs

barbs

uplatiti i za vjencanicu i povrat novca za dostavu… ja paypal nemam dala racun… isla u postu s mamom koja to radi i kolegica rekla NI SLUCAJNO uplatiti jer bas da je cula o tim prijevarama i da pogledam net.. pogledam na netu i ISTEEEEE cake ko o

ko meni samo drugo ime... i ja otkantala, dobila mail s "paypala" da ce me progoniti legalno... znaci SVE ISTO... a para NIGDJE... 
    Muz se smijao ko lud i jos mi posalje pravi mail paypala i da ne brinem... zvala tu poznanicu s policije i rekla da nikaaaakoo ne nasjedam na to i da kalav crni F

barbs
    19. Veljača 2018. 15:28

barbs

barbs

barbs

uplatiti i za vjencanicu i povrat novca za dostavu… ja paypal nemam dala racun… isla u postu s mamom koja to radi i kolegica rekla NI SLUCAJNO uplatiti jer bas da je cula o tim prijevarama i da pogledam net.. pogledam na netu i ISTEEEEE cake ko o

ko meni samo drugo ime… i ja otkantala, dobila mail s "paypala" da ce me progoniti legalno… znaci SVE ISTO… a para NIGDJE…
    Muz se smijao ko lud i jos mi posalje pravi mail paypala i da ne brinem… zvala tu poznanicu s policije i rekla da nikaaaakoo ne nasjedam na to i da kalav crni F

*kakav crni FBI i da ce mi to biti jedna dobra i simpa prica za nasmijati se

Kiki156
    19. Veljača 2018. 15:32

Hedge tnx pronjuskat cu... 
    Marijana a evo po vaganju na nasoj kucnoj vagi ima oko 6100, 6200..
    Ma znam Barbs, samo eto donedavno je lijepo spavao i nije trazio stalno sisu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.