Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    23. Listopad 2017. 13:44

violeta jesi li se ti već naručila u ginekologa? sad nam je tih nekih 6tj od poroda, kao trebale bismo
    a meni sve to tramak....pa kome ću ju ostavit i tako to.....Mislim da će s nama u ginekologa ići :/

žena-majka-carica:)

barbs
    23. Listopad 2017. 14:03

HELLOOO  Nije me bilo duuugooo 
    Violeta, prezgodni ste mi bili, a Leon je pravi mali frajer i mislim da ćeš s razlogom biti svekr(i)va  Drago mi je što ste se lijepo proveli 
    Dena, joj, Diego je rođen s malo kosice  sad mu je još i počela rasti... Za sad anije izgubio ništa 
    I me, hvala na objašnjenju vezano za grčeve. Moguće da smo ih i mi dobili.
    E DA, primjetila sam da od D3 kapi slabije kakaaaaa 
    Sanjchi, vjeruj mi da još nisam stigla naručiti, ali naručila sam ovoooo za NONIĆEEEE odnosno, za skeriviće i za svoje 

barbs
    23. Listopad 2017. 14:05

Ovaj plakat sam htjela i za nas naručiti, ali je muž rekao da nema smisla jer smo od svekinih kolegica dobili nešto slučno hand made (bila sam vam poslala slikicu) s tim podatcima 
    Vidim da se pričalo o pregledu ginekologa. Ja sam prošli mjesec otišla ginekologu po uputnicu za porod i rekla mi je sestra da se javim čim rodim i tako sam i učinila... 31.10. sam naručena za prvi pregled… 
    Inače, prestala sam krvariti... Par dana je sve bilo ok... i onda 2-3 dana maaanjiii roskasti iscjedak..Ali to je skoro pa ništa.
    Idem dalje čitati ono što nisam. :) 

barbs
    23. Listopad 2017. 14:08

I_me

sise- ne bole,al osjetim trnce u njima.. preko dana prazne,ispuhane,preko noci silikoni

ISTO TAKO 
    KILE- dobila sam 14-15kg u trudnoći- izgubila sam  8-9kg... ostalo  mi još oko 6kg... ne važem se svaki dan jer se time ne želim bedirati... jedva čekam da krenem trenirati 

barbs
    23. Listopad 2017. 14:22

Bbrletic i Sretna, drago mi je što vam bebice super napreduju! 
    Inače je patronažna meni rekla da bi bebe trebale dobivati oko 20g dnevno i svaki put bi nam rekle da suuuuper napreduje... 
    Bebushka, joooojjj, baš grozno kroz što prolaziš! 
    Mi smo jučer imali goste... Frendice su došle ujutro, a pred večer kumovi (muž im je bio kum na vjenčanju!) i svašta su nam donijeli, robice, kremice razno razne od TRUDIJA, veliki i mekani jastuk za bebu, patikice, šlauf za na more  i od kumova smo još dobili novce 
    Danas su nam moji došli u posjet, pa smo obrali dvije mašine robe i stavili sušiti. I bili preko sat vremena vani na zraku dok je Diego spavao. Taman sam otišla ručati i on se probudio hahaha Eto, sad se buni iz njihaljke jer sam ga pustila samog, a malo prije mi je zaspao na prsima... ok, u polu snu je bio, ali ipak je trebao zaspati  I čim sam ga spustila, eeeetooo njega ... PRAVI MALI ŠEEEEF
    KAKO STE VI??
    KAKO SU VAM BEBICE?

treca_sreca
    23. Listopad 2017. 14:57

barbs

I_me

sise- ne bole,al osjetim trnce u njima.. preko dana prazne,ispuhane,preko noci silikoni

ISTO TAKO

meni znaju preko dana bit nabrekle i prepune, a znaju ako sam umorna i gladna neki period, stalno ju nosam itd - ispuhat se i da se sporije stvara mliko.
    I generalno me NE bole, ali kad nadodje mliko (npr sad kad spava već nekih 2+ sata) oooosjetim itekako "trnce" ali baš bolne....nisu mi ovak bolni bili u prošlom dojenju. I tad mije puno više curkalo, nosila sam stalno one školjke za hvatanje mlijeka, bez njih nisam mogla jer je to lijevalo na sve strane, a sad ne nego kad ona povuče jednu tek počme kapat iz druge
    Eto, iste sise, ali opet je drugačije
    a kako onda tek se neće razlikovat od žene do žene...
    bbrletic - ako te boli kad mala uhvati bradavicu onda ne hvata pravilno.
    Mene jedino bolilo ono kad je baš tvrda ko nogometna lopta i kvrgava - ako preiše sati ne sisa pa se prenapuni, onda može bolit....a inače dojenje ne treba da boli, ako boli nešto tu ne štima

žena-majka-carica:)

barbs
    23. Listopad 2017. 15:07

Treca sreca, i mene prođu ti trnci kad se pune mlijekom i kad dugo nije cicao. Ne boli.  I kao i tebe ako dugo ne cica i kad su stvarno puuuuneee onda bradavice bole kad krene cicati... 
    PONAVLJANJE GRADIVA - e ovako, promijenila sam mu pelene... u babinje smo dobili MOLTREX... inače smo koristili babylove na koje se planiram vratiti... morama sam provjeriti kakve su te moltrex... vidjela sam male točkice na guzi (malo ih je!) kad sam mu mjenjala pelene... da li je to pelenski osip? da namažem sudokremom?? da li to znači da odmah stanem s korištenjem tih pelena ili?? 
    Da li se vaše bebe maze? Diego u zadnje vrijeme OBOŽAVA zaspati nama u ruke...Ne zaspe on totalno... bude u polu snu, pa ga prebacimo u krevetić ili njihaljku... Diego obožava zaspati meni na prsima, tj. jako se umiriiii... Spavao je bio do 13 h (2 i pol h cca) i onda sam primjetila da je nemiran i nervozan i nikako da zaspiii... prvi put sam ga tako ljuljuškala na prsima i izgledalo je da će zaspati, pa sam ga prebacila u njihaljku i probudio se, pa sam ga malo pustila da se proba sam uspavati... 10-15min... nije uspjelo... postao je njorgav i uzela sam ga k sebi i eto...  5 min mu je trebalo da se umiri i sada je u njihaljci u tišini, zatvorenih očiju...

barbs
    23. Listopad 2017. 15:16

Eee, da, curenje mlijeka… Ja sam bila uvjerena da meni mlijeko ne curi.... i jučer sam zaboravila staviti nakon tuširanja šeširiće i onda mi je muž rekao da imam fleku na cici HAHAHAHAHA 

barbs
    23. Listopad 2017. 15:16

https://www.boredpanda.com/motherhood-illustrations-nathalie-jomard-france/?page_numb=3&utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=kf 
    ISTINITOOO

• Dena1009
    23. Listopad 2017. 15:57

Mi smo danas imali cijepljenje i na kraju ga nisu cijepili jer nema zdravstvenu, a nema je jer smo tek u petak dobili rodni list, a bez njega ne daju ni potvrdu, sad moramo opet za 2 tj. Stavila sam ga u kimbic i mi smo legli u krevet da malo odspavamo, ja taman zaspala on se probudio i sad imamo cendranje party vec sat i pol....jeeeiiiiii
    Bebushka jako mi je zao. Eto imamo slicna iskustva pa jako dobro znam kako ti je, osim sto naravno meni je tolko lakse sto je samo jedna beba. Nadam se da imas pravu pomoc. Znam da nije u ovom trenutku neka velika utjeha, al, kad sve prođe ti ces svaki poljubac i zagrljaj dobiti dvostruko ❤❤

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.