Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    23. Listopad 2017. 16:13

Wuhuu mi smo sinoc imali veselu noc.. znaci zaspala je oko 23h,spavala do 23:45h.. onda je opet zaspala oko 2 i spavala do 2:25.. do 4h je bila budna,kontam zaspala je i dam ju u krevet kad ona progleda 😭 aa ja ne mogu gledat koliko mi se spava.. i vise nezz sta cu,okrenem.je na stomak i dijete zaspe u sekundi.. ii sve do 7h kad sam je morala buditi da jede.. 
    I ja ssam svog ginekologa zvala kad sam dosla kuci i narucena sam 7.11 .. sestra kod ginica mi je rekla,ako ne budem imala gdje bebu ostaviti,nek ju slobodno donesem,da ju bude ona pazila dok sam ja na pregledu.. 😉

• Barbi13
    23. Listopad 2017. 16:17

treca_sreca

barbs

I_me

sise- ne bole,al osjetim trnce u njima.. preko dana prazne,ispuhane,preko noci silikoni

ISTO TAKO

meni znaju preko dana bit nabrekle i prepune, a znaju ako sam umorna i gladna neki period, stalno ju nosam itd - ispuhat se i da se sporije stvara mliko.
    I generalno me NE bole, ali kad nadodje mliko (npr sad kad spava već nekih 2+ sata) oooosjetim itekako "trnce" ali baš bolne….nisu mi ovak bolni bili u prošlom dojenju. I tad mije puno više curkalo, nosila sam stalno one školjke za hvatanje mlijeka, bez njih nisam mogla jer je to lijevalo na sve strane, a sad ne nego kad ona povuče jednu tek počme kapat iz druge
    Eto, iste sise, ali opet je drugačije
    a kako onda tek se neće razlikovat od žene do žene…
    bbrletic - ako te boli kad mala uhvati bradavicu onda ne hvata pravilno.
    Mene jedino bolilo ono kad je baš tvrda ko nogometna lopta i kvrgava - ako preiše sati ne sisa pa se prenapuni, onda može bolit….a inače dojenje ne treba da boli, ako boli nešto tu ne štima

Inace su mi uvucene bradavice a vidim i malo da su mi popucale,moji su donjeli bepanten mast pa cu si namazat,samo me boli kad je ulovi a kasnije nista

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

MY_life <3
    23. Listopad 2017. 17:17

Opet ja muku mucim s dojenjem  cike i nakon 5 sati mlohave, simun vev tri dana nema stolicu i ono malo sto popapa povrati danas na prvom prrgledu nas je teta doktorica poslal vaditi krv i mokracu (beba se izmucila i plakala dok su mu krv vadili) i zakljucila da je gladan, cini mi se da cemo s jedne bocice ad-a dnevno morati uvesti vise i bas se lose osjecan zbog toga jer mi nema boljeg osjecaja od dojenja...ne pomazu ni plat t kapi ni jabuke ni voda, nista!! 
    Simun je na 4450 a izasao jr iz bolnice sa 3360 

barbs
    23. Listopad 2017. 18:28

Dena, ima vremena za ciješljenje. Nas će cijepiti u 12. mjesecu ako sve bude ok... Kako to da vas sada s mjesec dana? Aaaa, oni se JAKO vole razbuditi kad MAMA zaspi  Grozno  Je li se smirio? 
    Dzenny, jesi odspavala što popodne? Baš ti je noć bila vesela... 
    Brletic, MAŽIII MAŽIII... Ja sam non stop mazala purelanom.  Spasilo mi je bradavice... I sada kad osjetim da me malo bolickaju se namažem.
    Buba mara, po kilaži mi se čini da Šimun super napreduje. Znači, ti ga dojiš i hraniš na AD? Pa po meni se čini da je dobio dobru kilažu... Diego je izašao sa 3330g i sa mjesec dana je imao 4600g. Je l' piješ mlijeko? Ja pijem puno tekućine (vode, kompot...) i mlijeka...  A za vađenje krvi... jadničak  Ja sam u T vadila krv na odjelu gdje vade i djeci i kad bi došle male bebe... aajmeeeee... kad ih čuješ da plaču  Dušeee maaaleee 

