Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    16. Veljača 2018. 22:47

Mamasita prvo sam rodila s 26, drugo 3 i pol godine nakon i sad trece opet s razlikom od 3 god. To mi je nekako idealno...nije predugo cekati a starije dijete vec sve razumije i nije mu mama stalno ful neophodna...igraju se samostalno, oblace se, obuvaju, idu na wc sami i tak ak me kuzis. I sad se lijepo igraju zajedno jer im nije prevelika razlika. Dok recimo od sogice klinci su 5 god razlike i nikak ne klapaju zajedno vec je svaki u svom svijetu😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    16. Veljača 2018. 22:49

Barbs...ja ti navecer jedem snitu kruha, piletinu ili ako je nesto ostalo od rucka, i zelenu salatu ili krastavce uz to. A nekad i jaja ili pak sendvic s int kruhom, unkicom sirom i sve natrpam unutra i salatu i krastavce i malo maslaca i tak. 

kleaiva
    16. Veljača 2018. 22:50

Barbi ja sam bila u Spanjolskoj i Francuskoj...3 dana spanija i 2 francuska...presavrseno! Isto je bilo skupo i starci jedva platili ali definitivno je iskustvo za pamcenje i hvala im na zrtvi😊

luce <3
    17. Veljača 2018. 00:37

Mamasita i ja sam u klubu za pojest i popit vise nego teretana 😂
    Sretna haljina je prekrasna, bas mi se svidila 😍
    I_me nasa mala slapica 😍 nadam se da ce joj to brzo proc, a tata je genijalan,  svaka mu cast!!
    Giovi welcome back!!! Super ti cura napreduje!!!
    Maturalac mi smo isli u Prag i ja sam radila za djeparac a moji su platili put...
    Pelene, mi smo probali pampersove sve verzije, violeta pelene i mullerove i s nijednim nisam zadovoljna svake bi nam cesto promocile....mullerove su mi najgore bile...nervira me sto niti jedne pelene nemaju nekakva mala pakiranja da mozes probat, nego svi one velike pakete imaju, i onda kad vidim da mi pelene cesto propuste moram i dalje trosit te pelene jer mi je glupo bacit vise od po paketa... 
    Mi smo danas bili u st i obavili shopping... Kupili smo ergobaby klokanicu i njoj robice,nesto nama i tako... Uzbudljiv dan... 

Giovi
    17. Veljača 2018. 06:50

Jutro cure...😊
    Ja upravo nahranila svoju buhtlicu i pustila ju da spava i sad pijem kavicu na miru...nadam se da ce i danas biti lijep dan kao jucer da mozemo zujati...😎

• Amore
    17. Veljača 2018. 07:12

Jutro, Giovi, jer vidim da smo mi budne😀, a i ostalima kad se probude, nadam se da ce vas bebaci pustiti duze danas spavati, ipak je subota😀 Iza nas neka luda noc, tri budjenja, nikako uspavati, dupla kava opet..I me, super je tata, zao mi je sto jos vikend morate ostati, ali barem ste dijagnosticirali problem, hvala Bogu da nije nista gore, brzo ce se Slapica oporaviti! Luce, imas tih Trudi malo pakiranje u ljekarni, mislim da 30-ak kn dodju..Ja prijavljujem da su nam i ove Lumpi dobre, probala staviti kroz noc, i nisu promocile, a sad bas citala, pise da ih Violeta proizvodi, nisam to znala, valjda neka jeftinija inacica pod drugim imenom..Bela, kako malecka?

• Dena1009
    17. Veljača 2018. 07:13

Jutro. Mi smo bili navecer kod seke i ostavili V na cuvanju da odmorimo jednu noc. Prvi put sam ga ostavila na duze od 2 sata. Grceve sam imala u zelucu, al je mm rekel da je u dobrim rukama i da ce mu to vise znaciti nego da mu se mama zrusi od umora. Obukla sam mu pidzamu, nahranila ga, mm ga uspaval i onda smo isli. Veli seka da je spaval do 3, nahranili ga, do 4 se igrali i sad dalje spava. Jedva cekam da ga vidim.

url=https://lilypie.com]

I_me
    17. Veljača 2018. 07:23

Dena1009

Jutro.Mi smo bili navecer kod seke i ostavili V na cuvanju da odmorimo jednu noc. Prvi put sam ga ostavila na duze od 2 sata. Grceve sam imala u zelucu, al je mm rekel da je u dobrim rukama i da ce mu to vise znaciti nego da mu se mama zrusi od umora. Obukla sam mu pidzamu, nahranila ga, mm ga uspaval i onda smo isli. Veli seka da je spaval do 3, nahranili ga, do 4 se igrali i sad dalje spava. Jedva cekam da ga vidim.

Kako je on dobar!! 😊
    I svaka cast seki sto ga cuvala da mozete odmorit 😊

• Dena1009
    17. Veljača 2018. 07:28

Vlazne maramice smo najvise hipp senaitiv kupovali, probali penaten al mi nisu tak dobre, sad sam kupila dm al isto sensitiv, uvijek uzomam bez parfema i alkohola. Neznam dal bi on reagiral al ima moju kožu, a meni sve smeta, ako nista drugo mogu ja njegve koristiti, ne kupujem dvoje. Ja ga nekad sa vlaznom, a nekad vodom s time da vlznu namocim i sa njom operem, a osusim sa dm maramicama za bebe, one cist meke u velikoj kutiji. One ko vatice ostavljaju puno dlacica.
    Pelene sam sad kupila b lov 4+ i ok su al boljo mi pampers al ima ga samo u mulleru i nije bilo broja. Htjela sam PC al nema mali paket za probu, a glupo mo dati 115kn a da mi ne valjaju. Ionako imam bec hrpu koju cu proslijediti. Inace nama i babinje dođu tek sad pa nitko ne nosi pelene, dobivamo samo kasice.😅
    Super je sretna, ne zamara se literaturom i samim time puno pomogne. Barbs super mi ovo da jede sta i mi. Ja sam luce i mamisita također za jesti pa se nadam da ce V biti kao i mi, jedemo gotovo sve, ako mi nesta nevalja onda je vicinom nacin pripreme problem. Probat cu i ja taj lumpi lu sad ste me zarazile.😉

• Dena1009
    17. Veljača 2018. 07:30

Ime ozdravite nam brzo❤
    Barbs zasto nas je violeta ostavila? Mozda si pisala al sam preskocila jedan dio, nosam azurna ko Giovi.😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.