Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Veljača 2018. 13:02

Ja sam tudum za stavljanje klokanice i ne znam kako se to radi 😂😂😂😂

• Amore
    09. Veljača 2018. 13:02

Wow, Barbs, bas uzivancija! Je to ono nesto movo prema Valbandonu? Kao da sam cula da ima neka nova setnica..a mozda i pobrkala

• Amore
    09. Veljača 2018. 13:03

*novo

barbs
    09. Veljača 2018. 13:07

Amore, daaaa, Valbandooonnn 😊😊😊😊 ja zivim tamo 😊😊😊😊 pa setnjice su novije da al ne sad frisko... ima vec god -dvije... i prema Fazani i prema Puntizeli... 

barbs
    09. Veljača 2018. 13:10

Smijem se sama sa sobom hahahhhahhahahhahahahhahaha u moru: caplja, galebovi i 2 gnjurca... i gnjurac je klepnuo galeba od ispod a ovaj urlao ko budala ahahahahhaa
    Ugl... vidim da ovo sunce + ne spavanje nije dobro za moj organizam hahahaa sala... super sto je divno, barem se ne osjecam ko da su me kamioni zgazili

• Amore
    09. Veljača 2018. 13:11

E to,to, mislim meni je novo, nisam dugo bila u tim krajevima..zapravo dodjem kad idemo na neku predstavu na Brijune, pa malo prosetkamo prije, mozda ovo proljece obidjemo

• sretna
    09. Veljača 2018. 13:16

Mamsita tnx, ali nije mi zgodno iz klc ici u centar zg za soping. Uvijek idem u arenu ili city.
    Barbs prekrasno vam je! Zavidim! Kod.nas nema suncaaa

• Dena1009
    09. Veljača 2018. 13:38

I me nabaci slikicu i imas zeta 🤘🤘 Sorry Sanjchi😉😉

url=https://lilypie.com]

violeta1
    09. Veljača 2018. 13:56

Razlika klokanica pa po meni nema nekoh razlika velikih osim u materijalu, izgledu, cijeni, ali naravno ne odgovaraju svima iste stvari kao u svemu.
    77.50 € sam platila sa troskom dostave i nesto provizije, cekala 45 dana. Ja bi sad uzela npr.Zmajcicu samo zato sto se odmah dobije. Freda mi je ok ali skupa...ergo preskup, meni 😉
    Barbs hahahahah pjesma hahahahah
    A moreee vec sam ti rekla kako ti zavidim 😁😁😁

barbs
    09. Veljača 2018. 14:03

Dena, slatkiiis 😍😍😍😍😍
    Sretna, jos sam vani  bez obzira sto je mali budan.. moram iskoristiti to divno vrijeme
    Mamisita, aaahahahhahahahahhaa legendo 😂😂😂😂😂
    Mi dogovaramo djevojacku 14.4. Muzu znadjiii se... do onda cu hvatat visak 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.