Kiki ni V se ne drzi na otvorenim jos, otvori pa zatvori. I hvata sve oko sebe i gore i dolje.
I zaboravila komentirat cuclanje. V inace cucla igracke, uzme zvecku i cucla i grize, a kad nema nista onda dograbi sta stigne, tetru, deku, slincek...
Maslacak pravi covjek nikad ne zaboravi na dijete u sebi 😁😁😁 Al ovo sa mrkvama 😅😅😅
Kasice ako ostane jel se moze stavit u fridz i podgrijat kasnije ili?

url=https://lilypie.com]
Jutro mame!
Slapa evo neka cendrava. U baby gymu je. Gleda tv 😩
Vani kisa lije,pas se nije pomaknio sa svog mjesta od sinoc.. ajd barem je on dobar

Amore - dobrodošla! 😀
Pubertet, ajme meni to mi je tek sad palo na pamet, ajme meni škorpion i pubertet. Idem to guglati. 🤣🤣🤣
P.s. naravno da nije zaspala u gymu, to se valjda samo jednom dogodilo. I to je bilo to.🤣🤣🤣
Kiki ni V se ne drzi na otvorenim jos, otvori pa zatvori. I hvata sve oko sebe i gore i dolje.
I zaboravila komentirat cuclanje. V inace cucla igracke, uzme zvecku i cucla i grize, a kad nema nista onda dograbi sta stigne, tetru, deku, slincek…
Maslacak pravi covjek nikad ne zaboravi na dijete u sebi 😁😁😁 Al ovo sa mrkvama 😅😅😅
Kasice ako ostane jel se moze stavit u fridz i podgrijat kasnije ili?
Kupovne? Domace?
Gle kojr god da koristis,bolje da ih ne podgrijavas 2 puta. U biti ja nista ne podgrijavam. Ali ako vec mislis..gledaj da odvojis ono sto mislis da ce ti V pojest..to podgrij.
Evi recimo ja sam napravila 450 ml kasice od sljive u srijedu..naravno da je to previse za 1 obrok..pojeo u srijedu pola..a pola je bilo u frizideru do danas..to je sad potamanio.

Cure, kak da ovo dezinficiram/steriliziram? To je ono za zubice, a jedno sam stavila u sterilizator slicnu pa je prvi put bilo ok, a dr put se iskrivilo i isparil je taj gel/tekucina.

url=https://lilypie.com]
Cure, kak da ovo dezinficiram/steriliziram? To je ono za zubice, a jedno sam stavila u sterilizator slicnu pa je prvi put bilo ok, a dr put se iskrivilo i isparil je taj gel/tekucina.
Samo dobro operi u toploj vodi.

Amore - dobrodošla! 😀
Pubertet, ajme meni to mi je tek sad palo na pamet, ajme meni škorpion i pubertet. Idem to guglati. 🤣🤣🤣
P.s. naravno da nije zaspala u gymu, to se valjda samo jednom dogodilo. I to je bilo to.🤣🤣🤣
Ak ce bit skorpija poput mene, crno ti se pise 😁😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji