Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    19. Veljača 2018. 14:03

I_me

Dolores123

Cure kako vi dobivate porodiljni? Ja svaki mjesec drugaciju svotu.Jel to normalno ili? Nebi to trebalo biti fiksno?

Ako si zaposlena onda nije fiksno. Sve zavisi koliko mj ima radnih sati i kolika ti je satnica..
    Npr.
    1 mj ima 184 rs. 184× tvoja satnica= placa
    2 mj ima 160 rs 160× tvoja satnica= placa
    Meni je razlika iz mjeseca u mjesec cca 500kn 😥

Grozno 😥😥😥 Ja se sve bojim veljače. 😨

I_me
    19. Veljača 2018. 14:05

Hedgehog

I_me

Dolores123

Cure kako vi dobivate porodiljni? Ja svaki mjesec drugaciju svotu.Jel to normalno ili? Nebi to trebalo biti fiksno?

Ako si zaposlena onda nije fiksno. Sve zavisi koliko mj ima radnih sati i kolika ti je satnica..
    Npr.
    1 mj ima 184 rs. 184× tvoja satnica= placa
    2 mj ima 160 rs 160× tvoja satnica= placa
    Meni je razlika iz mjeseca u mjesec cca 500kn 😥

Grozno 😥😥😥 Ja se sve bojim veljače. 😨

Ka cu za veljacu dobiti 700kn manje 😭😭😭😭😭😭

Barkleys
    19. Veljača 2018. 14:05

sretna

Mamasita, jaje ne moze biti prema naprijed okrenuto osim ako je to gruoa 0/1, a vjerojatno nije. Znaci prema naprijed mogu biti sjedalice grupe 1 ili kombinirane 1/2/3. Uvjet je da beba ima minimalno 9 kg, da se sama posjeda i jako vazno, da se sama dize na noge.

Ej Sretna, jel istina i da mora imati godinu dana? Ja sam čula ovo: 9kg, sjedi i godina dana 😕

• sretna
    19. Veljača 2018. 14:12

Hedgehog

sretna

Mamasita, jaje ne moze biti prema naprijed okrenuto osim ako je to gruoa 0/1, a vjerojatno nije. Znaci prema naprijed mogu biti sjedalice grupe 1 ili kombinirane 1/2/3. Uvjet je da beba ima minimalno 9 kg, da se sama posjeda i jako vazno, da se sama dize na noge.

Ej Sretna, jel istina i da mora imati godinu dana? Ja sam čula ovo: 9kg, sjedi i godina dana 😕

Ne mora imati godinu dana nego 9 kg, samostalno se posjeda i dize se na noge

barbs
    19. Veljača 2018. 14:51

Ciao, curke, nikako da vas se dns javim... strka panika... aaaaaaa... 
    Hvala svima na čestitkama :*
    Slikicu pošaljem kasnije. Naravno, jučer sam napisala svašta i sada zaboravila što... ono kad sam kliknula na ODUSTANI... 
    Romi, super za izlet!
    Bela, nadam se da ti je dns još bolje!
    Sretna, što se papica tiće, slažem se s tobom ;) 
    Ja sam dns probala dati Diegu malo jabuke.. i siiitnoooo je pojeo... kažu moji da za prvo vrijeme bih trebala baš kaaaašastu papicu raditi jer je bilo malih komadića keksića... probat ćemo sutra drugu turu.
    Jučer sam išla u kino. Nije me bilo 2,5h... On je odspavao jedno 40min dok me nije bilo. I u 2 navrata pojeo bočicu... znači od 200ml što sam pustila po 2x je jeo i pojeo 110ml... Nahranila ga oko 16:10 prije nego sam išla... ostalo iz bočice mu dala prije spavanja...
    Iiii skoro nasjela na online prijevaru vjenčanice. BUDALETINA! Dobro da čitam o tim stvarima...
    Joj joj joj
    Idem si ručak napraviti dok Diego još spava, pa čitati dalje

barbs
    19. Veljača 2018. 14:56

OTP SJELO!
    Sretnih svim bebicama i mamicama koje dns slave mjesec rođenja/rađanja :D 

barbs
    19. Veljača 2018. 14:56

I me, jesi pitala u ZMI? Kako je šlapa? 

barbs
    19. Veljača 2018. 14:59

Kiki, nama je pedica rekla da dojena djeca često dudaju po noći... i to sam primjetila kod Diega, pa kad vidim da ne cica nego duda, uvalim mu dudu da ga zavaram! Ponekad upali, a ponekad ne, pa mu dam cicu i onda aktivno jede...
    Diego se budi svakako... hahahaha ima noći kad spava ok... ima noći kad se svako malo budi.
    Večeras krećemo sa papicom za laku noć... pa ćemo vidjeti koliko će ga zasititi, mada i kad je na mom mlijeku ponekad izdrži po 3-4h, pa ti budi pametaaa....
    Pišem i čitam kako stižem jer mi se ručak radi, a gospodin ne znam kad će se zbuditi. Izašla sam na kratko s njime vani da udahne sviježeg zraka, pošto je jučer bilo U-ŽA-SNO vrijeme...

Marijana12345
    19. Veljača 2018. 15:01

Kiki156

Evo sad mu je vrijeme spavanja. Nisam mu dala sisu. Napravila sam bocicu i ni cut, odmah nice glavu i place. 😭😭😭😭😭😭😭😭

Kiki cica mu je utjeha i mazilica... da popapa i ususka se prije spavanja. Moj B se po noci budi svaki sat ili sat i pol... i to je nesto novo od proslog tjedna. Sigurno je regresija... jucer se poceo popravo okretati s ledja na trbuh a danas i s trbuha na ledja , i to ne jednom tako da nije slucajnost! 😃😃😃😃

barbs
    19. Veljača 2018. 15:04

I_me

Di je barbs?
    Barbs jesi dala dugonji kasicu? 😊
    Mislim da je pisala da danas krecu..

Ma Barbs je u k* jer je budala SKORO nasjela na prijevaru hahahhaa tako da je ujutro bila strka panika oko toga + kako sam ja sva bila napeta je i D bio nervozniji i spremila ga, otišla s njime đir da se uspava.... pa čitala o sličnim prijevarama na netu... muž je kidao od smijeha non stop, a ja skoro plakala od straha.... pa su mi javili da je susjed (60ak god) iznenada umro (jedan gdje sam živjela sa svojima!), a bili smo k'o mala zajednica, svi se družili, čuvali, k'o mala obitelj, pa sam počela plakati od šoka... pa Violeta mi je slala slike iz Pepca da mi kupi za Diega, pa sam prala suđe i htjela otići bočice sterilizirati za večeras da mužu pustim kad sam na treningu, pa je pukla čaša i ajdeee, sve vadi, sve briši, sve ovo sve ono... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.