Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    23. Listopad 2017. 18:41

Panica, potpisujem sve!!! 

dzenny
    23. Listopad 2017. 18:44

Eto ja sam hranjena sa przenim brasno,jer ja sam od dohrane imala proljev (da oprostite).. pa evo sta mi fali.. najbitnije je da su zivi i zdravi,.. i dohranu ce jest par mjeseci,dok ne podju jesti cvrstu hranu.. sve to prodje..

barbs
    23. Listopad 2017. 18:46

Dzenny, ma ništa nam ne fali 

dzenny
    23. Listopad 2017. 18:47

Barbs,da da.. jer ipak smo sad nas dvije najvaznije.. jedino bilo bi mi lakse da je dragi bio sinoc kuci,ali nazalost,radi ponoci.. sad je napravio veceru,pa ide jos malo na posao.. (jadan,jutros je spavao samo do 11h,a inace spava do 14h 😕)

• Dena1009
    23. Listopad 2017. 18:58

Mi smo jos u placu, probala sam mu dati malo vode i onda je tek pocelo...par puta povuko i od onda grc i plac...a sad je vec tolko nervozan da place i place..vise neznamo sta da radimo..ja sam iscrpila svu snagu, sreca pa je mm doma, sad ga on smiruje.

url=https://lilypie.com]

barbs
    23. Listopad 2017. 19:00

Fali mi onaj smalić sa srčekima gore 
    Dzenny, vjerujem ti da bi ti bilo lakše. Moj muž radi ujutro od pon do pet, vikendom je uvijek doma... i radi do 15h... tako da bude s nama poslije podne... Za sada nemamo problema s noćnim spavanjem... Budi se kao i na početku jednom, dva put po noći... 

barbs
    23. Listopad 2017. 19:21

Dena, a da probaš otići odmoriti i da se muž s njime pozabavi? Moj muž često Diega uzme i mali mu se brzo smiri, a 5 min prije meni npr vrišti u rukama. Možda osjeti da si ti umorna, možda malo nervoznija i to utječe i na njega...
    Diego za sada spava. Ja sam uspjela večerati i sad pijem kamilicu i uživaj iskreno u tišini  Mislim, nema tišine, ali u svojih 5 min 

MY_life <3
    23. Listopad 2017. 19:29

Kod mene je drugi problem svi me prisiljavaju na dohranu a ja zelim dojiti -.-
    Nisam pila mliko jer kazu da to smeta bebi....bas bi mogla jos i to probat!! 
    Sad sam do kraja rukama izdojila ono sto on nece jer mi izdajalica nista ne izdaja...on papa al nece do kraja pa ponovo za pet minita trazi -.- puknit cu na zivce

• Dena1009
    23. Listopad 2017. 19:34

Barbs neznam kako to ide ni kod nas ni tu, al eto sad su nas narucili za 2tj jer su za sesvete praznici pa skoro nitko ne radi. Ma znam da nije kasno al smo se bezveze spremali i vozili, a znali su dok su nas narucivali da nemamo jos zdravstvene. I malo je smijesno da su ga operirat mogli bez nje, a cijepit ga ne mogu.

Za ad sam vec pisala i potpisujem sto ste napisale, ako neide ne znaci da smo manje mame. I ja sam odrasla na ad pa sam za cijelog skolovanja bila 2 puta bolesna (ne racunam ona uobicajna sezonska smrckanja), a sa mamom sam jako bliska iako smo kilometrima udaljene.

url=https://lilypie.com]

barbs
    23. Listopad 2017. 19:35

Buba mara, uufff...  Žao mi je što imaš problema s dojenjem, a toliko želiš hraniti isljučivo cicanjem... ALi što je tu je... Nit prva nit zadnja...  Uuuffff, muževa rođakinja mi je rekla da pijem minimalno 0,7 deca mlijeka dnevno + puno mliječnih proizvoda... e sada, mislim da je TRECA SRECA rekla da je ona intolerantna na laktozu?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.