Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    22. Listopad 2017. 17:47

Dizanje glavom-Leon vec na veliko dize davnih dana 😘

violeta1
    22. Listopad 2017. 17:55

Evo mi smo dosli doma..Leon se fino napapo i sad spava a mi odmaramo. Bilo je prelijepo, Leon je malo kmecio u crkvi, a onda 4h spavao u komadu. I kad smo dosli doma gladan i ukakan mali covjeculjak bio. Sve je bilo lijepo i lijepo smo se najeli, ja sam se toliko najela da nisam mogla torte 😂 Znaci hrana u restoranu je prefinaaaa... bili smo u restoranu gdje je muz prije vozio dostavu i dobili smo poklon od gazde. Dobili smo puno poklona i novaca. Najvise nas je iznenadio kum Leonov, donio je tortu, platio 200kn krstenje, njemu dao 1000kn + krizic privjesak zlatni i nama pice, case i kavu. Svaka mu cast! Bas mi je bilo lijepo i svi su zadovoljni. Evo malo slikica.. 😘

Mama, tata i frajer nas ❤😘

violeta1
    22. Listopad 2017. 17:58

• Dena1009
    22. Listopad 2017. 18:14

Barbs ajme koje oke ima Diego 😍 jel mu to kosica na sredini otpala? V na sredini ima dugacku, a sastrane mu otpala izgleda ko punker neki😅
    Violeta cestitke Leonu na krstenju, predivni ste 🤗Salji malo torte🙄
    Spavanje V spava u kimbicu, cak se buni kad ga stavim k nama tj. ako se probudi znaci da je gladan ili ga treba premotat, a to se neda rijesiti prebacivanjem u krevet. Nadam se da ce tako ostati.
    Pokloni nama su danas dosli muzev kolega sa posla sa zenom koju smo tek sad upoznali i donesli su rucnik, trenirku, traperice za V i nama vino i bombonjeru i to bi bilo ok, da nisu jos V dali 150€, a ja ne volim takove poklone, previse je to, pogotovo za nekog sa kim se ni neznamo tolko dugo. Pricao je mm sa tim kolegom o tome da bi toj zeni platili da mi pomaze neko vrijeme i sad je na kraju rekla da ona ne zeli novce, da ce mi pomoci sto got treba. I sad mi je opet bed jer ako mi neko pomaze onda ne mogi zahtjevati puno, a meni bi svasta trebalo za napravit.  

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    22. Listopad 2017. 18:19

violeta1

Evo mi smo dosli doma..Leon se fino napapo i sad spava a mi odmaramo. Bilo je prelijepo, Leon je malo kmecio u crkvi, a onda 4h spavao u komadu. I kad smo dosli doma gladan i ukakan mali covjeculjak bio. Sve je bilo lijepo i lijepo smo se najeli, ja sam se toliko najela da nisam mogla torte 😂 Znaci hrana u restoranu je prefinaaaa… bili smo u restoranu gdje je muz prije vozio dostavu i dobili smo poklon od gazde. Dobili smo puno poklona i novaca. Najvise nas je iznenadio kum Leonov, donio je tortu, platio 200kn krstenje, njemu dao 1000kn + krizic privjesak zlatni i nama pice, case i kavu. Svaka mu cast! Bas mi je bilo lijepo i svi su zadovoljni. Evo malo slikica.. 😘
    Mama, tata i frajer nas ❤😘

Kako sam zgodan i ljep,cestitke jos jednom

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    22. Listopad 2017. 19:50

V je danas bio bas neki cendrav, bas mi se cini ko da kad nam netko dođe skroz ga izbaci iz takta. I vise puta je zaspao i odma se probudio i kad je konacno se umirio ostavila sam ga spavati na meni i to tako vec 3 sata. Svaki put kad ga zelim spustiti sjetim se kolko me trebao onih prvih dana i stisnem ga jos vise k sebi. 

url=https://lilypie.com]

violeta1
    22. Listopad 2017. 20:11

Sanjchii ajde dodi..ima jos dosta 😉😊😊
    Dena i ja sam primjetila kad je netko kod nas Leon ne moze bas spavat i bude cendrav. Samo mazi svog misica, ljubi ga i pazi. Ja stalno sam oko Leona..i nema veze i da ga razmazim..ja zelim da moj sin zna da je mama tu za njega uvijek ❤

• Barbi13
    23. Listopad 2017. 07:11

Dobro jutro cure,danas dolazi patronazna da vazemo šišarkicu malo sam uzbudjena zbog tog🤗😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

violeta1
    23. Listopad 2017. 08:49

bbrletic13

Dobro jutro cure,danas dolazi patronazna da vazemo šišarkicu malo sam uzbudjena zbog tog🤗😆

Oo super.. javi nam kako napreduje 😊😊
    Moj bebac se nije vagao 2 tjedna..bas me zanima koliko je dobio

violeta1
    23. Listopad 2017. 08:51

Jel vas sise bole? Ja sam se nocas 3 puta izdajala, Leon je spavao kao top, probudim ga i malo sisa i opet zalegne. A sise su se punile kao nikad do sada. Desna me malo i boli, masirala sam, stavljala topli oblog...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.