*neeee daaa seee... unatoc tome sto mu oci znaju satima biri na pola koplja Probudio mi se malo prije 4... Znaci, nikad do sad 4 i pol h u komaduuu
Pojeo je u rekordnom rokuuuhh i zaspao Ko toppp bez problema...
Gladna sam... GROZNO
Ja ne znam zasto se radi frka oko dohrane, naravno da bi bilo lijepo da svaka mama doji svoju bebu, ali sta fali dohrani, necemo sigurno ostavit djete gladno ako mama nema mlijeka ili je neki drugi problem, i mama je mama, bilo ona dojila djete ili davala dohranu. To djeljenje je za mene cista idiotarija! Mama je jedna jedina najbolja i najdivnija!
Potpis na ovo!!!
Nisam ni ja bila dojena.. mama nije imala mlijeka ni za mene ni za sestru.
Pelene- jos smo na br.1. Koristimo pampers i lidlove.
Nikako da kupim ove iz dm i mullera da isprobamo.
Sa koliko kg ste presle na br.2?
Jutro!
Evo da se i ja malo javim, nikako stići. Dok ju nahranim, presvučem i napravim sve po doma, ode mi cijeli dan. Malo slobodnog vremena iskoristim da odspavam jer inače ne bi funkcionirala.
Čestitam svima kojima nisam čestitala a postale su mame u međuvremenu!
Moja cura sve bolje napreduje, dojenje nam ide vrlo malo ili se izdojim pa joj dam al to je oko 10 ml pa eto čisto za imunitet. Bez srama kažem da smo na dohrani jer ja dovoljno mlijeka nemam i ono što je najbitnije, prirast težine joj je i više nego dovoljan. Imamo doma vagu pa pratimo svaka 2 dana. Patronažna kaže da je prosjek dobivanja 25 g dnevno a ona dobiva 40-50 tak da je super i začas će se zbucati
Pupak nam je otpao pa imamo jednu brigu manje!
Pelene- probali lidlove i dobila je osip pa smo odustali od njih. U bolnici su koristili violetu pa smo nastavili s tim i jako smo zadovoljni, baš su fino mekane i njoj pašu. Mi još plivamo u jedinici pa nećemo tak skoro u dvojku hehe
Probat ću još mullerove i pampers premium jer je muž i te kupio pa ćemo vidjeti kak reagira...
Jedini problem nam je presvlačenje pelena jer očito ne voli biti gola. Probali smo i s grijalicom ali ne uspijeva. Probala ju i zamotati u tetra pelenu ali ni to ne pali. Mora obavezno biti sita jer je inače nervozna. Na kraju joj dajemo dudu dok je presvlačimo pa je to malo smiri ili je muž zabalja i izvodi svašta kraj nje
Čitala sam da je često kod beba i da jednostavno prođe nakon nekog vremena. Moja je očito još u maternici i ne voli biti izložena nego zamotana i u fetus položaju. Nadam se da će nas proći!
Inače moja cura za sada super spava, ali postaje malo budnija nego što je bila. Ima period u danu oko 15h kada je najbudnija pa se tu najviše igramo i pričamo s njom. Srećom noć prespava ko top pa i mi uspijemo odspavati uz nju nakon noćnih hranjenja. Inače bi bila ko zombi...
Muče nas grčevi, nisu kolici nego se cijela zgrči, čujem joj crijeva kako rade i onda popusti. Sva se nekad zacrveni koliko ju to grči ali ne plače, možda samo malo ponekad. Razmišljamo da uzmemo neke probiotičke kapi ali ne znam da li bi nam pomogle, možda jednostavno treba proći ta faza dok se crijeva ne naviknu... Jeste li vi uzimale koje?
Vidim da ću morati početi nabavljati neke šarene i zvučne igračkice da ju zabavimo. Muž uzeo neku šarenu zvečku leptir i mobil. Obožava gledati u šarene igračke. Što ste vi kupile od igračaka?
Bravo Rita, sunce malo❤
Pelene ima i Pampers 0 ili b.love xs one su ti jos manje meni su na pocetku vise odgovarale. Moj V se crveni u licu i grci kad mora kakati i onda samo onak cendrucka, al nije onaj vrisak ko kod grceva. Nama pomaze bigaia, neki dan smo ostali bez njih pa se natrag grcio, al nije bilo tolko strasno, valjda pomalo sazrijevaju crijeva.
Mi imamo neku zvijezdu koju zakacim za krevetic pa svira i projektira sliku, naslijedili smo od necaka. Nije neka fensi, nema milijun opcija al je V voli i zanimljiva mu je, za sad je samo to.
Suncokretice svaka ti cast jos jednom na hrabrosti, bravo MAMA❤
url=https://lilypie.com]
Jutro cure,mama pije kavu a bebilica spava,probudila se u dva i u pet pojela i jos spava al ljeva cica se javlja da je vrijeme za praznjenje al ovih pet minuta uz kavu mi puno znace😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Inače moja cura za sada super spava, ali postaje malo budnija nego što je bila. Ima period u danu oko 15h kada je najbudnija pa se tu najviše igramo i pričamo s njom. Srećom noć prespava ko top pa i mi uspijemo odspavati uz nju nakon noćnih hranjenja. Inače bi bila ko zombi…
Muče nas grčevi, nisu kolici nego se cijela zgrči, čujem joj crijeva kako rade i onda popusti. Sva se nekad zacrveni koliko ju to grči ali ne plače, možda samo malo ponekad. Razmišljamo da uzmemo neke probiotičke kapi ali ne znam da li bi nam pomogle, možda jednostavno treba proći ta faza dok se crijeva ne naviknu… Jeste li vi uzimale koje?
Vidim da ću morati početi nabavljati neke šarene i zvučne igračkice da ju zabavimo. Muž uzeo neku šarenu zvečku leptir i mobil. Obožava gledati u šarene igračke. Što ste vi kupile od igračaka?
Mi smo i s prvim i sada s P od prvog dana kako smo iz bolnice dosli poceli davat biogaia kapi. Njima treba 2 tj da krenu djelovat. Sa L nismo nikad imali problema s grcevima i kaknjem. Nadam se da ce tako biti i s P
Krema za guzu koju sam dobila je ultraproct L ne znam na kojem principu radi, al jedna od funkciha je da malo umrtvi inace imam i unutarnje i vanjske neprijatelje, al kaze dok da nije strasno da su 1. stupnja...ja ne mogu zamislit strasnije, kakvi su onda oni gori
Dena hvala na podrsci
Bila mi je mama do nedavno na pomoc, a sad se muz puno vise angazira, preksinoc sam se ja samo izdajala i presvukla ih, on je sve ostalo jer ja nisam vise funkcionirala, al ide, da je jedna jedva bi znala da imam bevu, dosta su mi dobre, imaju svoje zute minute, al nije strasno, dosta sam se nacuvala dice tako da mogu procijenit
Treca sreca dvojajcane su, iako mi je trebalo jako dugo da ih naucim razlikovat, i sad se nekad zeznem, Bogu fala jedna ima jamice u obrazima pa mi je to krajnji znak raspoznavanja
Sortiraj odgovore
Najstariji