dzenny
    23. Listopad 2017. 18:36

Barbs,jesam jesam.. danas sam 2 puta spavala po 1-2h.. znaci dok ona spava i ja sam.. jer ko zna kakvu cemo noc imati.. a cini mi se da bas i nece bit najboljs,jer cijeli dan je nikakva.. samo place,spava samo kad sam kraj nje i sa sisom u ustima.. tako da cemo vidjet sta ce biti veceras,jer imam osjecaj kao da mi ne moze san utvrditi..😓😓

panica
    23. Listopad 2017. 18:37

Buba_mara

Opet ja muku mucim s dojenjemcike i nakon 5 sati mlohave, simun vev tri dana nema stolicu i ono malo sto popapa povratidanas na prvom prrgledu nas je teta doktorica poslal vaditi krv i mokracu (beba se izmucila i plakala dok su mu krv vadili) i zakljucila da je gladan, cini mi se da cemo s jedne bocice ad-a dnevno morati uvesti vise i bas se lose osjecan zbog toga jer mi nema boljeg osjecaja od dojenja…ne pomazu ni plat t kapi ni jabuke ni voda, nista!!

Znam kako ti je i ja sam se grozno osjećala kad sam morala uvesti dohranu, ali još gora mi je pomisao da mi je dijete gladno. Simun ti je super napredovao, cak iznad preporucenog prosjeka, sto znaci da si sve napravila kako treba. U danasnje vrijeme je jako veliki pritisak na zene zbog dojenja, a nitko ne prica o tome da je dohrana oduvijek postojala, nekad su zene davale kravlje mlijeko i przeno brasno s vodom.

barbs
    23. Listopad 2017. 18:37

Dzenny, neka ste odmorile... Tako treba. Ma ne brini... Samo jedna od tisuću faza  

barbs
    23. Listopad 2017. 18:38

Panica, e upravo tako!!! Mama je nas hranila kravljim mljeko jer smo povračale AD, a njeno mlijeko nije bilo hranjivo. Bože dragi, dijete gladno nećeš sigurno pustiti... 

dzenny
    23. Listopad 2017. 18:39

Bubamara ,simun ima lijepu kilazu.. i moja alara je priblizno tak dobila.. aa sto se tice dojenja,ja pijem caj za dojenje i mlijeko.. pa mozda da probas cajem..bas mi je zao.. 

panica
    23. Listopad 2017. 18:40

panica

Buba_mara

Opet ja muku mucim s dojenjemcike i nakon 5 sati mlohave, simun vev tri dana nema stolicu i ono malo sto popapa povratidanas na prvom prrgledu nas je teta doktorica poslal vaditi krv i mokracu (beba se izmucila i plakala dok su mu krv vadili) i zakljucila da je gladan, cini mi se da cemo s jedne bocice ad-a dnevno morati uvesti vise i bas se lose osjecan zbog toga jer mi nema boljeg osjecaja od dojenja…ne pomazu ni plat t kapi ni jabuke ni voda, nista!!

Znam kako ti je i ja sam se grozno osjećala kad sam morala uvesti dohranu, ali još gora mi je pomisao da mi je dijete gladno. Simun ti je super napredovao, cak iznad preporucenog prosjeka, sto znaci da si sve napravila kako treba. U danasnje vrijeme je jako veliki pritisak na zene zbog dojenja, a nitko ne prica o tome da je dohrana oduvijek postojala, nekad su zene davale kravlje mlijeko i przeno brasno s vodom.

Ako imaš problem s dojenjem NISI MANJE MAJKA ti doji i dalje i ako i nakon izmjenjivanja dojki vidis da ti je dijete gladno daj dohranu, a ako i bude samo na dohrani, ni prvi ni zadnji, sve zlo na tome ostalo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.