Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    24. Listopad 2017. 08:44

I ja sam sad malo od zivaca i umora zastekala s mlikom pa dopunim dohranom, al vracamo se na staro, jutros sam jednu dojila i drugom rukom se izdajala (zivio multitasking al nista od citanja foruma za vrime dojenja) i oko 150 ml sam izdojila a druga beba zadovoljno zaspala, bas sam se iznenadila.
    Popijem tu i tamo caj od koprive, sad sam kupila i komorac pa makar radi placebo efekta 
    A sta se tice forsiranja dojenja i ja se osjecam ko govno svaki put kad moram posegnit za AD-om morat cu malo poradit na svojim osjecajima

violeta1
    24. Listopad 2017. 09:01

Bebushka mene zanima dali obje placu u isto vrijeme, a ti sama, sta onda radis? Kao obje u isto vrijeme zele mamu, kako onda postupis? Bas sam si razmisljala kako je to kad imas dvijel ili tri bebice,  voljela bih vidjeti 2 dana kako to sve funkcionira. Bila je mama sa mnom u bolnici koja je trojke rodila i ja sam se cijelo vrijeme pitala kako ce se ona posvetiti svakoj bebi dovoljno. Vjerujem da je divno imati dvije bebice ali i da je tesko. 
    Sincokretica mi smo uzeli samo ono za kolica od igracaka i medu malo veceg (stoji za ukras) i malu ovcicu koju smo poceli mu sad pokazivat. Sestra mi je 2 vrecice nekih igracaka dala, ali jos je kod mame, nisam ni vidjela kalve su. Danas bih nam trebao stici vrtuljak za krevetic. I to je sve za sada. Ne bih previse kupovala igracke.
    I_me mi smo 1 pelene koristili samo iz dm-a onaj paket sto se dobije. A cijelo vrijeme smo na 2. 
    Barbs nisam ni cula za te pelene sa M. 
    Mi smo koristili cijelo vrijeme pampers i sad smo uzeli iz lidla 2 ali mi se cine manje, iako imam jos pampersa pa mu nisam stavljala ove druge. Cekam da potrosim.
    Dena nama pampers 2 je super taman. Ali propustaju ako ne previjem cim se upiski malo. 
    Citala sam istrazivanja o pelenama malo... i kao iz lidla su ok, a sad vidjeti cemo. 

panica
    24. Listopad 2017. 10:02

Bok mame, mi smo jutros rano išle dr jer mi je cijelu noć hroptala i čudne zvukove ispuštala i uopće nije spavala, jedva sam dočekala da dođe 7 sati. Kod dr sve ok, kaže da je vjerojatno od suhog zraka, da vlažnost za bebe mora biti na 60 % i da bi ih u sezoni grijanja trebalo inhalirati 2-3 puta dnevno, sad evo normalno spava i diše, sve se bojim noći, rekla je dr da snimim ako bude isto i donesem joj.

panica
    24. Listopad 2017. 10:06

Ja sam od početka koristila iz mullera i dobre su, ali jad se ukaka ako je rijetko ode do pol leđa, sad sam uzela one gratis pampers iz dm i super je kod njih sto imaju kao džepiće u krug i kad se rijetko pokakala nije ništa iscurilo, ali još ću probavati, pampers mi je skup sport, a i čini mi se kao da se jako uznojila u njima, ali mi krecemo sa platnenim čim mi se dovoljno zdeblja za covere koje imam, pa ce m vidjeti kako će to ići.

I_me
    24. Listopad 2017. 10:50

Panica- drago mi je da je sve ok. Da nije nista strasno. Kako kaze treca sreca nek je svo zlo u tom samo. 
    Ti ces koristit platnene? Svaka cast!☺ Jednom sam sa mamom pricala o tome i kako je ona previjala mene i sestru tako.. rekla je blazene mi kad rodimo u moru jednokratnih pelena 😂
    Ja osobno ne bi, ne bi imala zivaca za to..😂 

I_me
    24. Listopad 2017. 10:52

Mislim da ce mi ema dobit osip na guzi.. malo se crveni.. sta smo rekli koja krema je dobra za to? Iskusne mame molim vas posjelite znanje 🙂

I_me
    24. Listopad 2017. 10:59

Barbs-kakve su to moltrex pelene? Nikad cula! Slikaj nam omot pliz ☺

I_me
    24. Listopad 2017. 11:00

Barbs-kakve su to moltrex pelene? Nikad cula! Slikaj nam omot pliz ☺

Kiki156
    24. Listopad 2017. 11:07

Nama je jucer bila patronazna, Vito je vratio svoju porodajnu tezinu i ima cak i 40g vise, sto je super! Ali nam je patronazna rekla da ga budimo po novi da jos jede. Ne znam zasto ako normalno dobiva na tezini, kako kaze. Nocas smo ga budili nakon 3 sata spavanja i uspjeli smo tek iz druge, jednostavno se nije htio probuditi. I onda se probudio, jeo, ali nakon toga se toliko unervozio da je jedva zaspao. 😰
    Inace, mislim da imamo grceve. Svaku vecer se grci i jako place, uzasno je, ja budem na rubu jer mu ne mogu pomoci a toliko se dere da je to strasno za gledat. Kupili smo odavno Biogaiu ali nam je patronazna rekla sa mu jos ne dajemo nista?? Sad vidim da pisete kako im treba 2 tjedna da pocnu djelovat i da dajete od prvog dana. Zasto nama brani da mu dajemo?? 
    A sto se kakanja tice nama jako pomognu topli oblozi, nakon toga lijepo kaka. Samo u posudicu ulijemo toplu vodu, smocimo blazinicu i stavimo na trbuscic. Jako se umiri i vidimo da mu pase. 
    Kakvu kamilicu dajete bebi? Neku posebnu kupijete ili one klasicne u vreciama dajete? 

Kiki156
    24. Listopad 2017. 11:17

I me Sudocrem je super za osip. Mi imamo tu i pavlovicevu pa kombiniram jednu i drugu, sudocrem kad stavim cevenilo, ako ga ima, odmah nestane. A inace, nama je patronazna rekla da ona ne bi koristila pavlovicevu mast jer ima nesto u sebi sto kao nije dobro i da stano mazem sa sudocremom?? Nisam je poslusala pa sad kombiniram obje. Nikad cula da pavmoviceva nije dobra zbog bilo cega, stovise svi zivi je oduvijek koriste! 
    Panica jel grijete sobu u kojoj beba spava? Mi ne grijemo da ne isusuje zrak ali svejedno nosic malo zeza pa nam je patronazna rekla da kupimo fiziolosku. Ima u ljekarni neka u spreju sto se usprica u nos i sluzi bas za vlazenje. A za platnene pelene SVAKA CAST! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.