Uzas kako bole,nocas mi je pidjama sva bila mokra a stavim jastucice i opet nista
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Uzas kako bole,nocas mi je pidjama sva bila mokra a stavim jastucice i opet nista
Mene strah da se nesto nije upalilo. Jel ih masiras ili nesto drugi radis?
Curke kak ste s kilama sad kad ste rodile i nakon par tjedana od poroda? Jel se vazete, jel otisla vecina kila?
Ajme Dena ne znam odakle da počnem šta se bolova tiče:
prvo su mi na intenzivnoj na svo ono natečeno dole tri ekipe (prvo sestre, pa doktorica, pa primarijus) gurali kateter jer od natečenosti nisam mogla pišat
pa mi utrnila trtica jer se nisam mogla pomaknit iz ležećeg od svih onih kanila (da ne spominjem bockanje svako malo)
pa dojenje, jedan dan su mi se bradavice tako zacrvenile jadne (to ono kad sam ih tri sata bez pauze pokusavala nahranit)
i sad me znaju peckat, al ide na bolje
pa onaj period dok šavovi zarastu
onda leđa i vrat
pa me boli/pecka dole ko da imam upalu mjehura al mislim da se to nešto namješta
i sad za kraj - hemići, toliko su mi se upalili da sam prije neki dan sila na wc i samo sta sam pustila vjetrić (da prostite) potekla je krv, probala sam neku kremu iz ljekarne al nista, panika mi je od pomisli na wc, jučer sam tako plakaka i jaukala, gore nego rodit i išla sam na hitnu, dobila sam drugu kremu, ne žele mi dat tablete jer dojim
, ugl, jučer sam pola dana proplakala jer više ne mogu živit da mr svaki dan nešto fizički boli, dosta mi je!!!
Mene strah da se nesto nije upalilo. Jel ih masiras ili nesto drugi radis?
Malo se izdojim a najbolje mi je kad ih mala pocica,otusiram ih pa mi je lakse a bradavice me isto bole a tek kad ih beba uzme sva se savijem tako mi je bilo i sa starijom kceri.
Leptirica.com
barbs-Kako da znam da moja beba plače zbog grčeva?
Beba jako plače, pocrveni u licu, nervozno pomera ruke i noge i grči se. Karakteristično je
nožica ka stomaku, steže pesnice i pojačava svoju aktivnost. Plač, koji je ponekad potpuno neutešan, može da traje satima.
ukratko o grcevima
violeta-super ste! salji malo torte!
sise- ne bole,al osjetim trnce u njima.. preko dana prazne,ispuhane,preko noci silikoni
kile- zatrudnila sa 58 kg, rodila sa 70 kg. sada sam na 56kg. a jedem vise nego kad sam trudna bila...
Ajme Denane znam odakle da počnem šta se bolova tiče:
prvo su mi na intenzivnoj na svo ono natečeno dole tri ekipe (prvo sestre, pa doktorica, pa primarijus) gurali kateter jer od natečenosti nisam mogla pišat
pa mi utrnila trtica jer se nisam mogla pomaknit iz ležećeg od svih onih kanila (da ne spominjem bockanje svako malo)
pa dojenje, jedan dan su mi se bradavice tako zacrvenile jadne (to ono kad sam ih tri sata bez pauze pokusavala nahranit)
i sad me znaju peckat, al ide na bolje
pa onaj period dok šavovi zarastu
onda leđa i vrat
pa me boli/pecka dole ko da imam upalu mjehura al mislim da se to nešto namješta
i sad za kraj - hemići, toliko su mi se upalili da sam prije neki dan sila na wc i samo sta sam pustila vjetrić (da prostite) potekla je krv, probala sam neku kremu iz ljekarne al nista, panika mi je od pomisli na wc, jučer sam tako plakaka i jaukala, gore nego roditi išla sam na hitnu, dobila sam drugu kremu, ne žele mi dat tablete jer dojim
, ugl, jučer sam pola dana proplakala jer više ne mogu živit da mr svaki dan nešto fizički boli, dosta mi je!!!
A joj Bebushka bas mi je zao sto to prolazis sve je to od poroda,ja ne smijem zakasljat i kihnut imama osjecaj da ce mi savovi puknut.
Leptirica.com
barbs-Kako da znam da moja beba plače zbog grčeva?
Beba jako plače, pocrveni u licu, nervozno pomera ruke i noge i grči se. Karakteristično je
nožica ka stomaku, steže pesnice i pojačava svoju aktivnost. Plač, koji je ponekad potpuno neutešan, može da traje satima.
ukratko o grcevima
violeta-super ste! salji malo torte!
sise- ne bole,al osjetim trnce u njima.. preko dana prazne,ispuhane,preko noci silikoni
kile- zatrudnila sa 58 kg, rodila sa 70 kg. sada sam na 56kg. a jedem vise nego kad sam trudna bila…
Silikoni😆
Leptirica.com
Violeta, baš ste zgodna obitelj😍
Kile, danas točno 3 tjedna od poroda, a ja lakša kilu nego prije trudnoće😔, nadala sam se da ce nesto ostati, a jedem i po noći nakon dojenja
Bolovi, tjesim se da to tako mora biti, savovi mi prolaze, ali trtica me toliko boli da sad od nje ne mogu sjediti, svaki dan nešto novo
Bebushka evo sad čitam zadnjih par strana ovog tu foruma pa vidim da te pate hemici. Za mi je jer znam kroz šta prolaziš.
Ne znam jesi spominjala jel imas unutarnje ili vanjske. Kod mene su vanjski i nakon poroda je to nastala strava i užas. Jedino šta mi je pomoglo je bio Medix Healthyderm koji je od nekih biljki i skroz prirodan pa ne šteti ni dojenje. Inače se proizvodi u BiH i ne znam jel ga ima kod nas, ja ga nabavim u BiH. Al svakako bi ti preporučila da probaš ako možeš to nabaviti.
Uz to i kupke od kore hrasta pomažu malo i mislim da tu mješavinu čaja možeš kupiti i u ljekarnama malo boljim. Neće proc od njih al nekako ublaže malo bol i peckanje/bockanje.
Moj tata je nakon operacije srca dobio unutarnje od koji je 2 tjedna bio lud. Kaže da mu je lakša bila operacija nego njih prizivit ali njemu smo nabavili neku kremu iz Njemačke sa kortikosteroidima mislim pa ako dojis to ne dolazi u obzir.
Jedino šta možeš još je malo olakšat proces pražnjenja crijeva tj da prehrana bude dijetalna i vrlo malo začinjena jer i to utječe na jaku bol. A i probaj uzimat kompot od šljiva suvih i jabuka da smanjiš napinjanje.
Nažalost njih kad jednom dobiješ ostaju za cili život tj dok ih ne odstranis kirurški, ali se jako često i nakon zahvata vraćaju.
Nadam se da će ti nešto od ovog bit korisno jer su hemici stvarno neugodna stvar.
Violeta čestitke na krštenju. Bili ste bas lipi, pogotovo mali frajer 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji