Uspii ga mm smiriti i sad spava, a mi brze bolje pecemo kobase da se bar najedemo jer pitanje kolko ce trajati primirje. 😅😥
url=https://lilypie.com]
Dena, jooooooooooj, groznooooooooooo Još vas zaj* tako s malom bebom...
Budaletine..
Ah jiooooojjj, to za povezivanje s majkom... HAHAHAHHA THE BEST!!!
Jedna frendica mi je rekla kako DOJENJE jako povezuje bebu i mamu... i rekla sam joj da je to jedna velika izmišljotina jer moje dvije frendice su hranile djecu ADom i djeca su PRILJEPNJENA za njih...
Dena, jako poznato Danas sam čak uspjela jesti na miru jer je spavao od 17.30 (sad se nešto počinje javljati čini mi se!), a inače ga mužu uvalim da ja na miru mogu jesti... danas je čak dobar i odspavao mi je ujutro i poslije podne par sati...a za vikend jedva po 2-3h CIJELI DAAAN
Ja ne znam zasto se radi frka oko dohrane, naravno da bi bilo lijepo da svaka mama doji svoju bebu, ali sta fali dohrani, necemo sigurno ostavit djete gladno ako mama nema mlijeka ili je neki drugi problem, i mama je mama, bilo ona dojila djete ili davala dohranu. To djeljenje je za mene cista idiotarija! Mama je jedna jedina najbolja i najdivnija!
Leon danas od 14h nije spavao kako treba i opet cijeli dan nije kakao i navecer 2h se dero, ja sam bila van sebe, nervozna, uplasena, plakalo mi se, zivcana...napad emocija. I onda je muz dosao doma i onda sam njega napala 🤤🤤 okupali smo malog i onda mazili, siso je, pa pricali mu, masirali ga naizmjence i napokon je kakao, onda je sisao jos i zaspo kao top. Bas je tesko vidjeti djete, place jako a ne znas kako mu pomoci.
Nama simum tri dana nije imao stolicu i jadan se patio uzasno veceras smo mu dali malo slatke kamilice i u uru vrimena je napunija tri pelene, spasija se odma je veseliji i zivlji :)
Nama simum tri dana nije imao stolicu i jadan se patio uzasno veceras smo mu dali malo slatke kamilice i u uru vrimena je napunija tri pelene, spasija se odma je veseliji i zivlji :)
Misic mali..cim se pokako odma sretan. 😊Jel napravis caj od kamilice sa mali secera? Da zmam sve trikove 😉
Eto V je spavao do ponoci i sad sam na kraju popi... jer nikako da mu stavim pelenu. Odlucila sam dati jos jednu sansu babylove i kupila paket dvojke, kad ono tako male pelenice da mu jedva stavim, pise 3-6kg, on jedva stane u nju, rekla sam da cu bacit bombu na DM 😣. Koji br b.love vi kupujete? Pampers kupujemo dvojiku i ima jos dosta mjesta u njima.
url=https://lilypie.com]
Ja sam se razocarala u babylove,dsmo pampers ocii mi se sklapaju laku nocica
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
KAMILICA S MALO SECERA je i nas nesavno spasila..
Diego se samo dok ju je bio popio posteno pokakao i aaajmeeee drugo dijete je bilo.... Opustenoooo i zaspao je brzo... Jednom smo mu dali jer je bio nemiran... iiisto je zaspao hahahhaha...
A ja pijem svaaaakiii dan kamolicu i jako brzo nakon cicanja se pokaki
Babylove pelene - sa dvojke na trojku cemo morati preci... Po duzini dvojke su OK ali nisu po sirini iako pise kod nas od 3 do 6kg... Sada koristimo MOLTREX DVOJKU i po duzini i sirini je tu negdje s TROJKOM babylove. Provjerila sam jer smo od kumova dobili trojku.. ja sam babylovom zadovoljna... HUGGIES jednom probala i nikad vise.. i zadovoljna.MOLTREXOM al pojma nemam gdje ih kupiti...
Diego je spavao jucer od 17 I POL, ako ne i kasnjje do 21 agagahhahhahaa NIKAKO ga razbuditi... pola sataaaa mi je trebalo... Bilo me strah da cemo imati problem sa spavanjem ali zaspao je oko 11 i pol.... UnToc tome sto se trudimo puuunoi ranije da ide spavati, neeeeedA
Sortiraj odgovore
Najstariji