Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    09. Veljača 2018. 11:17

Popila sam antb jer su mi se jos 2 cepa naoravila i sve vise me.reze

I_me
    09. Veljača 2018. 11:18

Amore

Mislim da je Freda cak jeftinija, ako se ne varam, i Zmajcice isto, Bazzinga nas dosla 100 eura

Freda je oko 1000kn. Zna stavit akciju na gotove pa budu oko 500-600. Zavisi jel baby ili todler size. Polovne se prodaju za oko 100€

Kiki156
    09. Veljača 2018. 11:18

Moj muz zeli da malom pocnemo davati dohranu navecer jer ne zna je li gladan pa se cesto budi ili je regresija ili sta vec. Ja ni sama ne znam sto bi...naravno da necu da bude gladan ali znam da ce nam
    AD poremetiti dojenje 🙁 
    Kako da znam je li gladan pa se zato cesto budi? 
    Sigurna sam da ce od AD-a spavati duze ali to nece dokazati da je bio gladan nego ce jednostavno biti vise sit i samim time i uspavan. 
    Sta da radim... 😩

• sretna
    09. Veljača 2018. 11:22

Kiki156

Moj muz zeli da malom pocnemo davati dohranu navecer jer ne zna je li gladan pa se cesto budi ili je regresija ili sta vec. Ja ni sama ne znam sto bi…naravno da necu da bude gladan ali znam da ce nam
    AD poremetiti dojenje 🙁
    Kako da znam je li gladan pa se zato cesto budi?
    Sigurna sam da ce od AD-a spavati duze ali to nece dokazati da je bio gladan nego ce jednostavno biti vise sit i samim time i uspavan.
    Sta da radim… 😩

Nece ti od AD spavati dulje, bar je to moje iskustbo s L i P. A niti ce ti se poremetiti dojenje zbog jedne bocr AD. Bar se nama nije. P ima 1-2 boce AD na dan. Jednu prije vecernjeg soavanja i kad ssm na treningu oa ne izdrzi dok dodem. Moj L nije jeo po noci od kad je napunio 2.5 mj, ali od 5 mj do godine dama spavanje mu je bilo koma, non stop se budip, ali nijr htio jest...ne znam sta mu je bilo. I dan danas se zna probudit nocu, a sad ce 4 godine

• sretna
    09. Veljača 2018. 11:24

Mi imamo ergo adapt i.do sad sam ju koristila 3 puta 😄 meni su kolica draza. S L nisam ni imala nisiljku. Ovu sam dobila u babinje i jedino ce mi posluzit ljeti kad cu biti s njima sama na moru pa dok odemo u ducan po kruh koji nam je blizu ili kad cu L vodit u vrtic, a necu imat kome P ostavit pa mi je tu nosiljka jednostavnija. Inace vise kolica volim

barbs
    09. Veljača 2018. 12:19

I_me

Znaci ona je budna! 😩
    Ne pamtim kad sam zadnji put ovako rano bila u dnevnoj 😂😂😂
    Ona prica i smije seeee, guguce…
    Ovo ce biti dugi dan 😂😥

OVO CE BITI DUUUGIII DAN PREDOOOSJECAAAAMMM 😂😂😂😂

barbs
    09. Veljača 2018. 12:21

Dena i Violeta, moguce zubiti... mozda i kod nas krenuli, a sad ti budi pametan koji im je vrag..
    Hedge, tako sam i ja skuzila (za porodiljni!) mada se ja vodim kao nezaposlena tako da ja ne moram produzivati nista.. autom.se produzuje
    V, divnaaaaaa je klokanica 😍😍😍😍( ne znam ako si stavila..m poslala si mi 😂😂😂😂😂) a poklon za mene isto ok hahahHh

kleaiva
    09. Veljača 2018. 12:21

Uh gnojna angina😒😒😒 drz se sretna...ja sam inace protiv lijekova al kad se mora mora se. Nisam pila antibiotik 14 god a proslu god sam 2 puta i jos jednom sad zbog mastitisa. 
    Sanjchi pala sam 3 kg na vagi...al to je vecinom voda pa ce se vratit...uspuela sam jesti i nisam bila na wcu od nekih 10 sati...wooohooo. Ipak je veceras izlazak u kino pa da me ne zariba😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    09. Veljača 2018. 12:24

kleaiva

Uh gnojna angina😒😒😒 drz se sretna…ja sam inace protiv lijekova al kad se mora mora se. Nisam pila antibiotik 14 god a proslu god sam 2 puta i jos jednom sad zbog mastitisa.
    Sanjchi pala sam 3 kg na vagi…al to je vecinom voda pa ce se vratit…uspuela sam jesti i nisam bila na wcu od nekih 10 sati…wooohooo. Ipak je veceras izlazak u kino pa da me ne zariba😂

Ma da, i ja sam protiv antibuotika ako nema potrebe, al eto, sta se.moze

kleaiva
    09. Veljača 2018. 12:25

MNarucila sam Doru na uzv kukova u koprivnicu...u srijedu idemo. Sa svima sam tamo isla jer se ne ceka dugo a ortoped je odlican. Znac danas zvala u srijedu na redu...bit ce da ima dosta bebica jer inace je bilo odmah da sljedeci dan dodes😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.