Ajme Denane znam odakle da počnem šta se bolova tiče:
prvo su mi na intenzivnoj na svo ono natečeno dole tri ekipe (prvo sestre, pa doktorica, pa primarijus) gurali kateter jer od natečenosti nisam mogla pišat
pa mi utrnila trtica jer se nisam mogla pomaknit iz ležećeg od svih onih kanila (da ne spominjem bockanje svako malo)
pa dojenje, jedan dan su mi se bradavice tako zacrvenile jadne (to ono kad sam ih tri sata bez pauze pokusavala nahranit)
i sad me znaju peckat, al ide na bolje
pa onaj period dok šavovi zarastu
onda leđa i vrat
pa me boli/pecka dole ko da imam upalu mjehura al mislim da se to nešto namješta
i sad za kraj - hemići, toliko su mi se upalili da sam prije neki dan sila na wc i samo sta sam pustila vjetrić (da prostite) potekla je krv, probala sam neku kremu iz ljekarne al nista, panika mi je od pomisli na wc, jučer sam tako plakaka i jaukala, gore nego roditi išla sam na hitnu, dobila sam drugu kremu, ne žele mi dat tablete jer dojim
, ugl, jučer sam pola dana proplakala jer više ne mogu živit da mr svaki dan nešto fizički boli, dosta mi je!!!
Ajme sad tek skuzim ovaj post... Bas mi je zao sto ti se tako sve zaredalo. Nadam se da ce krenuti bolji dani..drzi se.. kakvu kremu si dobila za hemice?
Evo bila je patronazna od cetvrtka do danas je dobila 150 grama😆😆😆😆😆😆😆😆😗
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
A trebala je dobit samo 50 grama joj kako sam sretna kad jede ko vuk.
Leptirica.com
Moj je u u jednom danu dobio 100 grama 🤣
Uh dobar je,sretna nije bila velika beba kad se rodila a jos je i pala pa sam zato zadovoljna
Leptirica.com
Uh dobar je,sretna nije bila velika beba kad se rodila a jos je i pala pa sam zato zadovoljna
Ma joj, dok dobivaju, super je!
Neka sam papa 😊😊😊
cure drago mi je da vam dojenje ide i da bebe napreduju...nema veće radosti za mamu nego kad vidi da njeno čedo raste i to od hrane koju je mamino tijelo proizvelo za nj <3
Violeta lipo ste se sredili, i super da je to iza vas, isto je to velika stvar za "odradit", nije baš ko vjenčanje ali ono...
kilaža nakon poroda- nemam pojma na koliko sam sad....iz bolnice sam došla sa 59 (znači 10kg otišlo u porodu, šta beba, šta posteljica, šta plodna voda, šta voda koja se nakuplja u nogama itd zbog hormona) i onda sam se u par navrata vagala prvih 3tjedna i stajalo je na tom stalno. Jedem puno, koliko god sitgnem jer sam stalno gladna zbgo dojenja, i nadam se da neću više puno gubit.
Inače moja idealna kilaža koju imam cili život je 56...tako da blizu sam granice. Nadam se da neću mršavit brzinom kojom sam mršavila s Tomom...on je puno cicao i bio ogromna beba i ja sam se doslovno istopila...
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji